TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Suan bunu izledim. Batuhan harika sarki secimi ama biraz heyecanli söylemis. Merve'yi baya begendim. Sergen'nin enerjiside iyi. Ismail'de güzel söylemis.
öykü tamda bu ara gdemde olan Gurbet'i seslendirmis. Ilayda tam kendine göre bir sarki seslendirmis :A

Nalan'i söyleyen kim ama güzel söylemis. Steven' Ankaranin Baglari'ni seslendirmis 😱 Aleyna dogru sarki secmis. Galiba kazanan o olmus.

@The_Erinch @Özgür @dreamy
Nalan'ı söyleyen Berkay. Bence güzel söyledi ama Acun algı yarattı Berkay çıkmadan önce. Çok kötüymüş gibi falan konuştu baya gömdü. :A

Batuhan her zamanki gibi kötüydü ya izlerken bitsin diye dua ettim. :A Bir de Çağrı kötüydü. :A Onun dışında İlayda ve Aleyna Çalışkan çok iyiydi. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Konserleri sansürsüz olarak Exxenden izledim @dreamy @Özgür @Dosi

Ünlülerde Çağrı,Öykü,Doğan ve İlayda tamamen kuru yük ve boşa yükler gerçekten...

Ve kafalarıda çalışmıyor...Performansı olmayanlar Sergen,İsmail falan yazdı...
Bu yıl ilk kez sms attım. Oda gerçekten hakeden iki kişiye; Merve Melis.
Melis hadi neyse genelde sessiz olduğu için oy gitmiyor diyebiliriz de Merve’ye çok şaşırıyorum. Çoğu olayın içinde olmasına rağmen bu sıralama garip. :A

• Üzücü
Reactions: The_Erinch
Geçen seneki ilgi yok sanki yarışmaya. 50 sayfacık yorum yapılmış. Geçen yıl tek günde bu kadar yorum oluyordu :A
Artık üst üste mesaj yazılması iptal oldu :A 1 saat dolmadan yeni ayrı mesaj yazılmıyor :A ekleme oluyor mesajına artı Emerler çok yazmak için yarışıyordu :A xemrexxx bir anda 20 mesaj yazıp kaçıyordu :A
------

@MasacRE bak böyle :A

Artık üst üste mesaj yazılması iptal oldu :A 1 saat dolmadan yeni ayrı mesaj yazılmıyor :A ekleme oluyor mesajına artı Emerler çok yazmak için yarışıyordu :A xemrexxx bir anda 20 mesaj yazıp kaçıyordu :A
------

@MasacRE bak böyle :A
Mesaj kasılmasına karşı iyi olmuş bu şekilde :A Ama yine de baya fark var ya, geçen seneki kadar izlendiğini zannetmiyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sağol abi, hepimiz için hakkımızda hayırlısı.

Görüşürüz inşallah uygun bir zamanda. Sen @dreamy i yakalayabildin mi peki abi orada :A
Olm adam 1 yıldır kaçıyor...Güya 5 Nisanda görüşeceğiz.
Şimdide kafasını kuma gömem devekuşu gibi takılıyor.Ölü taklidi yapıyor :F :F :F :F :F

Senle daha önce görüşürsem zaten boşayacağım onu. :A:A:A