- Reaksiyon puanı
- 14,327
- Puanı
- 1,060
Ben o kadar aç bırakmadım. Sonra bir şeyler buluyor, yiyorlar LOST'ta.nasıl yaşıyorlarsa artık adada aç kalmadan SENDE BİZİ AÇ BIRAKTIN ADADA
Ben o kadar aç bırakmadım. Sonra bir şeyler buluyor, yiyorlar LOST'ta.nasıl yaşıyorlarsa artık adada aç kalmadan SENDE BİZİ AÇ BIRAKTIN ADADA
BÖCEK FELAN VARDIR kesinBen o kadar aç bırakmadım. Sonra bir şeyler buluyor, yiyorlar LOST'ta.
Çok ilginç şeyler var. Pazar hemen gelsin senin için.BÖCEK FELAN VARDIR kesin
3 GUN KALMIŞ..paaardan pazara izlerim boş vaktım varÇok ilginç şeyler var. Pazar hemen gelsin senin için.
Süper 👍Dosi kardeşini arıyor, bölümde belirttim zaten orayı kaçırmışsın sanırım. Çok sağ ol yorumun harika.
Bu bölüm 2000 okunmayı geçti.
3. Sezon 1. Bölüm'ü çok yakında yazmaya başlayacağım. @Angelica Bana başarı ve şans diler misiniz?
Çok sağ ol inşallah. 3. Sezon 1. Bölüm'ü bugün öğlen yazdım. @DoğanBol şanşlar diliyorum cnm benim 3.sezonda iyi olacak inşAllah
Sürprizlerle geliyorlar efsaneÇok sağ ol inşallah. 3. Sezon 1. Bölüm'ü bugün öğlen yazdım. @Doğan
Çıktın sandım forumdan kaç dakikadır yoktun?Sürprizlerle geliyorlar efsane
Çıktın sandım forumdan kaç dakikadır yoktun?
[Lavabodaydım
@Angelica bilir her şeyi tadında bırakırım. 3. Sezon 2. Bölüm'ü 16.00'da yazmaya başladım.------
Lost gibi tadında bitmeli dizi.Dizi uzarsa hikaYe tükenir.O zamanda reyting için saçmalamada kardeşim Ben gene takip ederim kardeşim