Hastalığının adı söylenmedi. Ama doktoru beklediğimizden hızlı ilerledi;bundan sonra ertelediklerinizi yapmaya başlayın dedi.Burda da fırtına kopuyor bayağı rüzgar var benim net sıkıntılı o yüzden peki abi sence Nacinin hastalığı ne
Hastalığının adı söylenmedi. Ama doktoru beklediğimizden hızlı ilerledi;bundan sonra ertelediklerinizi yapmaya başlayın dedi.Burda da fırtına kopuyor bayağı rüzgar var benim net sıkıntılı o yüzden peki abi sence Nacinin hastalığı ne
Hastalığının adı söylenmedi. Ama doktoru beklediğimizden hızlı ilerledi;bundan sonra ertelediklerinizi yapmaya başlayın dedi.
Hastalıkla ilgili tahmin yapmadım ama dizi bu; umarım Safiye sayesinde iyileşir diyecem ama dizi level atladı,konu dağıldı.Aynen öylede yani bir tahminin varmı diye sormuştum ben
Hastalıkla ilgili tahmin yapmadım ama dizi bu; umarım Safiye sayesinde iyileşir diyecem ama dizi level atladı,konu dağıldı.
Naci hasta birkaç bölüme ölür bence.17. BÖLÜM
Ezgi Mola... Ne yaptın sen? Yılın oyunculuğunu sergiliyor vallahi. 'Safiye' karakteri bu kadar hissettirerek, yaşatarak yansıtılamazdı sanırım. Kafasını duvara vurması, annesinin resimlerini atması... Harika sahnelerdi. Safiye'nin yardıma ihtiyacı var, artık birinin el atması lazım.
Han ve İnci'nin evli olduğunu herkes öğrendi, sonunda ortaya çıktı. İnci ciddi ciddi eve yerleşecek gibi görünüyor, yılın olayı çıkar bu evden. O evde yaşananlardan bile iki sezon çıkar izleriz o derece. Büyük merakla bekliyorum İnci'nin eve gelişini.
Naci'nin de psikolojisi bozuk, onun olaylarını tam çözemedim şu an birkaç bölüme netleşecek anladığım kadarıyla.
El atması gereken kişi belli de neyse.17. BÖLÜM
Ezgi Mola... Ne yaptın sen? Yılın oyunculuğunu sergiliyor vallahi. 'Safiye' karakteri bu kadar hissettirerek, yaşatarak yansıtılamazdı sanırım. Kafasını duvara vurması, annesinin resimlerini atması... Harika sahnelerdi. Safiye'nin yardıma ihtiyacı var, artık birinin el atması lazım.
Han ve İnci'nin evli olduğunu herkes öğrendi, sonunda ortaya çıktı. İnci ciddi ciddi eve yerleşecek gibi görünüyor, yılın olayı çıkar bu evden. O evde yaşananlardan bile iki sezon çıkar izleriz o derece. Büyük merakla bekliyorum İnci'nin eve gelişini.
Naci'nin de psikolojisi bozuk, onun olaylarını tam çözemedim şu an birkaç bölüme netleşecek anladığım kadarıyla.
Neyi var ki?Naci hasta birkaç bölüme ölür bence.
Burada da çıkarsa gülerim ama.El atması gereken kişi belli de neyse.
![]()
ben öyle hissettim bakalım neler olacak ? umarım bozmaz.Neyi var ki?Safiye iyice gider...
Burada da çıkarsa gülerim ama.![]()
Yapım Şirketi aynı olduğu için arada bende düşünüyorum bu olayı..yalan değil.El atması gereken kişi belli de neyse.
![]()
Sevdim bu akımı, bu da güzel olmuş.Herkesin zevkine göre Masumlar Apartmanı@Yiğitt @Özgür @kerem @dreamy @offensive @The_Erinch @slhttnmtl @Alos @phoebebuffay
Hahaha bu da çok iyi olmuş özellikle en sondaki çılgın Ayhan.Herkesin zevkine göre Masumlar Apartmanı@Yiğitt @Özgür @kerem @dreamy @offensive @The_Erinch @slhttnmtl @Alos @phoebebuffay
Çok iyi.Herkesin zevkine göre Masumlar Apartmanı@Yiğitt @Özgür @kerem @dreamy @offensive @The_Erinch @slhttnmtl @Alos @phoebebuffay