- Reaksiyon puanı
- 114,180
- Puanı
- 1,060
Pandemi nedeni ile günler birbirine karışmış. Hem vakit su gibi akıyor hem de 2 gün öncesi 1 hafta öncesi gibi geliyorOlsun ya, aklına gelip sorman hoşuma gitti 🥰
Pandemi nedeni ile günler birbirine karışmış. Hem vakit su gibi akıyor hem de 2 gün öncesi 1 hafta öncesi gibi geliyorOlsun ya, aklına gelip sorman hoşuma gitti 🥰
Ama gelsinde kurcalayam bir.. Pazartesi gecem tahminim telefonla geçecektirPandemi nedeni ile günler birbirine karışmış. Hem vakit su gibi akıyor hem de 2 gün öncesi 1 hafta öncesi gibi geliyor
Ben biraz tedirgin, huzursuz hissediyorum kendimi bu ara.Ama gelsinde kurcalayam bir.. Pazartesi gecem tahminim telefonla geçecektir
Bu arada sen nasılsın ?
Ülker yoktu demek ama olsun bu yerli ve milli markamızın başarısı bizim de gururumuzdur nice Torkusal paylaşımlaraBir kaç gün önce alışverişe gittim ve çok sevdiğiniz bu markayı görünce aklıma geldiniz yalnız çilekli içecek yoktu. Bunlarla idare edin
Ekli dosyayı görüntüle 99912
@Tolstoyevski @MEnes @Sherlock @bazinga
Ülker markasımıydı o 😱 var tabiki (çikolata vs ama içeçek değil) ama ben Torku sanmıştımÜlker yoktu demek ama olsun bu yerli ve milli markamızın başarısı bizim de gururumuzdur nice Torkusal paylaşımlara
Evet yılların meşhur içeceği burada, çocukken okulda az top niyetine oynamamıştık yumuşak ve kaliteli yapısı gereğiÜlker markasımıydı o 😱 var tabiki (çikolata vs içeçek değil) ama ben Torku sanmıştım
Ben artık kaçar. Uzun zamandır bu saate kalmamıştım yarında son kez kalayım ama bu saate kadar olmaz umarım.Kışın son gecesiydi bu. Yarında ilk baharın ilk gecesi saatlerimiz ileri alınınca daha erken yatarım (en azından sizn saatle misal ortalama 3 değil 2 gibi uyumuş olurum)Evet yılların meşhur içeceği burada, çocukken okulda az top niyetine oynamamıştık yumuşak ve kaliteli yapısı gereği
Öncelikle hiçbirşey sağlığın ve hayattaki önceliklerinden önemli değildir.Ben biraz tedirgin, huzursuz hissediyorum kendimi bu ara.
Yemeden içmeden kesilmişim ama artısı pandemi nedeni ile alınan bir kaç kilo yok oldu
2 gün sonra foruma kısacık bir ara vereceğim. Etkinlik nedeni ile 1 buçuk aydır hiç ara veremedim. Bir kaç gün online listesi öksüz kalacak aramı dün verecektim ama kicktipp hafta sırası bana geliyor Pazartesi
Evet, bu sezon ki favori dizilerimden.Profil resmin değişikmiş bayağı. O diziyi çok mu seviyorsun?
Çok şükür kurtulduk bu çöpten, artık daha da 11 oynamaz gibi...Ekli dosyayı görüntüle 99993
Yoldaşlarım, @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai ye gözdağı verdi.
@Sherlock @MEnes @Tolstoyevski
Tam buraya yorum yazmaya geliyordum
Bir kaç dizi konusuna etiketlemiş olabilirim, sonradan aklıma geldi döndüğünde bir sürü bildirim olabilir diye etiketlemedim bende sonradan.120 küsür bildirimi tükettim galiba. Es geçilen olduysa kusura bakılmasın. Günlerin birikimi nede olsa
Teşekkürler; sevindiğim taraf Android olduğu için; telefonu kurduğum gibi; eski telefonundaki tüm uygulamar,rehber ve dosyaları aktarmak istermisin diye sordu.Tam buraya yorum yazmaya geliyordum
Hayırlı olsun telefonun
120 küsür bildirimi tükettim galiba. Es geçilen olduysa kusura bakılmasın. Günlerin birikimi nede olsa
Yok yanlış hatırlamıyorsam zaten telefonu alırken bana kulaklık da gelmedi ben de ekstra olarak almadım. Akıllı saatlere karşı da pek bir hevesim yokTeşekkürler; sevindiğim taraf Android olduğu için; telefonu kurduğum gibi; eski telefonundaki tüm uygulamar,rehber ve dosyaları aktarmak istermisin diye sordu.
Rehberde dahil; en önemli kısımları kolay geçtim.
Bundan sonrası keşif.
Yan ürünlerine bakıyorum;
Aykut Sen kulaklık ve saat kullanıyor musun ? @xdragxx