Fragman çok güzel yaa
Tomris’in de çıkartılması gerek otomatikmanDiziden acilen çıkartılması gereken karakterler:
Naci
Gülru
İnci'nin babası
Bye bye Naci 👋
Onu saymıyorum bile. Han ve İnci de yurtdışına taşınsa ve yeni karakterler eklense çok güzel olur aslında.Tomris’in de çıkartılması gerek otomatikman
Han & İnci sahneleri gayet iyi, ilk bölümlerdeki gibi değil bence.2. fragman çok total olmuş, beğenmedim.
Onu saymıyorum bile. Han ve İnci de yurtdışına taşınsa ve yeni karakterler eklense çok güzel olur aslında.
Hasibe şimdi Gülben'e de mi görünür oldu? 😱
Tam izlemedim bende, bir ara garipleşti annesi falan çıktı ortaya.Yok görünmedi
Tam izlemedim bende, bir ara garipleşti annesi falan çıktı ortaya.
Hani şok diye bir şey var ya ondan olabilir mi? Naci'yi babasından çok seviyor zatenMeraktan yorumlara bakayım dedim ve sonunda bazı izleyiciler de daha önce değindiğim noktaları eleştirmeye başlamış. Aman sosyal medyaya oynayıp boş boş romantizm kasmak varken psikoloji, terapi vs. ne ki zaten böyle devam. 👏
Ne olursa olsun böyle realist başlayan bir dizinin bu kadar pembiş bir yöne gitmesi hoş değil. Ayrıca izlediğim son bölümde zaten şok nedeniyle fark etmeden dışarı çıkmıştı ama belli ki burada durum romantize edilmiş bana kalırsa gerçek hikayeye büyük haksızlık oluyor.Hani şok diye bir şey var ya ondan olabilir mi? Naci'yi babasından çok seviyor zaten
Geldi yine bilgi küpümüz. Diktatör gibi ne yazacağımıza da karışılıyor artık.
Gerçek hikayeden zaten koptular tamamenNe olursa olsun böyle realist başlayan bir dizinin bu kadar pembiş bir yöne gitmesi hoş değil. Ayrıca izlediğim son bölümde zaten şok nedeniyle fark etmeden dışarı çıkmıştı ama belli ki burada durum romantize edilmiş bana kalırsa gerçek hikayeye büyük haksızlık oluyor.
Angelica kusura bakma karışmak istemiyorum ama madem sevmiyorsunuz birbirinizi tamamen görmezden gelin. Onun mesajına cevap veriyorsun sonra niye bana cevap veriyor diyorsun böyle olmaz.susayım diyorum olmuyor ben senin yorumuna karışmadım geldim yorumumu yazıyorum yeter artık ne istiyorsun benden ya
Gerçek hikayeden zaten koptular tamamen
Gülben'in falan niye altını yaptığını gerçekte öğrendim. Zaten böyle bir hayat hikayesini %100 bir şekilde tv'ye yansıtmak Türkiye'de imkansız.
------
Angelica kusura bakma karışmak istemiyorum ama madem sevmiyorsunuz birbirinizi tamamen görmezden gelin. Onun mesajına cevap veriyorsun sonra niye bana cevap veriyor diyorsun böyle olmaz.
Aserat da zaten sen onun mesajlarına karışmasan sana karışmayacak olay kapanacak.
Gerçek hikayeden zaten koptular tamamen
Gülben'in falan niye altını yaptığını gerçekte öğrendim. Zaten böyle bir hayat hikayesini %100 bir şekilde tv'ye yansıtmak Türkiye'de imkansız.
------
Angelica kusura bakma karışmak istemiyorum ama madem sevmiyorsunuz birbirinizi tamamen görmezden gelin. Onun mesajına cevap veriyorsun sonra niye bana cevap veriyor diyorsun böyle olmaz.
Aserat da zaten sen onun mesajlarına karışmasan sana karışmayacak olay kapanacak.