Zey TV Cevapsız Sorular- 5.Bölüm Konuğu xdragxx (Özel Bölüm)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden 8 :A KV tayfası niye taktı sana?
Mesela 8 eksiği yoktur fazlası vardır :A

Aslına aralarında iyi anlaştıklarım da vardı ama zamanında başta takas olmak üzere Alemto'yla aram iyi değildi pek. Sonra düzelttik ama aramızı konuşuyorduk yani :D

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Mesela 8 eksiği yoktur fazlası vardır :A

Aslına aralarında iyi anlaştıklarım da vardı ama zamanında başta takas olmak üzere Alemto'yla aram iyi değildi pek. Sonra düzelttik ama aramızı konuşuyorduk yani :D
Bende KV'ciyim ama yaşım itibariyle diziyi sonradan izledim.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Heh şöyle forumla alakalı gelin az :A

Siz kızacaksınız belki ama 2011-2013 dönemi benim için ayrı bir dönem. Tabii bunda yaşımızın da verdiği durum var. Özellikle 2012-2013 yıllarında en favori üye, FF survivor şampiyonlukları falan baya sevindirmişti şimdi olsa o kadar sevinmem sadece tebessüm ederim mesela :A Bir de o dönem yoğunluk da üst düzeydi zaten forumun en parlak olduğu dönemler de kesinlikle o dönemlerdi artık sosyal medya başka bir boyuta geldiği için forum kültürleri yok olmaya yüz tuttu zaten. O zamanlar günde kaç şikayetle ilgilenirdik inan bilmiyorum özellikle KV vs Beren tartışmaları hiç bitmezdi :A Keşke siz de o dönemde aktif olsaydınız hocam :A

Benim sonraki dönemim 2015-2017 diyebilirim ve şimdiki dönem var. 2015-2017 dönemi benim için yok gibi bir şey bir ara yöneticilik yaptım yine ama hiçbir şey hatırlamıyorum mesela. O dönem benim için forumun en zayıf dönemiydi kimsenin yanlış anlamasını istemem ama sevmediğim bir dönemdi genel olarak. Konular, tartışmalar beni hiç içine çekmiyordu :A
2020 dönemi bu sebeple en çok eğlendiğim ve forum için yeni arkadaşlar edindiğim 2.dönemdir.
Güzel cevap olmuş hocam, uzun ve detaylıca anlatmışsın. Biz de seninle tanıştığımız için çok mutluyuz tabii, FIFA’da sık sık yok ediliyor olsak da. :A

Forumdan gideceğim ama araya bir tane futbol sorusu sıkıştırayım. :A Şu an yaşanacakları biliyor olsan yine de Aziz Yıldırım’ın yerine Ali Koç’un gelmesini ister miydin, yoksa Aziz Yıldırım devam etsin mi isterdin? :A

Hocam üç dönemden bahsetmişsin. Forumdaki son, yani güncel bulunduğun döneme, geçmişteki iki döneminden kimleri getirmek isterdin? Nedenleriyle beraber tabii ki. :A 5 hakkın olsun bunun için de. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Güzel cevap olmuş hocam, uzun ve detaylıca anlatmışsın. Biz de seninle tanıştığımız için çok mutluyuz tabii, FIFA’da sık sık yok ediliyor olsak da. :A

Forumdan gideceğim ama araya bir tane futbol sorusu sıkıştırayım. :A Şu an yaşanacakları biliyor olsan yine de Aziz Yıldırım’ın yerine Ali Koç’un gelmesini ister miydin, yoksa Aziz Yıldırım devam etsin mi isterdin? :A

Hocam üç dönemden bahsetmişsin. Forumdaki son, yani güncel bulunduğun döneme, geçmişteki iki döneminden kimleri getirmek isterdin? Nedenleriyle beraber tabii ki. :A 5 hakkın olsun bunun için de. :A
Hocam ikisi de birbirinden beter :A Ama Aziz Yıldırım devam etsin isterdim böylece Ersun Yanal'ın 2.dönemi hiç olmazdı ve 2021 Haziran'da Aziz Yıldırım sonrası gelecek yeni başkan direkt Ersun Yanal ile başlardı :A

2.dönemden kimseyi getirmezdim öyle aklımda kalan bir kişi yok çünkü :A İlk dönemden cevaa ve Ulvi Ç getirirdim forumda en çok anlaştığım kişilerin başında bu 2 kişi geliyordu ve ikisini de severim. Kadın üyelerimizden primavera ve prncss'yi isterdim ikisiyle de az konuşmadık hem buradan hem zamanında forum için kurduğum şimdilerde unutmuş olduğum facebook hesabından. Onları ablam olarak görüyordum sağ olsun onlar da bana kardeş gibi davrandılar :A Son olarak da kaan955'i isterdim az haxball atmadık onla da forumdaki en iyi arkadaşlarımdan bir tanesiydi :A

Hocam ikisi de birbirinden beter :A Ama Aziz Yıldırım devam etsin isterdim böylece Ersun Yanal'ın 2.dönemi hiç olmazdı ve 2021 Haziran'da Aziz Yıldırım sonrası gelecek yeni başkan direkt Ersun Yanal ile başlardı :A

2.dönemden kimseyi getirmezdim öyle aklımda kalan bir kişi yok çünkü :A İlk dönemden cevaa ve Ulvi Ç getirirdim forumda en çok anlaştığım kişilerin başında bu 2 kişi geliyordu ve ikisini de severim. Kadın üyelerimizden primavera ve prncss'yi isterdim ikisiyle de az konuşmadık hem buradan hem zamanında forum için kurduğum şimdilerde unutmuş olduğum facebook hesabından. Onları ablam olarak görüyordum sağ olsun onlar da bana kardeş gibi davrandılar :A Son olarak da kaan955'i isterdim az haxball atmadık onla da forumdaki en iyi arkadaşlarımdan bir tanesiydi :A
Ben akhisar yenilgilerinde sinirlenmesem fenerbahçe kongre üyesi olacaktım belki ama bu kadar borçla ben bir şey yapamam ingilizcem kötü avrupadan sponsor bulmak lazım

• Güldürdün
@xdragxx nihayet özelden bir soru gelmiş.

"Admin olmak istermiydin?"

12.adam mı sormuş :A
Hayır istemezdim bana göre her zaman tek admin iyi özellikle böyle küçük bir forum için. :A

Yine bildirim gelmedi bu arada :D
Hayır yanlış tahmin :A
Bildirim gitmediğini biliyorum :S el alışkanlığı 😏 konun diye bakarsın dedim :A

• Güldürdün

Hocam ama kulüp ekonomik açıdan berbat gidiyordu özellikle son Aziz Yıldırım döneminde, bir dönem daha seçilse bu çok daha kötüye gitmez miydi? :A Bu da bir soru olmuş oldu aslında. :A Ayrıca şeyi sorayım bari yine futbolla alakalı, "futbolu bırakmadan keşke Fenerbahçe'de oynasa" dediğin üç isim? :A

Forumla alakalı da şunu sorayım; senin de dediğin gibi gün geçtikçe forum kültürü azalıyor ve forumun üye sayısı da azalıyor doğal olarak. Bir noktada forum kültürünün tamamen yok olacağını, forumun da aramızı ayrılacağını düşünüyor musun? Düşünüyorsan da ne kadar zamanı vardır bunun tabii sence? :A

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Hocam ama kulüp ekonomik açıdan berbat gidiyordu özellikle son Aziz Yıldırım döneminde, bir dönem daha seçilse bu çok daha kötüye gitmez miydi? :A Bu da bir soru olmuş oldu aslında. :A Ayrıca şeyi sorayım bari yine futbolla alakalı, "futbolu bırakmadan keşke Fenerbahçe'de oynasa" dediğin üç isim? :A

Forumla alakalı da şunu sorayım; senin de dediğin gibi gün geçtikçe forum kültürü azalıyor ve forumun üye sayısı da azalıyor doğal olarak. Bir noktada forum kültürünün tamamen yok olacağını, forumun da aramızı ayrılacağını düşünüyor musun? Düşünüyorsan da ne kadar zamanı vardır bunun tabii sence? :A
Gitmezdi hocam Aziz de ayıkırdı bir yerde Ali Koç da büyük devrim yapmadı bence :A
Messi, Neymar ve Fifa'daki 3-4 senelik sempatimden dolayı kulüp efsanem Eriksen :A

Hocam 2025'te kepenkleri kapatırız gibi mlsf. Tabii ki inşallah böyle bir şey olmaz ama her şeyin sonu vardır.
------

Hayır. Hep bizim tayfadan tahmin etmeyi bırak :A bu üşengeçler sormaz :A
Gerekli 24. Bu da yanlışsa doğruyu söylecen zaten :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Sherlock and Dosi
Gitmezdi hocam Aziz de ayıkırdı bir yerde Ali Koç da büyük devrim yapmadı bence :A
Messi, Neymar ve Fifa'daki 3-4 senelik sempatimden dolayı kulüp efsanem Eriksen :A

Hocam 2025'te kepenkleri kapatırız gibi mlsf. Tabii ki inşallah böyle bir şey olmaz ama her şeyin sonu vardır.
------

Gerekli 24. Bu da yanlışsa doğruyu söylecen zaten :A
Yine bilemedin :A
@The_Erinch sordu
Onu alıntı yapayımda gitsin bildirim :A
Teşekkürler Aykutcum cevapların için. Başkada yormam sanırım seni :F :F

1- İntihar bir cezalandırma, intikam yöntemi midir? İntihar kavramı hakkında ne düşünüyorsun?

2- Özel olmayan, en vicdan azabı çekmiş olduğun şeyler neler?

3- Bira mı sigara mı?
İntihar hakkında yorum yapacak bir seviyede değilim bence. Bakmayın burada arada güne puanım 0 falan diyorum ama :A Özellikle bazı şeyler yaşanır ki insan maalesef son çözüm olarak intiharı düşünebilir. Düşünen varsa da Allah yardımcıları olsun. Ama birisi intiharlık bir seviyeye gelmişse de en kötü tüm hayatını geride bırakıp başka bir yerde sıfırdan başlamalı bence hayata.

Düşünüyorum da çok şükür olmadı daha böyle bir şey umarım olmaz da. Zaten birisine en ufak bir hata yaptığımda bile kafamda 10 kez düşünürüm düşünürüm ve en sonunda dayanamam söylerim.

Birayı 12-13 yaşında denedim ama tadı leşti. Yaşım 25 ama toplasan hayatımda 6-7 paket sigara ya içmişimdir ya içmemeşimdir. İkisi de bana göre değil ama birini seçecek olsam sigarayı seçerim.
------

Admini etlketlesene soru sorsun sana :A
Görürse sorar ben etiket yapmam :A

Sana yazacağım şu isimleri herhangi bir dizi veya film karakterine benzetmeni istiyorum :A
Herkesi aynı diziden ayarlamak yasak :A

Tolstoyevski
MEnes
bazinga
Sherlock
xdragxx :A
Dosi
emreemreu
pompy
12.Adam
Gerekli24
DarkLegenD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy