Ayşe yine birinci olmuş. 🤦🏼♂️🤦🏼♂️ @DosiLady Gaga diyorlar![]()
![]()
![]()
Ayşe yine birinci olmuş. 🤦🏼♂️🤦🏼♂️ @DosiLady Gaga diyorlar![]()
![]()
![]()
Çünkü Ayşe birinci olsada Hanzade zaten başta aday olduğu için zirveye devam ediyorAyşe yine birinci olmuş. 🤦🏼♂️🤦🏼♂️ @Dosi
Yunus Emre gitti. 😱Çünkü Ayşe birinci olsada Hanzade zaten başta aday olduğu için zirveye devam ediyorister Poyraz, ister Ayşe birinci olsun. Gidecek kişi belli
Aleyna olur diye düşünüyorum
Hanzade kalsın
![]()
YuhYunus Emre gitti. 😱
Ayşe SMS birincisi olunca onun ismini vermişti, yazık oldu adama ya. Ben de Aleyna Çalışkan gider diye düşünmüştüm, hep sonuncu oluyordu çünkü. Sanırım Hanzade olayı ona da yaramış...
Şu an açıklamaya yapıyor ve ağlamaklıYuhbaya güçlüydü o
Ünlüler turnayı gözünden vurdu
Hazadem ya, birleşme partisini görecek![]()
yalnız onun şansını kıskanmaya başladım
![]()
![]()
Üzüldüm ona çünkü beklenmedik bir veda olduŞu an açıklamaya yapıyor ve ağlamaklı
Bu gidişin tek olumlu tarafı Ayşe’nin tahtının sarsılması olacak. Sosyal medyada büyük tepki var...
Hanzade gerçekten bu sezonun Gizem’i olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.![]()
Heryerde aynı muhabbet var..hatta sevgilisi kıskandı diyenler bile var.Eğer bu gerçekse YAZIKLAR OLSUN...
Yok artık ya.Heryerde aynı muhabbet var..hatta sevgilisi kıskandı diyenler bile var.
Çağrı’nın birinci olduğu açıklanınca Batuhan’ın tepkisi...Acun her zaman olduğu gibi şaşırtmadı.
Çağrı 1. olacağı o kadar belliydi ki.
İlayda içinde benzer tepkisi vardı.Çağrı’nın birinci olduğu açıklanınca Batuhan’ın tepkisi...
Aynen, Çağrı’nın birinci olmasından memnun olmasam da bu tepki hiç hoş değildi. Kaldı ki kendisinin de mağduriyetten SMS birincisi olduğunu biliyoruz...İlayda içinde benzer tepkisi vardı.
Kendini ne sanıyorsa....
Hemde nasıl...Ne ağladı ne ağladı olamıyorum diye.Aynen, Çağrı’nın birinci olmasından memnun olmasam da bu tepki hiç hoş değildi. Kaldı ki kendisinin de mağduriyetten SMS birincisi olduğunu biliyoruz...
Şaşırtıcı bir gelişme.Hemde nasıl...Ne ağladı ne ağladı olamıyorum diye.
------
İlk kez aynı konuyu destekliyoruz![]()
![]()
![]()
![]()