- Reaksiyon puanı
- 114,197
- Puanı
- 1,060
Suçlamadım ki aaaaa. Ortak payda bir türlü buluşamadık dedimNe yapabilirim? Tek suçlusu ben değilim. Biraz da başkalarında ara.
Suçlamadım ki aaaaa. Ortak payda bir türlü buluşamadık dedimNe yapabilirim? Tek suçlusu ben değilim. Biraz da başkalarında ara.
Erol yüzünden moralimiz bir türlü düzelmek bilmedi.Sana sardım.Suçlamadım ki aaaaa. Ortak payda bir türlü buluşamadık dedim
Bi sen eksiktin bana sarmayan bahtsız kaderim @Tolstoyevski @xdragxxErol yüzünden moralimiz bir türlü düzelmek bilmedi.Sana sardım.
oy kullansaydin ozaman. Okadar etiket ettik. tek oy ile elenenler olduİlk turdan sonra oy kullanmadığım yarışmanın finaline bak 😱 Neyse bizim tarafımız belli
Aman ya üşengeçliğime geldi işteoy kullansaydin ozaman. Okadar etiket ettik. tek oy ile elenenler oldu
keske yine öyle olsaydin 😡Aman ya üşengeçliğime geldi işte
Yani ben.Aşk-ı Memnu
Sinirlenmemek için konuya ilk ve son yorumum. Çünkü çok sinir bozucu mesajlar okudum, ağzımı açıp uzun uzun paragraflar döşemek istemiyorum.
İlk turda uğur getirince totem yaptım Ezel'i farkla geçen dizine güvenmiyormusun? Üstelik önceki tura göre 15 oy eksik dahaEtkinlik sahibi malum diziyi avatar yapıp en sevdiğim üç dizinin elenmesine sebep oldu. Dizinin diskalifiye edilip yarışmanın tekrarlanmasını öneriyorum. @Dosi
Aşk-ı Memnu bittikten sonraki sene başladı sanırım bu etkinlik.İlk turda uğur getirince totem yaptım Ezel'i farkla geçen dizine güvenmiyormusun? Üstelik önceki tura göre 15 oy eksik daha
Konuya Aşk-ı Menu'nun en can alıcı sahnesini koymuşum. Daha ne yapayım
Birisi aşırı popüler ve her tur rakiplere fark atmış dizi, diğeri ise zorlanarak üst turlara çıkmış ama 2012 etkinliğinin şampiyonu. Gerçi Aşk-ı Memnu da yılında şampiyon olmuştur kesin hiç bakmadım.
Öneriniz red edildi. Yarışma bir an önce bitsin havasındayım artık. Yenisini kaldıramam
İlginç şaşırdım Taaa geçen sene ilk sezon etkinliğimden beri Aşk-ı Memnu olmasın haksızlık deyip durdular. Bakalım Suskunlar sürpriz yapacak mıAşk-ı Memnu bittikten sonraki sene başladı sanırım bu etkinlik.
Hepsi bir yana Geniş Aile kötü oldu Gerçi finalde Aşk-ı Memnu tarafından parçalanırdıkEtkinlik sahibi malum diziyi avatar yapıp en sevdiğim üç dizinin elenmesine sebep oldu. Dizinin diskalifiye edilip yarışmanın tekrarlanmasını öneriyorum. @Dosi
@BesaleT'in şu etkinlikte hayırlı bir oy kullandığını görmedim hiç kullanmasa daha iyi olur.İlginç şaşırdım Taaa geçen sene ilk sezon etkinliğimden beri Aşk-ı Memnu olmasın haksızlık deyip durdular. Bakalım Suskunlar sürpriz yapacak mı
Eski toprak Besalet ve Yakamoz Asi'nin oyları en merak ettiklerim
Bir sonraki aşama ise 2016-2018 olacak bakalım
Yarı final güzel sonuç da Suskunlar'a elenmek biraz şaşırttı. Aşk-ı Memnu, Ezel gibi bir diziye eleniriz diye tahmin ediyordum.Hepsi bir yana Geniş Aile kötü oldu Gerçi finalde Aşk-ı Memnu tarafından parçalanırdık
Bir kaç sene daha forumda kalacağımız belli değil eğer o süreçte 60 üstü dizi yoksa 2016-2019 olur ama 2020 çok fazla yakın süreç ve dün de bahsetmiştim, yakın zamanda yayınlanan diziler çok popüler ve eskilere haksızlık olur@BesaleT'in şu etkinlikte hayırlı bir oy kullandığını görmedim hiç kullanmasa daha iyi olur.
2016-2018 çok kısa bir zaman dilimi olmuş olur. Bence birkaç sene bekleyip 2016-2020 yap. 5 senede bir all star yapma geleneği oluşsun.
Uyarlama mı gerçekten 😱 ve Brad Pitt 😱 @xdragxx izlemişmiydin?Beklenildiği gibi Aşkı Memnu gümbür gümbür geliyor, bir kez de farklılık olsun diye heyecanlandık ama çok zor... Hayırlısı olsun ne diyelim. İkisi de kaliteli dizi tabi Aşkı Memnu sonuçta Suskunlar da başkaydı. Sleepers uyarlaması, ki çok sağlam bir filmdi sağlam kadrolu...
En garibi sana göre Titanic vs Hababam Sınıfı değil miydi?Suskunlar kazanırsa forum tarihinin en garip etkinliklerinden biri olucak galiba.