Genel olarak Note modellerine hakim değilim abla ama 8 ve 9 serisi cidden çok iyi, sadece Note 8 Pro'nun ısınma sorunu varmış.![]()
Valla sormadım kaç olduğunu da memnun kalmış telefondan
Genel olarak Note modellerine hakim değilim abla ama 8 ve 9 serisi cidden çok iyi, sadece Note 8 Pro'nun ısınma sorunu varmış.![]()
Valla abla seninki iyi dayanmış, ben bundan önce 2 buçuk sene J7 Prime kullandım telefon en küçük şeyde kasıyor, donuyordu. Değiştirmeyi düşünürsen bu modellere bakabilirsin.Valla sormadım kaç olduğunu da memnun kalmış telefondanbenimkide Lg k8 android de 5 yıldır kullanıyorum bir kere tamire gitti şarj yeri için onun dışında sorun çıkmadı ama çok yavaşlıyor ve son zamanlarda da ısınıyor ya
![]()
Valla abla seninki iyi dayanmış, ben bundan önce 2 buçuk sene J7 Prime kullandım telefon en küçük şeyde kasıyor, donuyordu. Değiştirmeyi düşünürsen bu modellere bakabilirsin.![]()
Aynen abla, benim de elimden düşmediği halde günde 1 şarj yetiyor. Umarım değiştirirsin abla.Öyle valla kızkardeşim diyo ki o kadar oynama telefon iyiymiş diyobenimkinde de donmalar oluyor format attım biraz hızlandı donmada olmuyor artık ah keşke değiştirebilsem ya
Aynen abla, benim de elimden düşmediği halde günde 1 şarj yetiyor. Umarım değiştirirsin abla.![]()
Canavar@xdragxx @Sherlock @MEnes @Angelica @slhttnmtl
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro Cep Telefonu
Ekli dosyayı görüntüle 99469
yorumları iyi,Canavar![]()
Arkadaşım aldı bundan ve çok memnun. Alınabilecek bir telefon.@xdragxx @Sherlock @MEnes @Angelica @slhttnmtl
Aynı özellikler başka markalarda olsa fiyat baya bi oynaryorumları iyi,
gg de 332 de 4.6 almış.
özellikleride iyi maşAllah.
@xdragxx @Sherlock @MEnes @Angelica @slhttnmtl
Çok iyi telefon abi, gözün arkada kalmadan alabilirsin.@xdragxx @Sherlock @MEnes @Angelica @slhttnmtl
Ve akıllara malum cümlem gelir. iOS candır, Android 🍆 .Bütçen nedir abi?Bir de Iphone'u dışarıda bırakman hoş olmamış bence ama tercih meselesi tabii.
![]()
Beni ve yoldaşım @Sherlock5000 kadar yolu var... Sevmiyorum Enescim Iphone. Android çocuğuz biz![]()
![]()
------
fiyatlarına baktımda dediğin markanın 8000 tl kadar ulaşan modelleri var. tabi yürüyen bsayar istiyorsan normal fiyatlar![]()
![]()
![]()
Abi redmi note 9 pro al gitsin. Güzel telefon.Arkadaşlar Merhaba;
4 yıl olacak LG4 kullanıyorum,telefonumu çok seviyorum ama onun sevgisi benim kadar değil..artık beni azad et diyor....
İphone dışında önereceğiniz telefonlar var mı?
Kullandığınız,denediğiniz,sepetinizde olan..
Yeni markalar falan.
Desteğiniiz rica edeceğim; Teşekkürler.
@bazinga @xdragxx @12.Adam @Sherlock @Maskeli Fedai @Dosi @MEnes @Tolstoyevski @mesmeso61 @Veteran @emreemreu ve diğerleri...........
Abi Xiaomi'nin sayfasına gir paran hangisine yetiyorsa onu al. Modellerine fazla bakmana gerek yok.Arkadaşlar Merhaba;
4 yıl olacak LG4 kullanıyorum,telefonumu çok seviyorum ama onun sevgisi benim kadar değil..artık beni azad et diyor....
İphone dışında önereceğiniz telefonlar var mı?
Kullandığınız,denediğiniz,sepetinizde olan..
Yeni markalar falan.
Desteğiniiz rica edeceğim; Teşekkürler.
@bazinga @xdragxx @12.Adam @Sherlock @Maskeli Fedai @Dosi @MEnes @Tolstoyevski @mesmeso61 @Veteran @emreemreu ve diğerleri...........
abi telefonu gerçekten seviyorum. evde tüm tvler lg, kardeş kardeş kullanıyorum ama telefon açılıyor kapanıyor... programlar siliniyor geri geliyor..4 yıl oldu sanırım... artık o bırak beni diyor. neredeyse herkes xaiomi dedi...inceleyeceğim.@The_Erinch ben de LG kullanıyorum ve benimki de aynı şekilde. Ama yine de 1 sene kullanırım diye düşünüyorum. Yine de önerilere ben de açığım.![]()
Yok ya sıkıntı yok. Kriz olacaktı ama çözüldü Amerikadaki başkanın değişmesiyle.Xiaomi nin Adroid yani Google ile sıkıntıları var diye bir bilgi verdi kardeşim..
Doğru mu gençler?
@xdragxx @mesmeso61 @Sherlock
Kardeşimde meraklı birde avukat detay incelerde, o dedi, abi google store ile sorunları var,boykot olabilir falan. yoksa özellikle olarak harika dedi.Yok ya sıkıntı yok. Kriz olacaktı ama çözüldü Amerikadaki başkanın değişmesiyle.