Sanatsal bir çalışma olmuş...Ekli dosyayı görüntüle 100529
@Sherlock yoldaşımın 2021-2022 Sezonu Moda Kreasyonu
@bazinga @xdragxx @MEnes @Tolstoyevski @Dosi @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @emreemreu @ömer karataş @Polat Şaşmaz @Aserat @Özgür @offensive @mesmeso61 @Yiğitt @yigit_00 @dreamy @The_Erinch @DarkLegenD @MasacRE @HeisenBerg @kerem @ömer karataş @Hazem @Afet Güçverir @xBUGRAx
İşimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışmaktayım...Sanatsal bir çalışma olmuş...![]()
Bu durumu takdir ediyorum, hem başka ne yapabilirim ki...İşimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışmaktayım...![]()
Sadece Yoldaşım mecnundan öğrendiklerimi gösterdim.Kendim ekstra bir şey katmadım... ( aslında katmıştı....Bu durumu takdir ediyorum, hem başka ne yapabilirim ki...![]()
Ne zamandan beri böyle, tüm browserlarda mı aynı? Gizli pencerede de denedin mi?Avatarımı ayarlayamıyorum. @bazinga Ayarlanılmıyor, ayarlama imkanı yok daha doğrusu. Fotoğrafı seçtiğin an yerleşiyor, yerini oynatamıyorsun.
Başka tarayıcılara bakmadım. Böyle gözüküyor:Ne zamandan beri böyle, tüm browserlarda mı aynı? Gizli pencerede de denedin mi?
Şuan denedim ve ben de de öyle oluyormuş. Kendin dene daha net anlarsın? @DarkLegenDNe zamandan beri böyle, tüm browserlarda mı aynı? Gizli pencerede de denedin mi?
Şuan denedim ve ben de de öyle oluyormuş. Kendin dene daha net anlarsın? @DarkLegenD
Şu an düzeldi gibi?
Galiba o bahsettiğim etkinlik detayına da el attın?Şu an düzeldi gibi?
Dizinin konusunda yorumum hoşuna gitmiş diyorum ki diziyi sevdiğinizi sandım.Gerçekten de öyle mi?anlamadım ?
ha izlemiyorum sadece yorum'a katıldımDizinin konusunda yorumum hoşuna gitmiş diyorum ki diziyi sevdiğinizi sandım.Gerçekten de öyle mi?
Hangi bahsettiğin etkinlik detayı?Galiba o bahsettiğim etkinlik detayına da el attın?
Daha yeni geldim gerçi ama o üçgenler yok gibi en azından şimdilik
Edit: evet düzelmiş![]()