TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Belki Merve'ye o lafı kullanmadığını demeye getiriyor? :A yoksa evet rezillik bir durum var :Fb
Sonuç olarak Batuhan hep çelişiyor. :F Geçen hafta izlediğim bir bölümde röportajda yine Çağrı ve İsmail'e sallayıp 5 dakika sonra abim diye dolandı ortalıkta. :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Son düzenleme:
Sanırım Yunanistanda da yayın olacak kızların çoğu maşALLAH sağlam giyinmiş.

Aleyna ateş ediyor gerçekten.

Merve Aydın yaaa :love1: :love1: :love1: :love1:

Annelerinize sorduk oyununda da şampiyon olan Poyraz... :A Aklıma 2018 Anıl Berk Baki geldi harika oyundu. :A

Poyraz'ın birleşmedeki tarzı çok iyi görünüyor fragmanda gördüğüm kadarıyla. Söylediği türkü ve zeybek oynaması şaşırttı. :A

Aleyna Kalaycıoğlu birleşmenin en güzeli ama hemen Batuhan'la kulis yapmasını yakıştıramadım ya tam da sevmeye başlamıştım kızı. :A

Maçta da adam başı 10 bin lira ödül koyamazsın be Acun... :A

Kendi açıma;
Son dönemdeki en iyi birleşme partisiydi.

Üç ülkede ortak yayın,ortak birleşmeden kaynaklı çok iyi hazırlanılmış.

Bir izleyici olarak son derece eğlendim. Sosyal Medyada birçok isim ile Survivorda gündemde aynı şekilde Yunanistan ve Romanyada da.

Jason konseri çok iyiydi...Tek endişem yobazlar RTÜK şikayet edebilir..Dansçılardan dolayı.

Her açıdan keyifli bir geceydi.

Gecenin en büyük Shipleri... Aleyna ve Batuhan
Birde Yunan Yarışmacı James ın Melise yürümesi.
------

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: dreamy
Harika bir bölümdü. Yemek yedikleri anlar, Cemal Can’ın şovu, Jason Derulo konseri, Yunan takımının katıldığı kısımlar... hepsi ayrı ayrı eğlenceliydi. Diğer takımın erkekleri Melis ve Aleyna’ya asıldılar baya :A

Şarkı yarışmasında sürprizler vardı, yıldız tabii ki Aleyna Kalaycıoğlu’ydu her şeyiyle. Sahne şovu olarak Aleyna Ç, Poyraz ve İlayda çok iyilerdi. Sergen’in bu kadar sempatik bir kişilik olduğunu bilmiyordum an itibariyle destekliyorum. :A

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Çok iyi bir birleşme partisiydi. :A Trendyol buraya da el atmış sponsor olmuş bazı kıyafetler o kadar kötüydü ki. :A

Şarkı yarışmasında gecenin en iyileri şüphesiz Aleyna Kalaycıoğlu, İlayda ve Poyraz'dı. :A Aleyna sesiyle, İlayda şarkı seçimi ve hareketleriyle, Poyraz da zeybeği ve türküyle damga vurdu. Aleyna Çalışkan'ın da şarkı seçimi ilginç gelse de enerjisi çok iyiydi. Seviyorum bu kızı ya. :A Dora'nın sesi de çok iyiydi hakkı yendi. :A

Cemal Can'ın partisi bir bana sıkıcı geldi herhalde ya çok abartılıyor artık. :A Jason Derulo konseri gayet iyiydi. :A

Yemekte Sergen'in künefe ve sufleyi birleştirmesine ve Ayşe'nin sufle macerasına çok güldüm. :A Yunan yarışmacının Melis'e yürümesi güldürdü. :F

Aleyna'nın mağdur Batuhan'a yanaşma çabası sinir bozucuydu ama konserdeki o sarılma kısmı çok acayipti yeni bir ship mi geliyor yoksa. :A

Yarın Anlat Bakalım var ve Anıl Berk Baki var. :Z Özlemiştik. :Z

• Beğendim
Reactions: dreamy
Kendi açıma;
Son dönemdeki en iyi birleşme partisiydi.

Üç ülkede ortak yayın,ortak birleşmeden kaynaklı çok iyi hazırlanılmış.

Bir izleyici olarak son derece eğlendim. Sosyal Medyada birçok isim ile Survivorda gündemde aynı şekilde Yunanistan ve Romanyada da.

Jason konseri çok iyiydi...Tek endişem yobazlar RTÜK şikayet edebilir..Dansçılardan dolayı.

Her açıdan keyifli bir geceydi.

Gecenin en büyük Shipleri... Aleyna ve Batuhan
Birde Yunan Yarışmacı James ın Melise yürümesi.
------

Harika bir bölümdü. Yemek yedikleri anlar, Cemal Can’ın şovu, Jason Derulo konseri, Yunan takımının katıldığı kısımlar... hepsi ayrı ayrı eğlenceliydi. Diğer takımın erkekleri Melis ve Aleyna’ya asıldılar baya :A

Şarkı yarışmasında sürprizler vardı, yıldız tabii ki Aleyna Kalaycıoğlu’ydu her şeyiyle. Sahne şovu olarak Aleyna Ç, Poyraz ve İlayda çok iyilerdi. Sergen’in bu kadar sempatik bir kişilik olduğunu bilmiyordum an itibariyle destekliyorum. :A

Çok iyi bir birleşme partisiydi. :A Trendyol buraya da el atmış sponsor olmuş bazı kıyafetler o kadar kötüydü ki. :A

Şarkı yarışmasında gecenin en iyileri şüphesiz Aleyna Kalaycıoğlu, İlayda ve Poyraz'dı. :A Aleyna sesiyle, İlayda şarkı seçimi ve hareketleriyle, Poyraz da zeybeği ve türküyle damga vurdu. Aleyna Çalışkan'ın da şarkı seçimi ilginç gelse de enerjisi çok iyiydi. Seviyorum bu kızı ya. :A Dora'nın sesi de çok iyiydi hakkı yendi. :A

Cemal Can'ın partisi bir bana sıkıcı geldi herhalde ya çok abartılıyor artık. :A Jason Derulo konseri gayet iyiydi. :A

Yemekte Sergen'in künefe ve sufleyi birleştirmesine ve Ayşe'nin sufle macerasına çok güldüm. :A Yunan yarışmacının Melis'e yürümesi güldürdü. :F

Aleyna'nın mağdur Batuhan'a yanaşma çabası sinir bozucuydu ama konserdeki o sarılma kısmı çok acayipti yeni bir ship mi geliyor yoksa. :A

Yarın Anlat Bakalım var ve Anıl Berk Baki var. :Z Özlemiştik. :Z
İlk kez bir birleşme partisi izlemedim galiba :A
Yarına şarkı kısmına bakmak gerekir :A göz atarım :A

TV'den izlemedim Birleşme Partisini şimdi netten izlemeye başlıyorum. Twitter'da okuduğum yorumlara göre O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'de olduğu gibi reklamdan geçilmemiş bu akşam da.