Benden kötü ürün çıkmaz.Şimdi denk geldim, çoğunu görmemiştim bunların. Hepsi de çok iyi.
Benden kötü ürün çıkmaz.Şimdi denk geldim, çoğunu görmemiştim bunların. Hepsi de çok iyi.
Her defasında bir kez daha kanıtlıyorsun.Benden kötü ürün çıkmaz.
Bu ifadeyi ananın ak sütü gibi hakettin.Helal olsun.Her defasında bir kez daha kanıtlıyorsun.
Hangi müzik türünden hoşlanıyorsun?Şarkı defterimi sana söylemiş miydim? Şu an kadar tamamı yabancılardan oluşan geçmişten günümüze 376 adet parça mevcut.Forum girdiğimden beri güncelleyemedim.Önermek istediğin mallar varsa ortağım ben talibim.
Genelde hareketli pop ve slow ağırlıklı ama kulağıma hangisi hoş gelirse onu dinliyorum.Diyorum ya bu aralar çoook boşladım .Net tarif edemeyeceğim ama heavy metal pek sevmem.Hard rock ise nadiren dinlerim.Sonuç?Hangi müzik türünden hoşlanıyorsun?
Açıkçası uzun zamandır izlemedim. Dürüst olayım; ama Uzun boylu,kendinden emin konşan bir çocuk vardı..hep en arkada duran Onu tutuyordum@The_Erinch lütfen danışmaya
İsmi nedir?Açıkçası uzun zamandır izlemedim. Dürüst olayım; ama Uzun boylu,kendinden emin konşan bir çocuk vardı..hep en arkada duran Onu tutuyordum
İsmini hatırlasam bu kadar tarifle uğraşmazdım yawİsmi nedir?
Kanıtlanmış oldu.
Ben boşa sallamam.Kanıtlanmış oldu.
Bunu her defasında kanıtlaman ayrı bir hoş. (aynı diyalog dün de geçmişti hatta )Ben boşa sallamam.
Sonuç derken?@kerem sonuçta kalmıştık....
Bug'a girdin.Resetle kendine gel.Sonuç derken?
Şarkı önerilerinde donup kalıyorum ya başlasam sonu gelmez.Genelde hareketli pop ve slow ağırlıklı ama kulağıma hangisi hoş gelirse onu dinliyorum.Diyorum ya bu aralar çoook boşladım .Net tarif edemeyeceğim ama heavy metal pek sevmem.Hard rock ise nadiren dinlerim.Sonuç?
Bir yerden başlamak lazım.Varsın sonu gelmesin.Sayende kulağım yeni tınıları keşfeder fena mı olur. Hazırım ortağım, hazırım canımın içi.Şarkı önerilerinde donup kalıyorum ya başlasam sonu gelmez.