Sıradışı grup isimleri@12.Adam onlar ne öyle dostum
Sıradışı grup isimleri
Zeki Kayahan Coşkun'u açtın mı?
Her defasında umutlanıp,hüsrana kapılmak....Yok ya Masumiyeti izleyeceğim
Her defasında umutlanıp,hüsrana kapılmak....
Arıza'da ne durumdasın?Bölümler birikmesin diye ya
Arıza'da ne durumdasın?
Bakıcaz artıkHala 2 bölümüm var bu hafta tamamlıcam inşAllah
Çok değişik isimler var cidden. Gerçi bizim de grubumuzun ismi normal değil de bu kadar da değil yani.@slhttnmtl @Emre Ozansoy Twitter gündeminde whatsaap grup isimlerine göz attınız mı? Bol Malzeme var.
İsmi Nedir? Sıkıntı çıkacaksa özelden yanıtlayabilirsin.Çok değişik isimler var cidden. Gerçi bizim de grubumuzun ismi normal değil de bu kadar da değil yani.
Yok yok ama özelden yanıtlasam daha iyi olur. Herkese açık şekilde şimdi rahat edemem.İsmi Nedir? Sıkıntı çıkacaksa özelden yanıtlayabilirsin.
Evet.@kerem ortağım orada mısın?
Şarkı defterimi sana söylemiş miydim? Şu an kadar tamamı yabancılardan oluşan geçmişten günümüze 376 adet parça mevcut.Forum girdiğimden beri güncelleyemedim.Önermek istediğin mallar varsa ortağım ben talibim.
Ligde eşit puanda olurlarsa ikili averaja bakılır. İkili averaj aynıysa anca öyle genel averaja bakılır.Şarkı defterimi sana söylemiş miydim? Şu an kadar tamamı yabancılardan oluşan geçmişten günümüze 376 adet parça mevcut.Forum girdiğimden beri güncelleyemedim.Önermek istediğin mallar varsa ortağım ben talibim.
------
@xdragxx Samsun bu hafta 2 farkla kazanırsa, daha fazla gol attığından lider olur mu? Teşekkürler 😊.
Şimdi denk geldim, çoğunu görmemiştim bunların. Hepsi de çok iyi.