- Reaksiyon puanı
- 14,329
- Puanı
- 1,060
osman nehir gitmez ..neler bekler biri sakat kalır.böyle kötü şeyler yazarsan bende kötü yorumlarımÇok iyi bir soru. Sence @Doğan? Bakalım onları neler bekliyor?
Ada izin verir mi acaba? Çok zor. 😱osman nehir gitmez ..neler bekler biri sakat kalır.böyle kötü şeyler yazarsan bende kötü yorumlarım
NEHİR LER YADA ÖLÜRLERMIKI ACABAAda izin verir mi acaba? Çok zor. 😱
GİTMEZLER ABLA@haluk792 aklıma takılda sorayım dedim osman ve nehir gidecekler mi adadan cidden? giderse bu nasıl olacak?
Sonunda ölecekler sence yani? 😱NEHİR LER YADA ÖLÜRLERMIKI ACABA
------
GİTMEZLER ABLA
hep zaten ölerek giderler yada yurt dışına gidemezler ada çünküSonunda ölecekler sence yani? 😱
Ada olmasa aynen yurtdışına giderler. (Gideceklerse cidden yani)hep zaten ölerek giderler yada yurt dışına gidemezler ada çünkü
gideceklermı senceAda olmasa aynen yurtdışına giderler. (Gideceklerse cidden yani)
NEHİR LER YADA ÖLÜRLERMIKI ACABA
------
GİTMEZLER ABLA
Ben senaristim söylememem gerek. Bekle ve gör.gideceklermı sence
saol abla giderlerse hikaye tıkanır..ayrıldığı zaman oyuncunun yerine birileri gelir ama senaryoda kopukluklar olurSana katılıyorum
saol abla giderlerse hikaye tıkanır..ayrıldığı zaman oyuncunun yerine biri gelirSana katılıyorum
hadi bakam merak heycan geneBen senaristim söylememem gerek. Bekle ve gör.
Onlar gitmesin mi istiyorsun yani? Heyecan azalmasın istiyorsun sen de değil mi?saol abla giderlerse hikaye tıkanır..ayrıldığı zaman oyuncunun yerine birileri gelir ama senaryoda kopukluklar olur
------
saol abla giderlerse hikaye tıkanır..ayrıldığı zaman oyuncunun yerine biri gelir
hadi bakam merak heycan gene
giderlerse heycansız olur..senaryoda tıkanma ve kopukluklar olur..bence gitmesınlrer heycana devamOnlar gitmesin mi istiyorsun yani? Heyecan azalmasın istiyorsun sen de değil mi?
Bakalım neler olacak hikayede? Cidden gidecekler mi?giderlerse heycansız olur..senaryoda tıkanma ve kopukluklar olur..bence gitmesınlrer heycana devam
hadi bakam neler olcak..ayrılırlarsa böylemi olcaktı gibi olurBakalım neler olacak hikayede? Cidden gidecekler mi?
Zaman su gibi akıp geçiyor. 8 Şubat'ta 2. Sezon Finali. 😱hadi bakam neler olcak..ayrılırlarsa böylemi olcaktı gibi olur
benım başıma n işler acacan .ee hanı ben aldatılmıştım sonuç nj olduZaman su gibi akıp geçiyor. 8 Şubat'ta 2. Sezon Finali. 😱
Sen 20. Bölüm'de (2. Sezon Finali'nde) çok şaşıracaksın çok! 😱benım başıma n işler acacan .ee hanı ben aldatılmıştım sonuç nj oldu