HeisenBerg
Favori Üye
Doğru bu hakemlerle belli işin sonu. Sonra Avrupa'da o hakemleri bulamayınca 1 gol atıp herkesten 6 yemece. Klasik döngü.Fenerliler klasik ağlamasına başladığına göre bu işin sonu belli
Ya utanmadan konuşuyor musunuz birde.. Başakşehir maçıDoğru bu hakemlerle belli işin sonu. Sonra Avrupa'da o hakemleri bulamayınca 1 gol atıp herkesten 6 yemece. Klasik döngü.
Tek bir sorum var: Fenerbahçe ve Beşiktaş ŞL'ye gitse 6 tane yemeyecek mi?Doğru bu hakemlerle belli işin sonu. Sonra Avrupa'da o hakemleri bulamayınca 1 gol atıp herkesten 6 yemece. Klasik döngü.
Ağlama değil yalnız. Pelkas pozisyonunda ofsayt diye golü vermedikleri için bunda da aynısı olur diye düşündük çünkü bir standartın olması lazım.Fenerliler klasik ağlamasına başladığına göre bu işin sonu belli
Tek bir sorum var: Başakşehir'in bu sezonki ŞL performansı, son iki sezon Galatasaray'ın ŞL performansından iyi mi, kötü mü?Tek bir sorum var: Fenerbahçe ve Beşiktaş ŞL'ye gitse 6 tane yemeyecek mi?
Şu maç zaten 2-1 iken oyundan saçma sapan atılan Başakşehirlilerin olduğu maç değil mi?Ya utanmadan konuşuyor musunuz birde.. Başakşehir maçı
Tebrik ederim. Beklenen skordu ama riske girmeyi tercih ettim. Yazmak istediğim 0-0, tahmin ettiğim 0-1 ama yazmayı uygun gördüğüm 1-1 oldu 😊
90+7’de Antep’in gol atmasına sevindim hem 3 puan aldık hem Onyekuru şov yaparak döndü hem kicktipten 3 puan kaptık @Dosi
@Tolstoyevski açtığına ve Gazişehir'in serisi olduğunu göre maçta puan kaybı kesinleşti
Tam dediğim gibi, konu açmada totem - ters tepme olayı bence çoktan ortadan kalktı. Keyfimize bakalım ve kapışma heyecanına devam edelim, maksat goygoy eğlence nasılsa.Ben unuttum saati benle kapışmak istemişti. Bu maç için riske girdim ben. Bakalım ne olacak
GS için gelsin bu:
Ekli dosyayı görüntüle 98447
@Dosi sakın gelme bu numaralara sakın 😡 😡Tam dediğim gibi, konu açmada totem - ters tepme olayı bence çoktan ortadan kalktı. Keyfimize bakalım ve kapışma heyecanına devam edelim, maksat goygoy eğlence nasılsa.
Cidden inanıyor musun sırf birisi konu açtı açmadı diye maçın skorunun değişeceğine? 😱 Yapma etme allah aşkına 2021 yılındayız, böyle hurafeler mi kaldı
Sanki kendin hiç totem yapmıyorsun da?Cidden inanıyor musun sırf birisi konu açtı açmadı diye maçın skorunun değişeceğine? 😱 Yapma etme allah aşkına 2021 yılındayız, böyle hurafeler mi kaldı
Ben milli takıma çok iyi geliyordum Fenerbahçe ilk zamanlar iyi gitti, sonra eh işte ama benimki orta şekerli. Bu hafta nabız kontrolü yapabilirim derbi değilseSanki kendin hiç totem yapmıyorsun da?
Dosi ve benim konu açtığımız zaman Fener'in kazanma oranı % kaç açmadığımızda % kaç gece matematiksel olarak hesabını yapacam Yanılıyorsam istediğini yapabilir
Yok yok hesaplayacam bir dur aaaaaBen milli takıma çok iyi geliyordum Fenerbahçe ilk zamanlar iyi gitti, sonra eh işte ama benimki orta şekerli. Bu hafta nabız kontrolü yapabilirim derbi değilse
Onyekuru faktörü totemi engelledi. Zaten demiştim bu adam bile şampiyonluk için yeterli olabilirTam dediğim gibi, konu açmada totem - ters tepme olayı bence çoktan ortadan kalktı. Keyfimize bakalım ve kapışma heyecanına devam edelim, maksat goygoy eğlence nasılsa.
İyi. Kabak gibi ortada olan bir gerçek bu.Tek bir sorum var: Başakşehir'in bu sezonki ŞL performansı, son iki sezon Galatasaray'ın ŞL performansından iyi mi, kötü mü?
------
Şu maç zaten 2-1 iken oyundan saçma sapan atılan Başakşehirlilerin olduğu maç değil mi?