Sanmıyorum olacağını ben.Kardeşimde meraklı birde avukat detay incelerde, o dedi, abi google store ile sorunları var,boykot olabilir falan. yoksa özellikle olarak harika dedi.
Sanmıyorum olacağını ben.Kardeşimde meraklı birde avukat detay incelerde, o dedi, abi google store ile sorunları var,boykot olabilir falan. yoksa özellikle olarak harika dedi.
Huawei markası sıkıntılı Google ile. Xiaomi'nin bir sıkıntısı yok.Xiaomi nin Adroid yani Google ile sıkıntıları var diye bir bilgi verdi kardeşim..
Doğru mu gençler?
@xdragxx @mesmeso61 @Sherlock
Dİyarbakır Karpuzum bile cevap verdi , adamsınHuawei markası sıkıntılı Google ile. Xiaomi'nin bir sıkıntısı yok.
aynisini yazmaya gelmistim ve bu neden dolayisi ile Huawei'den vazgecmistim.Huawei markası sıkıntılı Google ile. Xiaomi'nin bir sıkıntısı yok.
Dİyarbakır Karpuzum bile cevap verdi , adamsın
Ne kadar zeki olduğumu söylediğiniz için teşekkür ediyorum..aynisini yazmaya gelmistim ve bu neden dolayisi ile Huawei'den vazgecmistim.
bizim söylememize gerek yok aslinda, sen belli ediyorsunNe kadar zeki olduğumu söylediğiniz için teşekkür ediyorum..
Oooo bunun büyük halini ilk kez görüyorum duvar kağıdı yapcam. Konuya gelirsek evet.
Ne mutlu bana. 😍Oooo bunun büyük halini ilk kez görüyorum duvar kağıdı yapcam. Konuya gelirsek evet.
Nasıl yani Gözükmesi lazım canım.@Afet Güçverir çalma listeni bulmakta zorlanıyorum.Görsel halinde atar msın? Paylaşmış olduğun linkte safari spotify ı desteklemiyor uyarısı alıyorum.
@Afet Güçverir çalma listeni bulmakta zorlanıyorum.Görsel halinde atar msın? Paylaşmış olduğun linkte safari spotify ı desteklemiyor uyarısı alıyorum.
Nasıl yani Gözükmesi lazım canım.
Bilmiyorum.İsminden arayınca bir sürü liste çıkıyor.Nasıl yani Gözükmesi lazım canım.
Senin link hata veriyor.Ben atacanın listelerine baktım niye bakamadın ki
Bilmiyorum.İsminden arayınca bir sürü liste çıkıyor.
------
Senin link hata veriyor.
"Çok Karışık Favoriler" yazsana. Listemin biri o.Bilmiyorum.İsminden arayınca bir sürü liste çıkıyor.
------
Senin link hata veriyor.
MU AZ ZAM...
İki kontrole girdim ilki çok iyi şeyler söyledi biyopsiye falan gerek yok demişti ama gitmeyi düşündüğümüz doktor biyopsi yapacak 2 hafta sonra salı veya çarşamba (yani gününü ben unuttum. ) sonra da çok büyük ihtimalle ameliyat olacağım.@slhttnmtl kontrolün nasıl geçti?