Aslı öldürdün dedi ben de söylemesi dedim zatenAslı mı öldürdü Doğan mı net değil ki halen. Onu nereden çıkardınız?
Aslı öldürdün dedi ben de söylemesi dedim zatenAslı mı öldürdü Doğan mı net değil ki halen. Onu nereden çıkardınız?
Sen öyle @Doğan öyle sanmış.Aslı öldürdün dedi ben de söylemesi dedim zaten
AYNEN BEN ÖYLE SANDIM İŞTE GIZEMLİ kım vurduysaSen öyle @Doğan öyle sanmış.
YıldırıM, Slhttnmtl'i sarsar!AYNEN BEN ÖYLE SANDIM İŞTE GIZEMLİ kım vurduysa
yıldırım sltm arkadaş olur yada felakertler ler gelır başlarına gızemlı ada n yapacağı beli olmazYıldırıM, Slhttnmtl'i sarsar!
YıldırıM: Kendine gel artık!
Slhttnmtl ağlar çok! Aklı yerine gelir!
Slhttnmtl ağlayarak: Evimi özledim ben. Gerçek yaşamımı istiyorum artık!
Slhttnmtl düzeldi. Bundan sonra neler olacak sence?
@YıldırıM - @slhttnmtl 'nin arkadaşlığı güçlenecek gibi.yıldırım sltm arkadaş olur yada felakertler ler gelır başlarına gızemlı ada n yapacağı beli olmaz
benım arkadaş kım olcak..sevgilim varda@YıldırıM - @slhttnmtl 'nin arkadaşlığı güçlenecek gibi.
Bakalım sana arkadaş olarak kim gelecek? Ne zaman gelecek?benım arkadaş kım olcak..sevgilim varda
staran yada angelıca abla dosıde olabilirBakalım sana arkadaş olarak kim gelecek? Ne zaman gelecek?
Sen 2. Sezon Finali'nde büyük şoke olacaksın!staran yada angelıca abla dosıde olabilir
ne şokesiyse ..2.final n zamanSen 2. Sezon Finali'nde büyük şoke olacaksın!
8 Şubat'ta 2. Sezon Finali.ne şokesiyse ..2.final n zaman
ölcekmıyım sakatmı kalcam8 Şubat'ta 2. Sezon Finali.
Hemen kötü düşünüyorsun! Ben öyle bir şey mi dedim? Bekle ve gör.ölcekmıyım sakatmı kalcam
gızemli ada bellı olmaz TM BEKJLEYIP GÖRCEZHemen kötü düşünüyorsun! Ben öyle bir şey mi dedim? Bekle ve gör.
O yönden haklısın hiç belli olmuyor.gızemli ada bellı olmaz TM BEKJLEYIP GÖRCEZ
aynen saol..o zaaman tahmın edem asık olcamO yönden haklısın hiç belli olmuyor.
Sezon Finali'nde başka birine mi aşık olacaksın sence? 😱aynen saol..o zaaman tahmın edem asık olcam
bilmiyom tahmın ettımSezon Finali'nde başka birine mi aşık olacaksın sence? 😱
Akşama TRT 1 bakacaksın sanırım sen?bilmiyom tahmın ettım