Sak taki deli Vedat karakteri gibi asla olamazÖmre Bedel dizisinde Erdem karakterini harika oynadı. 😎🧡
Sak taki deli Vedat karakteri gibi asla olamazÖmre Bedel dizisinde Erdem karakterini harika oynadı. 😎🧡
Emre Ozansoy bu bölüm öfke doluydu o kişilere. Haklı değil mi?Sak taki deli Vedat karakteri gibi asla olamaz
bişz foxtan konuyşuozdaFox ne alaka ben bi şey demedim ki
Emre Ozansoy bu bölüm öfke doluydu o kişilere. Haklı değil mi?bişz foxtan konuyşuozda
evet adaya kızdı haklı gibiEmre Ozansoy bu bölüm öfke doluydu o kişilere. Haklı değil mi?
Neyde konudan konuya geçiş yapıyorsun anlamıyorumEmre Ozansoy bu bölüm öfke doluydu o kişilere. Haklı değil mi?
Hayır bölümü okudun bölüm hakkında yazdım. Emre Ozansoy bu bölüm öfke doluydu o kişilere. Haklı değil mi?Neyde konudan konuya geçiş yapıyorsun anlamıyorum
O kişilere kızdı adaya değil yanlış anlamışsın. Havalar soğudu İzmir'de.evet adaya kızdı haklı gibi
ada bızden uazak dur demiştiya .burdada havalar yağmurluHayır bölümü okudun bölüm hakkında yazdım. Emre Ozansoy bu bölüm öfke doluydu o kişilere. Haklı değil mi?
O kişilere kızdı adaya değil yanlış anlamışsın. Havalar soğudu İzmir'de.
Orası neresi? 😂ada bızden uazak dur demiştiya .burdada havalar yağmurlu
Nasıl karıştı bir anlat. Neler oldu bölümde önemli? 😲Eline sağlık. Yine ortalığın karıştığı bir bölüm olmuş
burası bilecikOrası neresi? 😂
Nasıl karıştı bir anlat. Neler oldu bölümde önemli? 😲
Oranın ünlü yerleri neler?burası bilecik
bilecişk kent ormanı pelitözüğ göleti. iznmirin neresi ünlu meselaOranın ünlü yerleri neler?
Saat kulesi, Urla denizi. Kent ormanı nasıl bir yer?bilecişk kent ormanı pelitözüğ göleti. iznmirin neresi ünlu mesela
Bi konu hakkında konuşuyoruz sen geçiyorsun başka konuya ne yapayım yani evet haklıHayır bölümü okudun bölüm hakkında yazdım. Emre Ozansoy bu bölüm öfke doluydu o kişilere. Haklı değil mi?
O kişilere kızdı adaya değil yanlış anlamışsın. Havalar soğudu İzmir'de.
Saat kulesi, Urla denizi. Kent ormanı nasıl bir yer?
Bi konu hakkında konuşuyoruz sen geçiyorsun başka konuya ne yapayım yani evet haklı
Sana bir şey demedim ki ben
yanlışlıkla oldu haluka yapcaktım kusura bakmaSana bir şey demedim ki ben
Önemli değilyanlışlıkla oldu haluka yapcaktım kusura bakma