Antep'in 17 Maçlık Serisini Onyekuru Bitirdi! | Gaziantep FK 1-2 Galatasaray

Maç Nasıl Sonuçlanır?

• Gaziantep

Oy: 1 20.0%
  • Berabere

Oy: 1 20.0%
  • Galatasaray

Oy: 3 60.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
IMG_20210129_205410.jpg

Popoya güzel silikon. :) Boşuna Hande Sümertaş sezonu demiyoruz...

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Fenerliler klasik ağlamasına başladığına göre bu işin sonu belli :A
Ağlama değil yalnız. Pelkas pozisyonunda ofsayt diye golü vermedikleri için bunda da aynısı olur diye düşündük çünkü bir standartın olması lazım.
Nasıl geçen sene biz penaltı kaçırınca kalecilerin ayaklarına bakmıyorken bizim aleyhimize olurken bakıyorlarsa yine aynı şey söz konusu. Tabii ki mantıklı bir açıklaması olabilir ofsayt pozisyonunun ama şaşırmak da çok anormal değil bence.

Ne maç oldu be ne maçtı... İlk yarı cehennem gibi; ikinci yarı bahar bahçe... Bir kenarda Onyekuru, bir kenarda Kerem... Oh be işte bu, neydi o kabusbaba, felçhanda filan? İşte bu...

Şu maç 3 puandan çok daha fazlasıdır psikolojik olarak. Gelenin geçenin yenildiği sahadan 3 puanla dönmek, çok çok önemli şampiyonluk potası adına. O yüzden sezonun unutulmaz maçlarından biri oldu GS adına ve Onyekuru muhteşem bir dönüşle şimdiden motivasyonunu tavan yaptırdı... oh be tüy gibiyim şu an tüy :Z

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
images

90+7’de Antep’in gol atmasına sevindim hem 3 puan aldık hem Onyekuru şov yaparak döndü hem kicktipten 3 puan kaptık :A :Z @Dosi
Tebrik ederim. Beklenen skordu ama riske girmeyi tercih ettim. Yazmak istediğim 0-0, tahmin ettiğim 0-1 ama yazmayı uygun gördüğüm 1-1 oldu 😊

@Tolstoyevski açtığına ve Gazişehir'in serisi olduğunu göre maçta puan kaybı kesinleşti :A

Ben unuttum saati :A benle kapışmak istemişti. Bu maç için riske girdim ben. Bakalım ne olacak :A

GS için gelsin bu:
Ekli dosyayı görüntüle 98447
Tam dediğim gibi, konu açmada totem - ters tepme olayı bence çoktan ortadan kalktı. Keyfimize bakalım ve kapışma heyecanına devam edelim, maksat goygoy eğlence nasılsa. :A :Z

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
@Dosi sakın gelme bu numaralara sakın 😡 😡
Cidden inanıyor musun sırf birisi konu açtı açmadı diye maçın skorunun değişeceğine? 😱 Yapma etme allah aşkına 2021 yılındayız, böyle hurafeler mi kaldı :A :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Cidden inanıyor musun sırf birisi konu açtı açmadı diye maçın skorunun değişeceğine? 😱 Yapma etme allah aşkına 2021 yılındayız, böyle hurafeler mi kaldı :A :A
Sanki kendin hiç totem yapmıyorsun da? :A
Dosi ve benim konu açtığımız zaman Fener'in kazanma oranı % kaç açmadığımızda % kaç gece matematiksel olarak hesabını yapacam :A Yanılıyorsam istediğini yapabilir :A

Sanki kendin hiç totem yapmıyorsun da? :A
Dosi ve benim konu açtığımız zaman Fener'in kazanma oranı % kaç açmadığımızda % kaç gece matematiksel olarak hesabını yapacam :A Yanılıyorsam istediğini yapabilir :A
Ben milli takıma çok iyi geliyordum :A Fenerbahçe ilk zamanlar iyi gitti, sonra eh işte ama benimki orta şekerli. Bu hafta nabız kontrolü yapabilirim derbi değilse :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Tam dediğim gibi, konu açmada totem - ters tepme olayı bence çoktan ortadan kalktı. Keyfimize bakalım ve kapışma heyecanına devam edelim, maksat goygoy eğlence nasılsa. :A :Z
Onyekuru faktörü totemi engelledi. Zaten demiştim bu adam bile şampiyonluk için yeterli olabilir

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Tek bir sorum var: Başakşehir'in bu sezonki ŞL performansı, son iki sezon Galatasaray'ın ŞL performansından iyi mi, kötü mü?
------

Şu maç zaten 2-1 iken oyundan saçma sapan atılan Başakşehirlilerin olduğu maç değil mi? :)
İyi. Kabak gibi ortada olan bir gerçek bu.

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg