Shake It Off, 3 Milyar İzlenmeyi Aştı!

@Gerekli24 doğru yoldasın, dinleme İsot'u sen. :A

Taylor Swift'in tek iyi şarkısı 'I Knew You Were Trouble'dır. Bir bakıma 'Red' şarkısı da dinlenilebilir ama gerisi çöpten ibaret. :A
Taylor Swift’in şarkılarına çöp demek sanata hakarettir. Onun şarkılarının çoğu arkasında bir hikaye barındırıyor. Bazıları eski sevgililerine, bazıları düşmanlarına/arkasından atıp tutanlara yazılmış. Hiçbiri boş değil, ayrıca I Knew You Were Trouble en zayıf şarkılarından birisi...
@dreamy bu adamın fişini hemen çekmeliyiz...
Bizi resmen ergen kız şarkıları dinlemekle itham ediyor...

E1C41928-2CBB-4F5D-B79D-88FAA324522D.jpeg

@dreamy bu adamın fişini hemen çekmeliyiz...
Gerçekler acıdır dostum. :A
------

Taylor Swift’in şarkılarına çöp demek sanata hakarettir. Onun şarkılarının çoğu arkasında bir hikaye barındırıyor. Bazıları eski sevgililerine, bazıları düşmanlarına/arkasından atıp tutanlara yazılmış. Hiçbiri boş değil, ayrıca I Knew You Were Trouble en zayıf şarkılarından birisi...

Bizi resmen ergen kız şarkıları dinlemekle itham ediyor...

Ekli dosyayı görüntüle 97174
Zevksizler...

@dreamy'e sanatın ne demek olduğunu öğretirsen düşünebilirim. :A
Bak canım Google’a da yazdım, sanat ne demekmiş diye. :A İkisi de Taylor Swift hanımefendide bulunduğu için konu tartışmaya kapalı. :A

1. bir duygunun, tasarımın, güzelliğin vb. dışavurumunda, anlatımında kullanılan yöntemlerin tümü.

2. bu yöntemlerle ortaya konulan üstün yaratıcılık.

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Bak canım Google’a da yazdım, sanat ne demekmiş diye. :A İkisi de Taylor Swift hanımefendide bulunduğu için konu tartışmaya kapalı. :A

1. bir duygunun, tasarımın, güzelliğin vb. dışavurumunda, anlatımında kullanılan yöntemlerin tümü.

Zevkler ve renkler tartışılmaz konu böylece tamamen kapanır :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy

Yoo şuan bunu tartışarak söylemini çürütmüş oluyoruz zaten. :A

• İlginç
Reactions: dreamy
Tabi öyle benimki ikiye bir bildirim geliyor yazayım dedim kaldığınız yerden devam edin :A Burada zevkler ve renkler tartışılır :A
Eğer bildirim gelmesin diyorsan konunun üstlerinde bir yerde “takibi bırak” butonu olması lazım. Ben mobilim şu anda tam yerini tarif edemiyorum. :A Bir konuya yorum yazınca otomatik takibe alıyor. :A

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Eğer bildirim gelmesin diyorsan konunun üstlerinde bir yerde “takibi bırak” butonu olması lazım. Ben mobilim şu anda tam yerini tarif edemiyorum. :A Bir konuya yorum yazınca otomatik takibe alıyor. :A
Aslında tartışmadan rahatsız olmadım @DarkLegenD in rüşvet görselliğine bayağı güldüm hatta. Ama böyle bir sey hep yazmak istedim ikiye bir bildirim geldiği için aklıma geldi yazayım dedim.