Sohbet & Muhabbet Konusu

Ama gelsinde kurcalayam bir.. Pazartesi gecem tahminim telefonla geçecektir :F

Bu arada sen nasılsın ?
Ben biraz tedirgin, huzursuz hissediyorum kendimi bu ara.
Yemeden içmeden kesilmişim ama artısı pandemi nedeni ile alınan bir kaç kilo yok oldu:A
2 gün sonra foruma kısacık bir ara vereceğim. Etkinlik nedeni ile 1 buçuk aydır hiç ara veremedim. Bir kaç gün online listesi öksüz kalacak :A aramı dün verecektim ama kicktipp hafta sırası bana geliyor Pazartesi :A

Bir kaç gün önce alışverişe gittim ve çok sevdiğiniz bu markayı görünce aklıma geldiniz :A yalnız çilekli içecek yoktu. Bunlarla idare edin :A
IMG_20210228_020315.jpg

@Tolstoyevski @MEnes @Sherlock @bazinga

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ülker markasımıydı o 😱 var tabiki (çikolata vs içeçek değil) ama ben Torku sanmıştım :A
Evet yılların meşhur içeceği burada, çocukken okulda az top niyetine oynamamıştık yumuşak ve kaliteli yapısı gereği :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Evet yılların meşhur içeceği burada, çocukken okulda az top niyetine oynamamıştık yumuşak ve kaliteli yapısı gereği :A
Ben artık kaçar. Uzun zamandır bu saate kalmamıştım :A yarında son kez kalayım ama bu saate kadar olmaz umarım.Kışın son gecesiydi bu. Yarında ilk baharın ilk gecesi :A saatlerimiz ileri alınınca daha erken yatarım :A (en azından sizn saatle misal ortalama 3 değil 2 gibi uyumuş olurum)

Ben biraz tedirgin, huzursuz hissediyorum kendimi bu ara.
Yemeden içmeden kesilmişim ama artısı pandemi nedeni ile alınan bir kaç kilo yok oldu:A
2 gün sonra foruma kısacık bir ara vereceğim. Etkinlik nedeni ile 1 buçuk aydır hiç ara veremedim. Bir kaç gün online listesi öksüz kalacak :A aramı dün verecektim ama kicktipp hafta sırası bana geliyor Pazartesi :A
Öncelikle hiçbirşey sağlığın ve hayattaki önceliklerinden önemli değildir.

İyi hissedip,daha iyi olup gelirsin ben inanıyorum.

@Tolstoyevski kulağı çınlasın ; "Su yolunu bulur, hayatta bir şekilde yolunu bulur".

İyi Pazarlar Diliyorum Zeynepcim.

Görüşürüz.

Bu arada aklıma geldi.
Telefonun şarjını beğendim...2 gün kesin gidiyor,zorlasam eminim 3 günde gider.

Kamera ve erkan çözünürlüğü çok başarılı.

Çok özelliği var keşfetmem lazım.

@xdragxx @Dosi
Tam buraya yorum yazmaya geliyordum :A

Hayırlı olsun telefonun :bhr:

120 küsür bildirimi tükettim galiba. Es geçilen olduysa kusura bakılmasın. Günlerin birikimi nede olsa :A

Tam buraya yorum yazmaya geliyordum :A

Hayırlı olsun telefonun :bhr:

120 küsür bildirimi tükettim galiba. Es geçilen olduysa kusura bakılmasın. Günlerin birikimi nede olsa :A
Teşekkürler; sevindiğim taraf Android olduğu için; telefonu kurduğum gibi; eski telefonundaki tüm uygulamar,rehber ve dosyaları aktarmak istermisin diye sordu.
Rehberde dahil; en önemli kısımları kolay geçtim.
Bundan sonrası keşif.

Yan ürünlerine bakıyorum;
Aykut Sen kulaklık ve saat kullanıyor musun ? @xdragxx

• Beğendim
Reactions: Dosi
Teşekkürler; sevindiğim taraf Android olduğu için; telefonu kurduğum gibi; eski telefonundaki tüm uygulamar,rehber ve dosyaları aktarmak istermisin diye sordu.
Rehberde dahil; en önemli kısımları kolay geçtim.
Bundan sonrası keşif.

Yan ürünlerine bakıyorum;
Aykut Sen kulaklık ve saat kullanıyor musun ? @xdragxx
Yok yanlış hatırlamıyorsam zaten telefonu alırken bana kulaklık da gelmedi ben de ekstra olarak almadım. Akıllı saatlere karşı da pek bir hevesim yok :A