Dağılır demişim olsunKafanızı dağıtırım demedin sen. Bir daha oku bakalım.
Alos, HeisenBerg'e: Anlat bakalım olayı. Hem ikimizin de kafası dağılır kardeşim.
Dağılır demişim olsunKafanızı dağıtırım demedin sen. Bir daha oku bakalım.
Alos, HeisenBerg'e: Anlat bakalım olayı. Hem ikimizin de kafası dağılır kardeşim.
Sen onu kötü anlamda demedin. Gerekli24'e ben bir şey yapmadım ortaya çıktı. Bu konu hakkında düşüncen? Benden şüphelenmiş miydin hiç?Dağılır demişim olsun
kesin zarar vermiştirSen onu kötü anlamda demedin. Gerekli24'e ben bir şey yapmadım ortaya çıktı. Bu konu hakkında düşüncen? Benden şüphelenmiş miydin hiç?
@Doğan Gerekli24'e, Aslı mı zarar verdi sence?
Haa . Senden hiç şüphelenmedim iyi oldu gerçeklerin ortaya çıkmasıSen onu kötü anlamda demedin. Gerekli24'e ben bir şey yapmadım ortaya çıktı. Bu konu hakkında düşüncen? Benden şüphelenmiş miydin hiç?
@Doğan Gerekli24'e, Aslı mı zarar verdi sence?
Haa . Senden hiç şüphelenmedim iyi oldu gerçeklerin ortaya çıkması
@Angelica nasıl bu bölüm? 😂❤kesin zarar vermiştir
İyi@Angelica nasıl bu bölüm? 😂❤
Profil resmin eskiye dönmüş. 🤔😂
Evet. başka pozlarda koyucam arkadaşım SAK aşığı olduğundan atıyor bana pozlarınıProfil resmin eskiye dönmüş. 🤔😂
Sen SAK fanı mıydın peki?Evet. başka pozlarda koyucam arkadaşım SAK aşığı olduğundan atıyor bana pozlarını
ben şüphelenmedim sen suçsuzsun Haluğum yapmazGerekli24'e ben bir şey yapmadım ortaya çıktı. Bu konu hakkında düşüncen? Benden şüphelenmiş miydin hiç?
Neden o olabilir?
ANGELICA KORKTU GIZEMLI KİŞİ MASKELI ADAM GELDITA AKLA KORKTU
Canlar bu bölüm yine en az 1000 okunma alır mıyım sizce yorumunuz nedir? 😍😇ben şüphelenmedim sen suçsuzsun Haluğum yapmaz
olurCanlar bu bölüm yine en az 1000 okunma alır mıyım sizce yorumunuz nedir? 😍😇
sence tahmın etProfilindeki kim?
EVET İSMİNEYDİ..SENIN PROFOLIDE KIMShow'dan biri mi bu?
Unuttum.😂 Benimkinin adı Milo. This Is Us dizisinden. 😍 @seyfullXh yanlış yeri beğenmişsin. İlk mesajı yani bölümü beğenecektin. 😂❤EVET İSMİNEYDİ..SENIN PROFOLIDE KIM
HAMİT ÖZSARAÇUnuttum.😂 Benimkinin adı Milo. This Is Us dizisinden. 😍 @seyfullXh yanlış yeri beğenmişsin. İlk mesajı yani bölümü beğenecektin. 😂❤
Yok nefret ediyorum Sak tan ama Vedat ın yüz ifadelerine bayılıyorumSen SAK fanı mıydın peki?