Antep'in 17 Maçlık Serisini Onyekuru Bitirdi! | Gaziantep FK 1-2 Galatasaray

Maç Nasıl Sonuçlanır?

• Gaziantep

Oy: 1 20.0%
  • Berabere

Oy: 1 20.0%
  • Galatasaray

Oy: 3 60.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Muslera'nın sözleşme bitiyor sezon sonu. Galatasaray ne verecekse iki katını vermeliyiz bu böyle olmayacak.

Muslera'nın sözleşme bitiyor sezon sonu. Galatasaray ne verecekse iki katını vermeliyiz bu böyle olmayacak.
Biz Fenerbahçe taraftarı uzun yıllar üst düzey kaleci görmemekten kafayı yedik :A
Tamam Muslera çok iyi kaleci ama kurtardığı şutlarda ben ekstra bir şey göremedim. Muslera kalitesi bunları tutacak zaten.

Hoca Allah aşkına çıkar Akbaba’yı, Allah peygamber aşkına çıkar artık. Durduk yere sinir stres bırakmadı taraftarda. Hayır bir maç değil iki maç değil beş maç değil bu adam hep böyle, illlahlah ettik illlahlah. Al Onyekuru’yu gerekirse Kerem’i, Etobo’yu kaleciyi al ama şunu çıkar. Eğer çıkarmazsa ve bu maç puan kaybedersek puan kaybı Akbaba’ya değil Terim’e yazar.

Bu Akbaba PTT ligi oyuncusu bile değil, Diagne bile daha iyiydi ulan. Şimdiden Diagne’yi arıyoruz bak...

images

Fener yüzünden mi Fener'e yapılan en basit tabirle ayıp yüzünden mi?
Ayrıca ben geçen hafta izledim ses efekti vardı emin misin tamamen kalktığına?
Ses efekti olarak uğultu var ama tezahürat yok?

Fener’e yapılan ayıptı ona itirazım yok ama o olay oldu diye bütün maçlarda tezahüratı kesmek de gereksiz. Seyircili maçlarda Kadıköy’de az küfür işitmedik, o mantıkla seyircili maçlarda da taraftarın sesi kısılmalı yok edilmeli daima. Tamam ortada bir yanlışlık ayıp var ama çözümü bu değil.

Ses efekti olarak uğultu var ama tezahürat yok?

Fener’e yapılan ayıptı ona itirazım yok ama o olay oldu diye bütün maçlarda tezahüratı kesmek de gereksiz. Seyircili maçlarda Kadıköy’de az küfür işitmedik, o mantıkla seyircili maçlarda da taraftarın sesi kısılmalı yok edilmeli daima. Tamam ortada bir yanlışlık ayıp var ama çözümü bu değil.
Geçen hafta izlediğimde tezahürat var diye hatırlıyorum ama bilmiyorum yanlış da hatırlıyor olabilirim.
Bu bir değil iki değil bein bunu kasti yapıyor tepki normal.

Bu nasıl bir seviyedir be... Eylülden beri forma giyme, gel ayağının tozuyla noktala :Z

Kerem’in de maşallahı var ama çok şükür ilk yarıdaki o iki heriften kurtulup bu iki allahın mucizesine dönüş yaptık özellikle o ilk yarıdaki o sinir stresten sonra Onyekuru’nun golü öyle ilaç gibi geldi ki...

• Harika
Reactions: Maskeli Fedai
  • Güldürdün
Reactions: xdragxx
haydi Gazişehir 1 gol at ve sevindir bu garibi :bhr:

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Gooooooooooooooll!!!! ONYEKURUUUUUUUU !!!!!!!!
------

Çıldırıyorum çıldırıyor!! İlk yarıdaki o sinir stres, Akbaba’nın yarattığı duygu. İkinci yarı aylardır beklediğimiz adam, Onyekuru, aylardır maça çıkmamış adam... Oyuna girip maçın kaderini değiştiriyor, aha şimdi de asist yapıyordu az kalsın..

Fenerbahçeliler için örnek vereyim; mesela Hatayspor maçında maç gitti gidiyor. İkinci yarı Mesut giriyor ve 2 gol atıyor. Nasıl çıldırırsınız İşte öyle bir sevinç...

Bu arada ikimci golde elim kızardı. Dolapta el izim çıktı... Ulan Onyekuru ulan Onyekuru :Z :Z :Z

• Üzücü
Reactions: Dosi