yoğunluktan top 10 oylamamışsın bu kez oylamayı yapTeşekkür ederim Bu sene geçen seneye göre çok daha fazla yoruldum ama değdi.
Bu hafta dinlenerek takılacağım foruma
Son anket konusu zaten
yoğunluktan top 10 oylamamışsın bu kez oylamayı yapTeşekkür ederim Bu sene geçen seneye göre çok daha fazla yoruldum ama değdi.
Bu hafta dinlenerek takılacağım foruma
Son anket konusu zaten
Aynı fikirdeyim ben de. Bir umut Ezel alır diyordum.Aaa Geniş Aile ne ara elendi ben o finale çıkar diye düşünmüştüm. 😱
Tekrar söylüyorum boşa oy veriyoruz çünkü etkinliğin başından beri kazanan maalesef belliydi ve işin hiçbir heyecanı kalmadı. Keşke Aşk-ı Memnu dahil edilmeseydi de diğer dizilerin yarışını izleseydik. O yüzden oyum Suskunlar'a gidiyor ve benim için etkinliğin kazananı da odur. Tüm bunlardan bağımsız olarak emeğine sağlık. @Dosi
Aynen doğru. Hiç aksatmazdım ve burdan belli etkinliğin gerçekten beni çok yorduğunu @xdragxx @Tolstoyevskiyoğunluktan top 10 oylamamışsın bu kez oylamayı yap
Bi ara hep ben unuturdum hatırlatırdın sen,şimdi hatırlatma sırası bizde unutursan hatırlatırım sana tabi forumdaysam yada bende unutmazsam biraz karmaşık ama umuyoruzAynen doğru. Hiç aksatmazdım ve burdan belli etkinliğin gerçekten beni çok yorduğunu @xdragxx @Tolstoyevski
Bazı şarkıları dinleyip öyle oy kullanacağım ve unutmam yine umarım
Sanki Aşk-ı Memnu'yu özlemeye fırsatımız oluyor her sene defalarca izliyoruz zaten. Bu arada benimde sevdiğim ve defalarca bıkmadan izlediğim dizi. Sadece her yerde zaten zirve, burda olmasın bir zahmet ama olacaktır yapacak birşey yokAşk-ı Memnu
Suskunlar'ı kim özledi ya unutulup gitmiş bir dizi.
Yani gayet beklenen bir taraf tıkandı, diğeri ataktaOldukça heyecanlı gidiyor gecenin aksine. @Dosi
Şerefli mağlûbiyetlere bir yenisini daha ekledik.Şampiyona elenelim bari
Oy nerde?Şerefli mağlûbiyetlere bir yenisini daha ekledik.
Tamam gördüm. Senle nezamna hemfikir olduk ki :SVerdim ya
Günahımı alıyorsun ama...Tamam gördüm. Senle nezamna hemfikir olduk ki :S
Anketlerde ayrı düştük hep son 3 anket boyuncaGünahımı alıyorsun ama...
Doğru kararı vereceğinden şüphem yokÖncelikle başta @Dosi olmak üzere ikinizin de eline sağlık. 🤩 @Tolstoyevski Yine baştan sona sorunsuz bir etkinlik oldu, zaman zaman çıkan kaoslar bu işin tuzu biberi zaten o kadar olur...
Finalle alakalı ise düşüneceğim biraz. İki diziyi de severim, iki diziyi de özledim ve iki diziyi de oldukça kaliteli buluyorum. Hangisi kazanırsa kazansın üzülmem, bu yüzden de hangisine oy vereceğim konusunda şimdilik kararsızım...
Ne yapabilirim? Tek suçlusu ben değilim. Biraz da başkalarında ara.Anketlerde ayrı düştük hep son 3 anket boyunca