evet aynen başladığı gunden beri .sende fox yasak elma..uyanış gene 1.olur..Akşama TRT 1 bakacaksın sanırım sen?![]()
evet aynen başladığı gunden beri .sende fox yasak elma..uyanış gene 1.olur..Akşama TRT 1 bakacaksın sanırım sen?![]()
Ben tabii ki FOX'uma.evet aynen başladığı gunden beri .sende fox yasak elma..uyanış gene 1.olur..
Bakıyorum şimdi.
Bölüme kalp atmanı da bekliyorum. Yorumunu da tamam.Bakıyorum şimdi.![]()
Sonunda yorum yaptın, işlerini hallettin mi?Çok güzel bir bölüm olmuş.![]()
Değişik şeyler olabilir mi sence?@haluk792 aklıma geldi şimdide Slhttnmtl düzeldi acaba neler olacak bundan sonra![]()
Rica ederim. Evet bu aralar biraz daha rahatladım.Sonunda yorum yaptın, işlerini hallettin mi?Çok sağ ol.
Değişik şeyler olabilir mi sence?
Gerekli24'e bunu kim yaptı sence? Ben değilim o ortaya çıktı.Rica ederim. Evet bu aralar biraz daha rahatladım.![]()
Sonunda yorum yaptın, işlerini hallettin mi?Çok sağ ol.
Değişik şeyler olabilir mi sence?
Bu kısım hakkında yorumun?Olabilir diyorum bakalım![]()
O kişi olabilir mi?Gerekli24'e bunu kim yaptı sence? Ben değilim o ortaya çıktı.![]()
O kişi derken? 😱O kişi olabilir mi?![]()
Bakalım o kişi geçmişle mi alakalı biri çıkacak?
Bekleyip görelim.Bakalım o kişi geçmişle mi alakalı biri çıkacak?![]()
Senin Akrep bakalım bu hafta yükselecek mi?Bekleyip görelim.![]()
2. Fragman bomba bol bol verirlerse yükselir ama 1. Fragmanı çok döndürürlerse iş yapmaz.Senin Akrep bakalım bu hafta yükselecek mi?![]()
Star çok güveniyordu.2. Fragman bomba bol bol verirlerse yükselir ama 1. Fragmanı çok döndürürlerse iş yapmaz.![]()
Günü iyi olsa iş yapardı aslında şu anda gününü değiştirip veya senaryoya heyecan katarlarsa bir tık yükselir.Star çok güveniyordu.![]()