cahil değilim senin gibiSen nerden biliyorsun ?Sanatçıları yedin yuttun da futbolculara mı sıra geldi?
![]()
cahil değilim senin gibiSen nerden biliyorsun ?Sanatçıları yedin yuttun da futbolculara mı sıra geldi?
![]()
Kız onu demiyorum Alper'i diyorum.kız milli futbolcu kenan yıldız işte😱
niye merak ettin yoksa enişteci misin 😱Kız onu demiyorum Alper'i diyorum.![]()
Al işte fesatlığını konuşturmadan duramıyorsun.niye merak ettin yoksa enişteci misin 😱![]()
Bilgimle döverim seni.cahil değilim senin gibi![]()
kızzzz tek bildiğin fb li futbolcuların ayak numaralarıBilgimle döverim seni.![]()
Fetiş değilim , sensin ayaklarına bakan.kızzzz tek bildiğin fb li futbolcuların ayak numaraları![]()
uyku vaktim geldi hadi gut naytFetiş değilim , sensin ayaklarına bakan.![]()
Sıkıya gelince topukla.
görüntüye bakılırsa teselli ödülünü beğenmemiş vatandaş
Yapımcı senaryo mu beğenir miSıkıya gelince topukla.![]()
bence harika beğenir tabiki beğenmeyipte kendisi daha iyisinimi yazacak ?Yapımcı senaryo mu beğenir mi
zaten @Yakamoz-Asi itiraf etmişti alışverişi isviçreden yapmıyor her yurda girişte istanbul havalimanında markete hücum ediyormuş bir koli çikolata almak için, zaten bizde satılanı bize yutturuyormuş
Daha ucuzdurzaten @Yakamoz-Asi itiraf etmişti alışverişi isviçreden yapmıyor her yurda girişte istanbul havalimanında markete hücum ediyormuş bir koli çikolata almak için, zaten bizde satılanı bize yutturuyormuş![]()
urun gecisler basarili . ✅
Başarılı birisi bu tarz içerik üretiyor çok hoş ve mizahi güzelurun gecisler basarili . ✅
isvicre den yeme icme bir dilegim olsaydi ; lindt cikolata olurdu@Yakamoz-Asi
@serhatt
urun gecisler basarili . ✅
isvicre den yeme icme bir dilegim olsaydi ; lindt cikolata olurdu@Yakamoz-Asi
@serhatt
Beni hiç tanımamıṣsın ama gelecekteki Yakamoz bu
zaten @Yakamoz-Asi itiraf etmişti alışverişi isviçreden yapmıyor her yurda girişte istanbul havalimanında markete hücum ediyormuş bir koli çikolata almak için, zaten bizde satılanı bize yutturuyormuş![]()
Güldürüyor ya yoksa sana benzettigim için değilGüzel tercih
------
Beni hiç tanımamıṣsın ama gelecekteki Yakamoz bu
İstanbul uzak olsun bana![]()
@serhatt @xemrexxx ikinizi buldum diğeri biz forum halkı
@The_Erinch @Zeyno @Yakamoz-Asi @Dosi @Bully @Royal Highness @tekin @12.Adam
Bugün Ziyech..
Al işte fesatlığını konuşturmadan duramıyorsun.![]()
Sıkıya gelince topukla.![]()
görüntüye bakılırsa teselli ödülünü beğenmemiş vatandaş![]()
@Dosi de buradan 18 tane yer almış ,artık kimleri gömecekse😱 @Zeyno @cookies @The_Erinch @Royal Highness @Bully @MasacRE