evet aynen başladığı gunden beri .sende fox yasak elma..uyanış gene 1.olur..Akşama TRT 1 bakacaksın sanırım sen?
evet aynen başladığı gunden beri .sende fox yasak elma..uyanış gene 1.olur..Akşama TRT 1 bakacaksın sanırım sen?
Ben tabii ki FOX'uma.evet aynen başladığı gunden beri .sende fox yasak elma..uyanış gene 1.olur..
Bakıyorum şimdi.Ben tabii ki FOX'uma.
@slhttnmtl boş olduğunda beğenir ve yorumlar bölümü.
Bölüme kalp atmanı da bekliyorum. Yorumunu da tamam.Bakıyorum şimdi.
Sonunda yorum yaptın, işlerini hallettin mi? Çok sağ ol.Çok güzel bir bölüm olmuş.
Değişik şeyler olabilir mi sence?@haluk792 aklıma geldi şimdide Slhttnmtl düzeldi acaba neler olacak bundan sonra
Rica ederim. Evet bu aralar biraz daha rahatladım.Sonunda yorum yaptın, işlerini hallettin mi? Çok sağ ol.
Değişik şeyler olabilir mi sence?
Gerekli24'e bunu kim yaptı sence? Ben değilim o ortaya çıktı.Rica ederim. Evet bu aralar biraz daha rahatladım.
Sonunda yorum yaptın, işlerini hallettin mi? Çok sağ ol.
Değişik şeyler olabilir mi sence?
Bu kısım hakkında yorumun?Olabilir diyorum bakalım
O kişi olabilir mi?Gerekli24'e bunu kim yaptı sence? Ben değilim o ortaya çıktı.
O kişi derken? 😱O kişi olabilir mi?
Bakalım o kişi geçmişle mi alakalı biri çıkacak?Ekli dosyayı görüntüle 97881
Yazmışsın ya.
Bekleyip görelim.Bakalım o kişi geçmişle mi alakalı biri çıkacak?
Senin Akrep bakalım bu hafta yükselecek mi?Bekleyip görelim.
2. Fragman bomba bol bol verirlerse yükselir ama 1. Fragmanı çok döndürürlerse iş yapmaz.Senin Akrep bakalım bu hafta yükselecek mi?
Star çok güveniyordu.2. Fragman bomba bol bol verirlerse yükselir ama 1. Fragmanı çok döndürürlerse iş yapmaz.
Günü iyi olsa iş yapardı aslında şu anda gününü değiştirip veya senaryoya heyecan katarlarsa bir tık yükselir.Star çok güveniyordu.