@Dosi , En başta seni gömsede toptan kurtulsak. @serhatt@Dosi de buradan 18 tane yer almış ,artık kimleri gömecekse😱 @Zeyno @cookies @The_Erinch @Royal Highness @Bully @MasacRE
@Dosi , En başta seni gömsede toptan kurtulsak. @serhatt@Dosi de buradan 18 tane yer almış ,artık kimleri gömecekse😱 @Zeyno @cookies @The_Erinch @Royal Highness @Bully @MasacRE
18 tane mezar yerine ancak sığar zaten bu kiloylan. @xemrexxx
@Dosi de buradan 18 tane yer almış ,artık kimleri gömecekse😱 @Zeyno @cookies @The_Erinch @Royal Highness @Bully @MasacRE
kız 1,65 insanım ne 18 parçası@Dosi çenen durmadığı için seni gömecekmiş emre garanti olsun diye 18 tane yer almış 18 parçaya bölüp gömecekmiş seni @serhatt @12.Adam @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Zeyno @Bully
kız 1,65 insanım ne 18 parçası
Ellerine sağlık şimdiden.@Dosi çenen durmadığı için seni gömecekmiş emre garanti olsun diye 18 tane yer almış 18 parçaya bölüp gömecekmiş seni @serhatt @12.Adam @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Zeyno @Bully
Açıyorum şimdi.
Benim keyfim yok
Geçmiş olsun. En kısa zamanda atlatman dileğiyleBenim keyfim yok
Arka Sokaklar ceza aldı diye
İki hafta yok tarikat konusundan ceza verdi RtürkGeçmiş olsun. En kısa zamanda atlatman dileğiyle
Yenidoğan çetesinden kaynaklıda ceza almazlar demiTakma bu kadar kac senedir var ekranlarda iki hafta olmayiversin
Yenidoğan çetesinden kaynaklıda ceza almazlar demi
O zaman senaryo değişmesi gerekiyorAlabilirler belli olmaz bu iṣler
Daha ucuzdur
tahminim doğruda bir havaalanını denk düşüremedikGüzel tercih
------
Beni hiç tanımamıṣsın ama gelecekteki Yakamoz bu
İstanbul uzak olsun bana
tahminim doğruda bir havaalanını denk düşüremedik
istanbul değilmişte afyınmu manisamı neresiydi yoksa izmir mi
ordan sandıklıya ! sanırım sandıklıydı değilmi senin yerİzmir havalimanı iyidir
ordan sandıklıya ! sanırım sandıklıydı değilmi senin yer