Yok ben bakmıyorum zatenİzlemedin galiba..Spoiler oldu.Kusura bakma 🤦♂️
Haftaya bakındım artık gibi
Yok ben bakmıyorum zatenİzlemedin galiba..Spoiler oldu.Kusura bakma 🤦♂️
Nalan'ı söyleyen Berkay. Bence güzel söyledi ama Acun algı yarattı Berkay çıkmadan önce. Çok kötüymüş gibi falan konuştu baya gömdü.Suan bunu izledim. Batuhan harika sarki secimi ama biraz heyecanli söylemis. Merve'yi baya begendim. Sergen'nin enerjiside iyi. Ismail'de güzel söylemis.
öykü tamda bu ara gdemde olan Gurbet'i seslendirmis. Ilayda tam kendine göre bir sarki seslendirmis
Nalan'i söyleyen kim ama güzel söylemis. Steven' Ankaranin Baglari'ni seslendirmis 😱 Aleyna dogru sarki secmis. Galiba kazanan o olmus.
@The_Erinch @Özgür @dreamy
Yok bu sezon izlemem artık bu saatten sonra, seneye bakarız durumlaraBakalım ben 1 ay sonra başlayacakmıyım
@MasacRE izlemeye başlarsa ben de garanti izlerimGeçen sene öyle oldu
@Sherlock @Maskeli Fedai
Dur daha yeni birleşme partisi oldu. Kaybetmezsin birşeyYok bu sezon izlemem artık bu saatten sonra, seneye bakarız durumlara![]()
En başlardan izlemeye başlayınca iyi oluyor, birleşme partisi çok ileri bir zamanDur daha yeni birleşme partisi oldu. Kaybetmezsin birşeyben de daha tam izlemedim
Daha Mart ayındayızEn başlardan izlemeye başlayınca iyi oluyor, birleşme partisi çok ileri bir zaman![]()
Aynen, goygoy için yer mi yok bize sankiDaha Mart ayındayız2-3 ay var daha ama tamam
senle goygoy edecek bir sürü mekanlar var
![]()
Melis hadi neyse genelde sessiz olduğu için oy gitmiyor diyebiliriz de Merve’ye çok şaşırıyorum. Çoğu olayın içinde olmasına rağmen bu sıralama garip.
Yok o biraz sizin gazla olmuştu. Şimdi arada tek tük bakmaya devamAynen, goygoy için yer mi yok bize sankiSen izleyeceksin ama galiba, geçen sene de sonlarda izlemiştin
![]()
Geçen seneki ilgi yok sanki yarışmaya. 50 sayfacık yorum yapılmış. Geçen yıl tek günde bu kadar yorum oluyorduYok o biraz sizin gazla olmuştu. Şimdi arada tek tük bakmaya devam
Vakit bulmuyorum pek![]()
Artık üst üste mesaj yazılması iptal olduGeçen seneki ilgi yok sanki yarışmaya. 50 sayfacık yorum yapılmış. Geçen yıl tek günde bu kadar yorum oluyordu![]()
Mesaj kasılmasına karşı iyi olmuş bu şekildeArtık üst üste mesaj yazılması iptal oldu1 saat dolmadan yeni ayrı mesaj yazılmıyor
ekleme oluyor mesajına artı Emerler çok yazmak için yarışıyordu
xemrexxx bir anda 20 mesaj yazıp kaçıyordu
------
@MasacRE bak böyle![]()
İyidir abi bitirdik geldik askerliği. Sen napıyorsunPişttt Asker @MasacRE Utkucuğummmm Napıyorsunnnn
Vay adamım o zaman Welcome To Hellİyidir abi bitirdik geldik askerliği. Sen napıyorsun![]()
Eyvah eyvah hatırlatma hiç bunları abi, asıl askerlik şimdi başlıyor zatenVay adamım o zaman Welcome To Hell![]()
Ne zaman iş bulacan Ne zaman evleneceksin Ne zaman Ne zaman.. Parti başlasın![]()
![]()
Ben iyiyim kardeşim. Aynen devam 😉
Yolun açık olsun adamım.Eyvah eyvah hatırlatma hiç bunları abi, asıl askerlik şimdi başlıyor zaten![]()
Sağol abi, hepimiz için hakkımızda hayırlısı.Yolun açık olsun adamım.
Görüşelim Komşuyuz
Olm adam 1 yıldır kaçıyor...Güya 5 Nisanda görüşeceğiz.Sağol abi, hepimiz için hakkımızda hayırlısı.
Görüşürüz inşallah uygun bir zamanda. Sen @dreamy i yakalayabildin mi peki abi orada![]()