DüşüncelisinBir kaç dizi konusuna etiketlemiş olabilirim, sonradan aklıma geldi döndüğünde bir sürü bildirim olabilir diye etiketlemedim bende sonradan.![]()
Kafa tatili bitti. Ah filmler yorumlayacaktım. Hatırlattın bir nevi
DüşüncelisinBir kaç dizi konusuna etiketlemiş olabilirim, sonradan aklıma geldi döndüğünde bir sürü bildirim olabilir diye etiketlemedim bende sonradan.![]()
Saat çok derdim yok ama kulaklık galiba gerekli artık.Yok yanlış hatırlamıyorsam zaten telefonu alırken bana kulaklık da gelmedi ben de ekstra olarak almadım. Akıllı saatlere karşı da pek bir hevesim yok![]()
Kulaklık konusunda bilgi sahibi değilim pek maalesef. Sennheiser kullanıp pişman olan görmedim ama.Saat çok derdim yok ama kulaklık galiba gerekli artık.
Bu önüme geldi.Kulaklık konusunda bilgi sahibi değilim pek maalesef. Sennheiser kullanıp pişman olan görmedim ama.
Bunu çok bilmiyorum da Mi Band 4 kullanıyorum abi, eğer onu düşünüyorsan gözünü kırpmadan alabilirsin ama galiba o bundan daha pahalı.
Bakayım, kulaklık istiyorum ya.Bunu çok bilmiyorum da Mi Band 4 kullanıyorum abi, eğer onu düşünüyorsan gözünü kırpmadan alabilirsin ama galiba o bundan daha pahalı.
Onun için de Redmi Airdots'u önerebilirim. Mikrofon kalitesi iyi değil ama şarkı ve video performansı cidden iyi. 3 buçuk saat kulaklık başına şarjı gidiyor, kutunun şarjı doluyken de kulaklığı sanırım 3 sefer şarj edebiliyor.Bakayım, kulaklık istiyorum ya.
Telefonla konuşmayı geçtim. Müzik dinlemek,video izlemek için ideal.
Link alabilir miyim?
Emreyi bulunLink alabilir miyim?![]()
Ne demek abi. Çok keyifliydi.Emreyi bulun
linki verecem birazdan
------
![]()
@slhttnmtl @Zeyno45 @Angelica
Selo: Doğru bulmadığın kelimelere kontrol sırasında x koyabiliyorsun unutma
------
@slhttnmtl![]()
------
@slhttnmtl gene oynarız. teşekkürler katılımın için abicim.
Ben de katılacaktım ama geç kalmışım.Ne demek abi. Çok keyifliydi.![]()
2 tur oynadık zaten. Bir sonrakine yetişirsin umarım.Ben de katılacaktım ama geç kalmışım.![]()
Sıkıntı yok, denk gelirsem katılırım.2 tur oynadık zaten. Bir sonrakine yetişirsin umarım.![]()
Abi ne oluyor, ne yapıyorsun? 😯 Bu oyunu oynaman için seni zorluyorlarsa sağ gözünü kırp ben anlarım.
Abim biraz daha erken bir saatte tekrarlarsan katılmayı düşünüyorum.
Valla keyif veriyor oynamak.Abi ne oluyor, ne yapıyorsun? 😯 Bu oyunu oynaman için seni zorluyorlarsa sağ gözünü kırp ben anlarım.
Gelecek hafta sonu tekrar yaparız, ben gece uyuya kalmışım.
Valla keyif veriyor oynamak.Seni de bekleriz.
------
Gelecek hafta sonu tekrar yaparız, ben gece uyuya kalmışım.![]()
Bugün geç saatte olmasada İsim-Şehir için talep açacağım![]()
![]()
@DarkLegenD @12.Adam @Sylvester @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @Angelica @Zeyno45