- Reaksiyon puanı
- 14,329
- Puanı
- 1,060
Gün değiştirse iyi olabilir cidden aynen.Günü iyi olsa iş yapardı aslında şu anda gününü değiştirip veya senaryoya heyecan katarlarsa bir tık yükselir.
Gün değiştirse iyi olabilir cidden aynen.Günü iyi olsa iş yapardı aslında şu anda gününü değiştirip veya senaryoya heyecan katarlarsa bir tık yükselir.
Ama dizinin yükselebileceği boş gün yok iş senaryonun heyecanının artmasına kaldı.Gün değiştirse iyi olabilir cidden aynen.
Star boş gün yaratır isterse.Ama dizinin yükselebileceği boş gün yok iş senaryonun heyecanının artmasına kaldı.
Aynen Cumartesi olabilir.Star boş gün yaratır isterse.
Cumartesi hariç tutunamaz gibi belki perşembe tutar o halde cumartesiyi boşaltmaz da perşembe olabilir aslında.Star boş gün yaratır isterse.
İbo düşerse belki yaparlar cumartesi süper olur perşembe 3 tane sağlam dizi var tutunamaz.Cumartesi hariç tutunamaz gibi belki perşembe tutar o halde cumartesiyi boşaltmaz da perşembe olabilir aslında.
İbo'yu çok düşmediği sürece her şartta idare ettirirler. Perşembe ona benzer dizi yok Babam Çok Değişti de final yaparsa şansı yüksek.İbo düşerse belki yaparlar cumartesi süper olur perşembe 3 tane sağlam dizi var tutunamaz.
Ona benzer dizi olsa ne olacak bi dizi 12 bi dizi 7 diğer dizi 6 alıyor reyting bırakmıyorlar. Babam Çok Değişti 2 alıyor. En mantıklı gün Cumartesiİbo'yu çok düşmediği sürece her şartta idare ettirirler. Perşembe ona benzer dizi yok Babam Çok Değişti de final yaparsa şansı yüksek.
Cumartesi iş yapamaz ona bakarsan Alev Alev geldiğinde de o diziler yüksek alıyordu ama 6'ları gördü.Ona benzer dizi olsa ne olacak bi dizi 12 bi dizi 7 diğer dizi 6 alıyor reyting bırakmıyorlar. Babam Çok Değişti 2 alıyor. En mantıklı gün Cumartesi
Mucize Doktor geçen sezon ile aynı mı alıyor şuan? Hayır onun kitlesi ona geçtiCumartesi iş yapamaz ona bakarsan Alev Alev geldiğinde de o diziler yüksek alıyordu ama 6'ları gördü.
Mucize Doktor sanırım bu haftaydı hafiften düştü 6 küsurlara.Mucize Doktor geçen sezon ile aynı mı alıyor şuan? Hayır onun kitlesi ona geçti
BZÇ bitince Perşembe denenebilir ama şuan tutucağını sanmıyorum.Mucize Doktor sanırım bu haftaydı hafiften düştü 6 küsurlara.
Akrep Cumartesi olmaz. İbo'ya hayatta dokunmaz Star.Mucize Doktor geçen sezon ile aynı mı alıyor şuan? Hayır onun kitlesi ona geçti
Akrep Cumartesi olmaz. İbo'ya hayatta dokunmaz Star. Sen çevrimiçi gözükmüyorsun?Mucize Doktor sanırım bu haftaydı hafiften düştü 6 küsurlara.
2,3 Düşük alırsa bak bakalım dokunur muAkrep Cumartesi olmaz. İbo'ya hayatta dokunmaz Star.
Akrep Cumartesi olmaz. İbo'ya hayatta dokunmaz Star. Sen çevrimiçi gözükmüyorsun?
O zamana Akrep kalmaz.BZÇ bitince Perşembe denenebilir ama şuan tutucağını sanmıyorum.
Aynen.Akrep Cumartesi olmaz. İbo'ya hayatta dokunmaz Star.
Akrep Cumartesi olmaz. İbo'ya hayatta dokunmaz Star. Sen çevrimiçi gözükmüyorsun?
Yok hiç aktifliğin gözükmüyor neden ki?O zamana Akrep kalmaz.
------
Aynen.
Nasıl ya o mesajı yazdıktan sonra hiç girmedim ki foruma. hem aktifliğim kapalı sanıyordum.
Zamanla düşer zaten ama hemen sanmam. İnşallah hemen düşer.2,3 Düşük alırsa bak bakalım dokunur mu
Ha gözükmüyorsun yazmışsın normalde yoktum da bir de çevrimiçi şeyini ve neye baktığımı kapattım.Yok hiç aktifliğin gözükmüyor neden ki?
Zamanla düşer zaten ama hemen sanmam. İnşallah hemen düşer.
Sevmiyorsun yani öyle şeyleri?Ha gözükmüyorsun yazmışsın normalde yoktum da bir de çevrimiçi şeyini ve neye baktığımı kapattım.
Yok sevmediğimden değil de stalklanmayı önlemek için yaptım. Gerçi kim beni stalklar da olsun.Sevmiyorsun yani öyle şeyleri?
Kim stalklar Allah aşkına. Ünlü değil ki buradaki kimse.Yok sevmediğimden değil de stalklanmayı önlemek için yaptım. Gerçi kim beni stalklar da olsun.