Zey TV Cevapsız Sorular- 5.Bölüm Konuğu xdragxx (Özel Bölüm)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlerde çok aktif olacağın bir süreçte seni de konuk edelim :A
Bizim program ayda yılda bir yayınlanıyor. Hep kanalıma üşengeç isimleri topluyorum. Bu program Haziran ayından beri ara vermişti. @xdragxx

@Tolstoyevski 2 ayrı programa el attı devamı yok :A @Sherlock zaten öyle bir formatla geldiki konuda bile nezaman yayınlanacağı belli olmayan program dedik :A
Ben de Diss Savaşlarını yılda 1 en fazla 2 kere yayınlıyorum :A
Zey TV 🍒 resmen serbest piyasa gibi :A

@MEnes ile Haziran 2020'de anlaştık, 2021 bitmeden belki programı ile gelecek. O da tam dijltal dizi edası ile olmuş oluyor :A
Ahahahaha hiç sorma taa ne zaman söyledik hala üzerine herhangi bir gelişme yaşanmış değil... :A Çok gizli yürütüyorum çalışmaları... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ahahahaha hiç sorma taa ne zaman söyledik hala üzerine herhangi bir gelişme yaşanmış değil... :A Çok gizli yürütüyorum çalışmaları... :A
Sana güvenim sonsuz. Bilinmeyen bir zaman diliminde elbet ortaya çıkarırsın çok gizli projeni:A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
En sevdiğim 5 yemek. Çiğ köfte, mantı, hamsi, beyti ve hamburger :A

Dışarda yediğim en iyi 5

1-Unique Burger'ın hamburgeri
2-Adem Usta'da kokoreç
3-Ciğerci Bahattin'in ciğeri
4-Hacı İsmailoğlu baklava
5-Adıyaman'da yer alan çiğ köfteciler :A
Acıktık yine hocam. :A Sanırım pek yemek malzemesi seçmiyorsun hocam, balık-tavuk-kırmızı et hepsini seviyorsun gibi duruyor. :A

Burgerci yerini almış hemen ilk sırada, Adem Usta’dan da bahsetmiştin zaten. :A

Şimdilik son sorumu da sorayım o zaman hocam... :A Bir adada mahsur kalacaksın, beş adet dizi/film karakteri seçme hakkın var. Yerli ve yabancı fark etmiyor. Kimleri yanına alırsın? :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Acıktık yine hocam. :A Sanırım pek yemek malzemesi seçmiyorsun hocam, balık-tavuk-kırmızı et hepsini seviyorsun gibi duruyor. :A

Burgerci yerini almış hemen ilk sırada, Adem Usta’dan da bahsetmiştin zaten. :A

Şimdilik son sorumu da sorayım o zaman hocam... :A Bir adada mahsur kalacaksın, beş adet dizi/film karakteri seçme hakkın var. Yerli ve yabancı fark etmiyor. Kimleri yanına alırsın? :A
Yok hocam sebze dışında her şeyi yerim :A

Geniş Aile Ulvi, Fight Club Tyler Durden, Back the Future Doctor, The Damnet United Brian Clough ve son olaraaaaak :A) The Other Woman Amber :A
------

Hocam bir klasikle başlayayım.. :A Bhnd? :A @xdragxx
Sen de baya eskilerdensin hocam eskiden hatırlıyorum seni :A O zamanlar Kv'nin popüler olduğu zamanlardı tabii forumda :A

Farklı bir tarzın var hocam Sabar grubundaki en şahsına münhasır kişilerden bir tanesisin :A Bu da iyi bir özellik bence. Forumda sevdiğim kişiler arasındasın 8 senelik formunu sürdürmen dileğiyle :A

Bir de sana bu videoyu hediye etmek istiyorumss

Senden kopya soru sırası 2 :A

Bir hakkın var istediğin kişinin mesajlarını okuyabilmek, istediğin iki kişiyi birbirine düşman etmek ya da istediğin bir kişinin senin hakkında düşüncelerini bilmek hangisini seçersin?
Bir odanın içerisindesiniz ve odada durduramayacağınız bir yangın çıkıyor. Bu oda içerisinde orjinal Mona Lisa tablosu ve ufak bir köpek yavrusu bulunuyor. Sadece birini kurtarabileceksiniz ve kurtarmayı seçmediğiniz yanacak. Hangisini seçerdiniz?
Peki denizin ortasında batmış geminin kalıntıları üzerinde kalmak mı yoksa çölün ortasında kaybolmak mı sizce daha az korkutucu?
Eğer sana bir şans verilse Harry Potter evreninde mi yoksa Pokemon evrenin de mi yaşamak isterdin?
Sert kayalardan yapılmış bir yatakta mı yoksa, çivilerden yapılmış bir yatakta mı yatarsınız ?
Issız bir yerde, harika bir plajı olan lüks bir ağaç evde yaşamak mı; mükemmel bir internet bağlantısı olan, lüks bir yeraltı deposunda yaşamak mı?
Issız bir yerde, harika bir plajı olan lüks bir ağaç evde yaşamak mı; mükemmel bir internet bağlantısı olan, lüks bir yeraltı deposunda yaşamak mı?
Yılın 3 ayında tatil yapmak mı; her ay 1 hafta tatil yapmak mı?
Bir gün yeniden çocuk olarak uyanmak mı; çok yaşlanmış olarak uyanmak mı?
@xdragxx devamı gelecek :A

Geniş Aile Ulvi, Fight Club Tyler Durden, Back the Future Doctor, The Damnet United Brian Clough ve son olaraaaaak :A) The Other Woman Amber :A
------

Sen de baya eskilerdensin hocam eskiden hatırlıyorum seni :A O zamanlar Kv'nin popüler olduğu zamanlardı tabii forumda :A

Farklı bir tarzın var hocam Sabar grubundaki en şahsına münhasır kişilerden bir tanesisin :A Bu da iyi bir özellik bence. Forumda sevdiğim kişiler arasındasın 8 senelik formunu sürdürmen dileğiyle :A

Bir de sana bu videoyu hediye etmek istiyorumss

Efsane bir hediye hocamsss.. Teşekkür ederim..

• Güldürdün

Bir hakkın var istediğin kişinin mesajlarını okuyabilmek, istediğin iki kişiyi birbirine düşman etmek ya da istediğin bir kişinin senin hakkında düşüncelerini bilmek hangisini seçersin?
Bir odanın içerisindesiniz ve odada durduramayacağınız bir yangın çıkıyor. Bu oda içerisinde orjinal Mona Lisa tablosu ve ufak bir köpek yavrusu bulunuyor. Sadece birini kurtarabileceksiniz ve kurtarmayı seçmediğiniz yanacak. Hangisini seçerdiniz?
Peki denizin ortasında batmış geminin kalıntıları üzerinde kalmak mı yoksa çölün ortasında kaybolmak mı sizce daha az korkutucu?
Eğer sana bir şans verilse Harry Potter evreninde mi yoksa Pokemon evrenin de mi yaşamak isterdin?
Sert kayalardan yapılmış bir yatakta mı yoksa, çivilerden yapılmış bir yatakta mı yatarsınız ?
İstediğim 2 kişiyi birbirine düşürmek :A
Vallaha gerçekçi olayım Mona Lisa tablosunu seçerim mlsf :A
Çölün ortasında kaybolmak
Pokemon
Sert kayalarsss
Mükemmel internet bağlantısı :A
Her ay 1 hafta tatil :A
Çocuk olarak uyanmakss

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Merhaba;

Birazda ben sorayımssssssssssssssss :A :A :A

1)Sürekli nasıl forumda online olabiliyor ve tüm konuları takip edip hatta müdahale ediyorsun.Önünde 4 ekran varmış gibi hissediyorum :X:A:X

2) Belki eskiler biliyordur ben bilmediğim için soruyorum, Nickinin bir anlamı var mı? Drag ingilizce düşününce ... :A:A:A

3) Ensevdiğin yemek nedir? Asla hayır diyemeyeceğin türden.

4)Harry Potter Asa sende olsa; kullanmak isteyeceğin 3 durumu yazar mısın?

5)Adalet terazin doğru işliyor mu?

6)Asla unutamadığın Fenerbahçe maçı?

7)Fenerbahçeden bu sene cacık olur mu ?

8)Keşkelerin ve İyi Kilerin ? (Özel ise cevap vermeyebilirsin)

9) Ağlar mısın?

10) Bir Forum Klasiği; BHND :)

Saygılarsssssssssssssss

• Güldürdün

Hocam o zaman nefret ettiğin, asla yemem dediğin üç şeyi de sorayım? :A

Yalnız ekip baya iyiymiş hocam. :A Her ihtiyacını karşılayacak bir ekip seçmişsin. :A

• Güldürdün

Yalnız ekip baya iyiymiş hocam. :A Her ihtiyacını karşılayacak bir ekip seçmişsin. :A
Rahat bırak Aykutu; o şimdi benim sorularımla meşgul :X :X :X :X

Ben yeni konu açıyorum Enescim..onu bekle :Z:Z

Merhaba;

Birazda ben sorayımssssssssssssssss :A :A :A

1)Sürekli nasıl forumda online olabiliyor ve tüm konuları takip edip hatta müdahale ediyorsun.Önünde 4 ekran varmış gibi hissediyorum :X:A:X

2) Belki eskiler biliyordur ben bilmediğim için soruyorum, Nickinin bir anlamı var mı? Drag ingilizce düşününce ... :A:A:A

3) Ensevdiğin yemek nedir? Asla hayır diyemeyeceğin türden.

4)Harry Potter Asa sende olsa; kullanmak isteyeceğin 3 durumu yazar mısın?

5)Adalet terazin doğru işliyor mu?

6)Asla unutamadığın Fenerbahçe maçı?

7)Fenerbahçeden bu sene cacık olur mu ?

8)Keşkelerin ve İyi Kilerin ? (Özel ise cevap vermeyebilirsin)

9) Ağlar mısın?

10) Bir Forum Klasiği; BHND :)

Saygılarsssssssssssssss
1)Sürekli online değilim aslında :A Bende bir huy var pc'de iş olmasa bile açık olur pc'deki sekmelerden bir tanesi de forum :D
2)Anlamı yok :A Daha 12 yaşındayken kullandığım bir nick ve öyle kaldı :D Mahalleden bir arkadaşla o zamanın Ntv Spor'unun online menajerlik oyununda hesap açarken almıştık :D
3)En sevdiğim yemeğe iyi bir beyti olabilir :A
4)Harry Poter'ı hiç bilmiyorum ama galiba istediğim her şeyi yapabiliyorum :A Önce iyi bir para, sonra sevdiklerimle mutlu bir hayat en son olarak da görünmez olmak isterdim :A
5)Çok harika işliyor diyip kendimi övmek istemem :D Ama yeri geldiğimde en sevdiklerime dahi yanlış düşündüğüm bir şey varsa yanlış yapıyorsun derim :A
6)Penaltılarla Sevilla'yı elediğimiz maç.
7)Erken refleks almak lazım. Önümüzde çok zor 4 maç var ve bu 4 maça hocasız giriyoruz resmen. Eğer şu 4 haftada rakipler çok arayı açmaz ve doğru hoca seçimi olursa şansımız olur. Erol Bulut'la devam edilirse şampiyon olmak imkansız maalesef.
8)Keşke dediğim şey kapasitemin %30-40'ını kullansaydım keşke diyorum :A İyi ki dediğim şey de ilişkim.
9)Çok nadir :A
10)Forumun değerli üyelerindesin anketçi abisisin ve sevdiğim üyelerdensin :A Ama biraz duygusal bir yönün var ve bazen takılmaması gereken şeylere bu sebeple takıyor olabilirsins.........
------

Tabii hocam yoksa vakit nasıl geçecek :A

İşkembe çorbası, bamya ve brokoli :A

1)Sürekli online değilim aslında :A Bende bir huy var pc'de iş olmasa bile açık olur pc'deki sekmelerden bir tanesi de forum :D
2)Anlamı yok :A Daha 12 yaşındayken kullandığım bir nick ve öyle kaldı :D Mahalleden bir arkadaşla o zamanın Ntv Spor'unun online menajerlik oyununda hesap açarken almıştık :D
4)Harry Poter'ı hiç bilmiyorum ama galiba istediğim her şeyi yapabiliyorum :A Önce iyi bir para, sonra sevdiklerimle mutlu bir hayat en son olarak da görünmez olmak isterdim :A
5)Çok harika işliyor diyip kendimi övmek istemem :D Ama yeri geldiğimde en sevdiklerime dahi yanlış düşündüğüm bir şey varsa yanlış yapıyorsun derim :A
7)Erken refleks almak lazım. Önümüzde çok zor 4 maç var ve bu 4 maça hocasız giriyoruz resmen. Eğer şu 4 haftada rakipler çok arayı açmaz ve doğru hoca seçimi olursa şansımız olur. Erol Bulut'la devam edilirse şampiyon olmak imkansız maalesef.
8)Keşke dediğim şey kapasitemin %30-40'ını kullansaydım keşke diyorum :A İyi ki dediğim şey de ilişkim.
10)Forumun değerli üyelerindesin anketçi abisisin ve sevdiğim üyelerdensin :A Ama biraz duygusal bir yönün var ve bazen takılmaması gereken şeylere bu sebeple takıyor olabilirsins.........
------

Teşekkürler Aykutcum cevapların için. Başkada yormam sanırım seni :F :F

• Güldürdün

Son soru garibime gitti biraz, kim çocuk olarak uyanıp önünde koca bembeyaz bir ömür daha bulmak dururken çok yaşlı olarak bir ayağı çukurda uyanmak ister ki 😱 :A

------

İşkembe çorbası sevilmez be... şöyle bol bol sarımsaklı, bol bol toz biber çeşnili, limonulu off.. löp löp içecektik şimdi olsa da ah ah.. :A @Dosi @The_Erinch

İstediğim 2 kişiyi birbirine düşürmek :A
Vallaha gerçekçi olayım Mona Lisa tablosunu seçerim mlsf :A
Çölün ortasında kaybolmak
Pokemon
Sert kayalarsss
Mükemmel internet bağlantısı :A
Her ay 1 hafta tatil :A
Çocuk olarak uyanmakss
Varmı aklında o iki kişi? :A
Ve devam sorulara :
İş yerinde 5 kişi çalışıyorsunuz. Patron dördünüze gelip işe en son alınan beşinci arkadaşınızı çıkarmayı düşündüğünü ya da herkesin günde 2 saat fazla çalışması gerektiğini söyledi. Hangisini tercih edersiniz?

Patronunun çok büyük miktarlarda vergi kaçırdığını biliyorsun. Maliyeye şikayet edersen patron büyük bir ceza alacak ve işsiz kalacaksın. Şikayet eder misin?

Rampa aşağı giden bir kamyonu sürerken frenler patladı. Aracı durduramıyorsunuz. Durdurmak için iki şansınız var. Önünde 6 yaşında bir çocuk olan arabaya vurmak ya da önünde beş tane 60 yaşında adamın olduğu arabaya vurmak. İki durumda da insanlar ölüyor. Ne yaparsın?

Sana iftira atıldı ve 3 yıl hapis cezası aldın. Sana iki seçenek sunuldu ya 3 yıl boyunca sınırsız internet kullanabileceksin ya da yakınların seni her gün bir saat görmeye gelebilecek. Hangisini tercih edersin?

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Sherlock
Son soru garibime gitti biraz, kim çocuk olarak uyanıp önünde koca bembeyaz bir ömür daha bulma dururken çok yaşlı olarak bir ayağı çukurda uyanmak ister ki 😱 :A

İşkembe çorbası sevilmez be... şöyle bol bol sarımsaklı, bol bol toz biber çeşnili, limonulu off.. löp löp içecektik şimdi olsa da ah ah.. :A @Dosi @The_Erinch
@xdragxx 'ten kopyala yapıştır soruları bunlar :A ona sormak gerekir :A o da biryerlerden almıştır elbet
Bana sorduklarını iade ediyorum :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...