HeisenBerg
Favori Üye
Muslera'nın sözleşme bitiyor sezon sonu. Galatasaray ne verecekse iki katını vermeliyiz bu böyle olmayacak.
Biz Fenerbahçe taraftarı uzun yıllar üst düzey kaleci görmemekten kafayı yedikMuslera'nın sözleşme bitiyor sezon sonu. Galatasaray ne verecekse iki katını vermeliyiz bu böyle olmayacak.
Altay şu son topu yerdi bence.Biz Fenerbahçe taraftarı uzun yıllar üst düzey kaleci görmemekten kafayı yedik
Tamam Muslera çok iyi kaleci ama kurtardığı şutlarda ben ekstra bir şey göremedim. Muslera kalitesi bunları tutacak zaten.
Bende geçenlerde YouTube da gördüm.Küfür bile vardıFener yüzünden mi Fener'e yapılan en basit tabirle ayıp yüzünden mi?
Ayrıca ben geçen hafta izledim ses efekti vardı emin misin tamamen kalktığına?
Ses efekti olarak uğultu var ama tezahürat yok?Fener yüzünden mi Fener'e yapılan en basit tabirle ayıp yüzünden mi?
Ayrıca ben geçen hafta izledim ses efekti vardı emin misin tamamen kalktığına?
Geçen hafta izlediğimde tezahürat var diye hatırlıyorum ama bilmiyorum yanlış da hatırlıyor olabilirim.Ses efekti olarak uğultu var ama tezahürat yok?
Fener’e yapılan ayıptı ona itirazım yok ama o olay oldu diye bütün maçlarda tezahüratı kesmek de gereksiz. Seyircili maçlarda Kadıköy’de az küfür işitmedik, o mantıkla seyircili maçlarda da taraftarın sesi kısılmalı yok edilmeli daima. Tamam ortada bir yanlışlık ayıp var ama çözümü bu değil.
Malum videoyu Tols a da attım.Geçen hafta izlediğimde tezahürat var diye hatırlıyorum ama bilmiyorum yanlış da hatırlıyor olabilirim.
Bu bir değil iki değil bein bunu kasti yapıyor tepki normal.
Ben de anlamadım çıplak gözle bile ofsayt olduğu belliydi aslındaNasıl ofsayt değil bu?
Bu nasıl bir seviyedir be... Eylülden beri forma giyme, gel ayağının tozuyla noktalaOnyekuruuuuuuuu
Evet de golü vermek için ayar çekmedilerse @xdragxx beni banlasın.Nasıl ofsayt değil bu?
Bunlarda mantık aramak, çölde su aramaya benzer.Ben de anlamadım çıplak gözle bile ofsayt olduğu belliydi aslında
Çizilen çizgilerin mantığını anlamak lazım ama vardır mantıklı bir açıklaması herhalde.