O mevzu ile bir takım birşeyler olmuştu. Zamanı gelince konuşuruz bunları. Yorum konusunu açarım.KV yok ama KVP vardır herhalde? Hak ettiği yere kadar ona oy veririm
O mevzu ile bir takım birşeyler olmuştu. Zamanı gelince konuşuruz bunları. Yorum konusunu açarım.KV yok ama KVP vardır herhalde? Hak ettiği yere kadar ona oy veririm
@dreamy bu adamın fişini hemen çekmeliyiz...Ergen kız şarkılarını dinlemeyi seviyorsun demek ki.
Taylor Swift’in şarkılarına çöp demek sanata hakarettir. Onun şarkılarının çoğu arkasında bir hikaye barındırıyor. Bazıları eski sevgililerine, bazıları düşmanlarına/arkasından atıp tutanlara yazılmış. Hiçbiri boş değil, ayrıca I Knew You Were Trouble en zayıf şarkılarından birisi...@Gerekli24 doğru yoldasın, dinleme İsot'u sen.
Taylor Swift'in tek iyi şarkısı 'I Knew You Were Trouble'dır. Bir bakıma 'Red' şarkısı da dinlenilebilir ama gerisi çöpten ibaret.
Bizi resmen ergen kız şarkıları dinlemekle itham ediyor...@dreamy bu adamın fişini hemen çekmeliyiz...
Gerçekler acıdır dostum.@dreamy bu adamın fişini hemen çekmeliyiz...
Zevksizler...Taylor Swift’in şarkılarına çöp demek sanata hakarettir. Onun şarkılarının çoğu arkasında bir hikaye barındırıyor. Bazıları eski sevgililerine, bazıları düşmanlarına/arkasından atıp tutanlara yazılmış. Hiçbiri boş değil, ayrıca I Knew You Were Trouble en zayıf şarkılarından birisi...
Bizi resmen ergen kız şarkıları dinlemekle itham ediyor...
Ekli dosyayı görüntüle 97174
Gerçekler acıdır dostum.
------
Zevksizler...
@dreamy'e sanatın ne demek olduğunu öğretirsen düşünebilirim.
Sen önce bir doktora görün, kulakların ne durumda onu öğren, gerisini sonra hallederiz. 🤭🤭@dreamy'e sanatın ne demek olduğunu öğretirsen düşünebilirim.
Bak canım Google’a da yazdım, sanat ne demekmiş diye. İkisi de Taylor Swift hanımefendide bulunduğu için konu tartışmaya kapalı.@dreamy'e sanatın ne demek olduğunu öğretirsen düşünebilirim.
Bunu diyen arkadaşın MS ve BŞB jüriliğinden istifa etmesi peki. 🤭Sen önce bir doktora görün, kulakların ne durumda onu öğren, gerisini sonra hallederiz. 🤭🤭
Zevkler ve renkler tartışılmaz konu böylece tamamen kapanırBak canım Google’a da yazdım, sanat ne demekmiş diye. İkisi de Taylor Swift hanımefendide bulunduğu için konu tartışmaya kapalı.
- bir duygunun, tasarımın, güzelliğin vb. dışavurumunda, anlatımında kullanılan yöntemlerin tümü.
- bu yöntemlerle ortaya konulan üstün yaratıcılık.
Yoo şuan bunu tartışarak söylemini çürütmüş oluyoruz zaten.Bak canım Google’a da yazdım, sanat ne demekmiş diye. İkisi de Taylor Swift hanımefendide bulunduğu için konu tartışmaya kapalı.
- bir duygunun, tasarımın, güzelliğin vb. dışavurumunda, anlatımında kullanılan yöntemlerin tümü.
- bu yöntemlerle ortaya konulan üstün yaratıcılık.
Orası öyle de kapatmak istemiyorum, çünkü @kerem le uğraşmayı seviyorum.Zevkler ve renkler tartışılmaz konu böylece tamamen kapanır
O kalitesiz ortamda bulunmak istemedim.Bunu diyen arkadaşın MS ve BŞB jüriliğinden istifa etmesi peki. 🤭
Tabi öyle benimki ikiye bir bildirim geliyor yazayım dedim kaldığınız yerden devam edin Burada zevkler ve renkler tartışılırOrası öyle de kapatmak istemiyorum, çünkü @kerem le uğraşmayı seviyorum.
Orası öyle de kapatmak istemiyorum, çünkü @kerem le uğraşmayı seviyorum.
2'ye karşı 1 olsak dahi yetmiyor işte.Zevkler ve renkler tartışılmaz konu böylece tamamen kapanır
Belki de tam tersidir, iyice düşün.O kalitesiz ortamda bulunmak istemedim.
Eğer bildirim gelmesin diyorsan konunun üstlerinde bir yerde “takibi bırak” butonu olması lazım. Ben mobilim şu anda tam yerini tarif edemiyorum. Bir konuya yorum yazınca otomatik takibe alıyor.Tabi öyle benimki ikiye bir bildirim geliyor yazayım dedim kaldığınız yerden devam edin Burada zevkler ve renkler tartışılır
Kovulmadım, istifa ettim. Saygınlığımı kaybetmeden, insanların kalbini kırmadan...2'ye karşı 1 olsak dahi yetmiyor işte.
------
Belki de tam tersidir, iyice düşün.
2’ye 2’yiz @DarkLegenD ne güne duruyor @Gerekli242'ye karşı 1 olsak dahi yetmiyor işte.
------
Belki de tam tersidir, iyice düşün.
Aslında tartışmadan rahatsız olmadım @DarkLegenD in rüşvet görselliğine bayağı güldüm hatta. Ama böyle bir sey hep yazmak istedim ikiye bir bildirim geldiği için aklıma geldi yazayım dedim.Eğer bildirim gelmesin diyorsan konunun üstlerinde bir yerde “takibi bırak” butonu olması lazım. Ben mobilim şu anda tam yerini tarif edemiyorum. Bir konuya yorum yazınca otomatik takibe alıyor.
Yok ya zaten ben de öyle anlamadım, çözüm önereyim dedim sadeceAslında tartışmadan rahatsız olmadım @DarkLegenD in rüşvet görselliğine bayağı güldüm hatta. Ama böyle bir sey hep yazmak istedim ikiye bir bildirim geldiği için aklıma geldi yazayım dedim.