Zenginlerin mekanı olarak bilinir GölbaşıYa Gölbaşı’na gitmedim sanırım. Eymir Gölü’nü görmüştüm, galiba aralarında pek mesafe yok ikisinin yanlış hatırlıyor da olabilirim.Eymir’de bisiklet filan sürmüştük.
Diğer etiketi sonradan fark ettim![]()
Zenginlerin mekanı olarak bilinir GölbaşıYa Gölbaşı’na gitmedim sanırım. Eymir Gölü’nü görmüştüm, galiba aralarında pek mesafe yok ikisinin yanlış hatırlıyor da olabilirim.Eymir’de bisiklet filan sürmüştük.
Diğer etiketi sonradan fark ettim![]()
Çok teşekkür ederim... Hediyen çok güzel gerçekten...Benim hediyem üstad @Staran 'a kendisiyle ilgili pek bilgim olmadığı için caniçim @Tolstoyevski den yardım aldım 😉 Nice Mutlu Yıllara Arkadaşım @Staran 🥳🥳
Ben yarın sabah olur diye düşünmüştüm. Ondan dolayı yeni haberim oldu.
Benim hediye vereceğim isim @Angelica
Abla öncellikle yeni yılda neyi diliyorsan onun gerçekleşmesini dilerim. Umarım daha fazla mutlu huzurlu ve sağlıklı olduğun güzel bir yıl olur.
Hediye olarak çok fazla seçeneğim oldu. O yüzden hediyelerimi mutlaka beğenirsin diye umuyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 97406
Ekli dosyayı görüntüle 97407
İki çok sevdiğin dizi Hercai ve Sefirin Kızı o yüzden bu hediyeleri seçtim.
Ekli dosyayı görüntüle 97408
Hande Erçel'i de çok sevdiğini biliyorum.
Ve efsaneden hediye vermesem kendi içim rahat etmezdi. Videolara bakarken bile duygulanıyor insan.
İYİ SENELER.![]()
Sorun değil ben de gece uğramasam şimdi veriyordum. Ben de sana sağlıklı huzurlu güzel bir yıl diliyorumÇekilişte bana @Gerekli24 çıktı. Hediyen biraz gecikti lütfen kusuruma bakma, forumda yeniyimÖncelikle yeni yılın kutlu olsun, inşallah çok güzel bir yıl seni bekliyordur. Yeni yıl sana sağlık, huzur, mutluluk, başarı getirir inşallah. Umarım hediyelerini seversin
Ekli dosyayı görüntüle 97428Ekli dosyayı görüntüle 97429Ekli dosyayı görüntüle 97430Ekli dosyayı görüntüle 97431Ekli dosyayı görüntüle 97432Ekli dosyayı görüntüle 97433
------
Çok düşüncelisin Melekcim,Hediyesiz kalmasınlar dedim bende @The_Erinch abim ve @Emre Ozansoy vermeye karar verdim
@The_Erinch abime bunları mutlu yıllar abimm
Ekli dosyayı görüntüle 97438Ekli dosyayı görüntüle 97437Ekli dosyayı görüntüle 97436
@Emre Ozansoy a da bunları hediye ediyorum mutlu yıllar ablacımm
Ekli dosyayı görüntüle 97441Ekli dosyayı görüntüle 97439
Çok düşüncelisin Melekcim,
harika ve anlamlı hediyeler benim için.
İyi ki tanıdım seni.
rica ederim, sen cansın can.Çok teşekkür ederim, çok mutlu ettin beni @haluk792.
Teşekkürler tatlımBana çıkan isim @denizz19
Hepsi Benim yarışmasında birbirimizle baya sataşıyorduk, ondan sonra çok muhabbetimiz olmasa da eğlenceli ve sevdiğim bir üyesin. Sağlık ve huzur dolu bir yıl diliyorum. Umarım forumda aktifliğini eskisi gibi arttırsın.
Sevdiğin bazı diziler, Titanic ve Sıla'dan oluşan bu kolaj fotoğrafı hediye ediyorum sana.
![]()
Hercai fanı Melek gibiBana çıkan isim @Zeyno45
Kendisini pek tanımıyorum ama şarkıları çok sevdiğini ve çok paylaştığını biliyorum. O yüzden geçen profilinde de yazdığım çok sevdiğim bir şarkıyı hediye ediyorum.Mutlu yıllar.
Hediyeni salsana be adamTeşekkürler tatlımsen de iyi birisisin azıcık uyuz biri olsan da
kısmet
Şahane dinlemiştim zaten
'teşekkürler' 'sana da' eklemesi olabilirdiŞahane dinlemiştim zaten![]()
Sorry tatlım biraz hanzoluk ettim'teşekkürler' 'sana da' eklemesi olabilirdi
Elbet dinlemişsindir. Hediye etmek istedim ama biraz pişman ettin![]()