Telafi olması için senin hayatımıza girmen gerekiyormuşBu kadar geç kalman hataydı![]()
Telafi olması için senin hayatımıza girmen gerekiyormuşBu kadar geç kalman hataydı![]()
Ahahahaha hiç sorma taa ne zaman söyledik hala üzerine herhangi bir gelişme yaşanmış değil...İlerde çok aktif olacağın bir süreçte seni de konuk edelim
Bizim program ayda yılda bir yayınlanıyor. Hep kanalıma üşengeç isimleri topluyorum. Bu program Haziran ayından beri ara vermişti. @xdragxx
@Tolstoyevski 2 ayrı programa el attı devamı yok@Sherlock zaten öyle bir formatla geldiki konuda bile nezaman yayınlanacağı belli olmayan program dedik
Ben de Diss Savaşlarını yılda 1 en fazla 2 kere yayınlıyorum
Zey TV 🍒 resmen serbest piyasa gibi
@MEnes ile Haziran 2020'de anlaştık, 2021 bitmeden belki programı ile gelecek. O da tam dijltal dizi edası ile olmuş oluyor![]()
Sana güvenim sonsuz. Bilinmeyen bir zaman diliminde elbet ortaya çıkarırsın çok gizli projeniAhahahaha hiç sorma taa ne zaman söyledik hala üzerine herhangi bir gelişme yaşanmış değil...Çok gizli yürütüyorum çalışmaları...
![]()
Tabi ki, bana her zaman güvenebilirsin biliyorsun...Sana güvenim sonsuz. Bilinmeyen bir zaman diliminde elbet ortaya çıkarırsın çok gizli projeni![]()
Acıktık yine hocam.En sevdiğim 5 yemek. Çiğ köfte, mantı, hamsi, beyti ve hamburger
Dışarda yediğim en iyi 5
1-Unique Burger'ın hamburgeri
2-Adem Usta'da kokoreç
3-Ciğerci Bahattin'in ciğeri
4-Hacı İsmailoğlu baklava
5-Adıyaman'da yer alan çiğ köfteciler![]()
Yok hocam sebze dışında her şeyi yerimAcıktık yine hocam.Sanırım pek yemek malzemesi seçmiyorsun hocam, balık-tavuk-kırmızı et hepsini seviyorsun gibi duruyor.
Burgerci yerini almış hemen ilk sırada, Adem Usta’dan da bahsetmiştin zaten.
Şimdilik son sorumu da sorayım o zaman hocam...Bir adada mahsur kalacaksın, beş adet dizi/film karakteri seçme hakkın var. Yerli ve yabancı fark etmiyor. Kimleri yanına alırsın?
![]()
Sen de baya eskilerdensin hocam eskiden hatırlıyorum seni
Efsane bir hediye hocamsss.. Teşekkür ederim..Yok hocam sebze dışında her şeyi yerim
Geniş Aile Ulvi, Fight Club Tyler Durden, Back the Future Doctor, The Damnet United Brian Clough ve son olaraaaaak) The Other Woman Amber
------
Sen de baya eskilerdensin hocam eskiden hatırlıyorum seniO zamanlar Kv'nin popüler olduğu zamanlardı tabii forumda
Farklı bir tarzın var hocam Sabar grubundaki en şahsına münhasır kişilerden bir tanesisinBu da iyi bir özellik bence. Forumda sevdiğim kişiler arasındasın 8 senelik formunu sürdürmen dileğiyle
Bir de sana bu videoyu hediye etmek istiyorumss
İstediğim 2 kişiyi birbirine düşürmekSenden kopya soru sırası 2
Bir hakkın var istediğin kişinin mesajlarını okuyabilmek, istediğin iki kişiyi birbirine düşman etmek ya da istediğin bir kişinin senin hakkında düşüncelerini bilmek hangisini seçersin?
Bir odanın içerisindesiniz ve odada durduramayacağınız bir yangın çıkıyor. Bu oda içerisinde orjinal Mona Lisa tablosu ve ufak bir köpek yavrusu bulunuyor. Sadece birini kurtarabileceksiniz ve kurtarmayı seçmediğiniz yanacak. Hangisini seçerdiniz?
Peki denizin ortasında batmış geminin kalıntıları üzerinde kalmak mı yoksa çölün ortasında kaybolmak mı sizce daha az korkutucu?
Eğer sana bir şans verilse Harry Potter evreninde mi yoksa Pokemon evrenin de mi yaşamak isterdin?
Sert kayalardan yapılmış bir yatakta mı yoksa, çivilerden yapılmış bir yatakta mı yatarsınız ?
Issız bir yerde, harika bir plajı olan lüks bir ağaç evde yaşamak mı; mükemmel bir internet bağlantısı olan, lüks bir yeraltı deposunda yaşamak mı?
Issız bir yerde, harika bir plajı olan lüks bir ağaç evde yaşamak mı; mükemmel bir internet bağlantısı olan, lüks bir yeraltı deposunda yaşamak mı?
Yılın 3 ayında tatil yapmak mı; her ay 1 hafta tatil yapmak mı?
Bir gün yeniden çocuk olarak uyanmak mı; çok yaşlanmış olarak uyanmak mı?
@xdragxx devamı gelecek![]()
Hocam o zaman nefret ettiğin, asla yemem dediğin üç şeyi de sorayım?Yok hocam sebze dışında her şeyi yerim
Geniş Aile Ulvi, Fight Club Tyler Durden, Back the Future Doctor, The Damnet United Brian Clough ve son olaraaaaak) The Other Woman Amber
![]()
Rahat bırak Aykutu; o şimdi benim sorularımla meşgulHocam o zaman nefret ettiğin, asla yemem dediğin üç şeyi de sorayım?
Yalnız ekip baya iyiymiş hocam.Her ihtiyacını karşılayacak bir ekip seçmişsin.
![]()
1)Sürekli online değilim aslındaMerhaba;
Birazda ben sorayımssssssssssssssss![]()
![]()
1)Sürekli nasıl forumda online olabiliyor ve tüm konuları takip edip hatta müdahale ediyorsun.Önünde 4 ekran varmış gibi hissediyorum
2) Belki eskiler biliyordur ben bilmediğim için soruyorum, Nickinin bir anlamı var mı? Drag ingilizce düşününce ...
3) Ensevdiğin yemek nedir? Asla hayır diyemeyeceğin türden.
4)Harry Potter Asa sende olsa; kullanmak isteyeceğin 3 durumu yazar mısın?
5)Adalet terazin doğru işliyor mu?
6)Asla unutamadığın Fenerbahçe maçı?
7)Fenerbahçeden bu sene cacık olur mu ?
8)Keşkelerin ve İyi Kilerin ? (Özel ise cevap vermeyebilirsin)
9) Ağlar mısın?
10) Bir Forum Klasiği; BHND
Saygılarsssssssssssssss
Tabii hocam yoksa vakit nasıl geçecekHocam o zaman nefret ettiğin, asla yemem dediğin üç şeyi de sorayım?
Yalnız ekip baya iyiymiş hocam.Her ihtiyacını karşılayacak bir ekip seçmişsin.
![]()
Teşekkürler Aykutcum cevapların için. Başkada yormam sanırım seni1)Sürekli online değilim aslındaBende bir huy var pc'de iş olmasa bile açık olur pc'deki sekmelerden bir tanesi de forum
2)Anlamı yokDaha 12 yaşındayken kullandığım bir nick ve öyle kaldı
Mahalleden bir arkadaşla o zamanın Ntv Spor'unun online menajerlik oyununda hesap açarken almıştık
3)En sevdiğim yemeğe iyi bir beyti olabilir
4)Harry Poter'ı hiç bilmiyorum ama galiba istediğim her şeyi yapabiliyorumÖnce iyi bir para, sonra sevdiklerimle mutlu bir hayat en son olarak da görünmez olmak isterdim
5)Çok harika işliyor diyip kendimi övmek istememAma yeri geldiğimde en sevdiklerime dahi yanlış düşündüğüm bir şey varsa yanlış yapıyorsun derim
6)Penaltılarla Sevilla'yı elediğimiz maç.
7)Erken refleks almak lazım. Önümüzde çok zor 4 maç var ve bu 4 maça hocasız giriyoruz resmen. Eğer şu 4 haftada rakipler çok arayı açmaz ve doğru hoca seçimi olursa şansımız olur. Erol Bulut'la devam edilirse şampiyon olmak imkansız maalesef.
8)Keşke dediğim şey kapasitemin %30-40'ını kullansaydım keşke diyorumİyi ki dediğim şey de ilişkim.
9)Çok nadir
10)Forumun değerli üyelerindesin anketçi abisisin ve sevdiğim üyelerdensinAma biraz duygusal bir yönün var ve bazen takılmaması gereken şeylere bu sebeple takıyor olabilirsins.........
------
Tabii hocam yoksa vakit nasıl geçecek
İşkembe çorbası, bamya ve brokoli![]()
Hocam bamya ve brokoli konusunda katılıyorum da işkembe çorbasını nasıl sevmezsin...Tabii hocam yoksa vakit nasıl geçecek
Son soru garibime gitti biraz, kim çocuk olarak uyanıp önünde koca bembeyaz bir ömür daha bulmak dururken çok yaşlı olarak bir ayağı çukurda uyanmak ister ki 😱Senden kopya soru sırası 2
Bir hakkın var istediğin kişinin mesajlarını okuyabilmek, istediğin iki kişiyi birbirine düşman etmek ya da istediğin bir kişinin senin hakkında düşüncelerini bilmek hangisini seçersin?
Bir odanın içerisindesiniz ve odada durduramayacağınız bir yangın çıkıyor. Bu oda içerisinde orjinal Mona Lisa tablosu ve ufak bir köpek yavrusu bulunuyor. Sadece birini kurtarabileceksiniz ve kurtarmayı seçmediğiniz yanacak. Hangisini seçerdiniz?
Peki denizin ortasında batmış geminin kalıntıları üzerinde kalmak mı yoksa çölün ortasında kaybolmak mı sizce daha az korkutucu?
Eğer sana bir şans verilse Harry Potter evreninde mi yoksa Pokemon evrenin de mi yaşamak isterdin?
Sert kayalardan yapılmış bir yatakta mı yoksa, çivilerden yapılmış bir yatakta mı yatarsınız ?
Yılın 3 ayında tatil yapmak mı; her ay 1 hafta tatil yapmak mı?
Bir gün yeniden çocuk olarak uyanmak mı; çok yaşlanmış olarak uyanmak mı?
@xdragxx devamı gelecek![]()
İşkembe çorbası sevilmez be... şöyle bol bol sarımsaklı, bol bol toz biber çeşnili, limonulu off.. löp löp içecektik şimdi olsa da ah ah..1)Sürekli online değilim aslındaBende bir huy var pc'de iş olmasa bile açık olur pc'deki sekmelerden bir tanesi de forum
2)Anlamı yokDaha 12 yaşındayken kullandığım bir nick ve öyle kaldı
Mahalleden bir arkadaşla o zamanın Ntv Spor'unun online menajerlik oyununda hesap açarken almıştık
3)En sevdiğim yemeğe iyi bir beyti olabilir
4)Harry Poter'ı hiç bilmiyorum ama galiba istediğim her şeyi yapabiliyorumÖnce iyi bir para, sonra sevdiklerimle mutlu bir hayat en son olarak da görünmez olmak isterdim
5)Çok harika işliyor diyip kendimi övmek istememAma yeri geldiğimde en sevdiklerime dahi yanlış düşündüğüm bir şey varsa yanlış yapıyorsun derim
6)Penaltılarla Sevilla'yı elediğimiz maç.
7)Erken refleks almak lazım. Önümüzde çok zor 4 maç var ve bu 4 maça hocasız giriyoruz resmen. Eğer şu 4 haftada rakipler çok arayı açmaz ve doğru hoca seçimi olursa şansımız olur. Erol Bulut'la devam edilirse şampiyon olmak imkansız maalesef.
8)Keşke dediğim şey kapasitemin %30-40'ını kullansaydım keşke diyorumİyi ki dediğim şey de ilişkim.
9)Çok nadir
10)Forumun değerli üyelerindesin anketçi abisisin ve sevdiğim üyelerdensinAma biraz duygusal bir yönün var ve bazen takılmaması gereken şeylere bu sebeple takıyor olabilirsins.........
------
Tabii hocam yoksa vakit nasıl geçecek
Varmı aklında o iki kişi?İstediğim 2 kişiyi birbirine düşürmek
Vallaha gerçekçi olayım Mona Lisa tablosunu seçerim mlsf
Çölün ortasında kaybolmak
Pokemon
Sert kayalarsss
Mükemmel internet bağlantısı
Her ay 1 hafta tatil
Çocuk olarak uyanmakss
Tam da ondan bahsetmiştim, renkler zevkler işte ama insanın tüyleri ürperiyor işkembe çorbası bu, efsanevi destansı epik yiyecek...Hocam bamya ve brokoli konusunda katılıyorum da işkembe çorbasını nasıl sevmezsin...@Tolstoyevski
@xdragxx 'ten kopyala yapıştır soruları bunlarSon soru garibime gitti biraz, kim çocuk olarak uyanıp önünde koca bembeyaz bir ömür daha bulma dururken çok yaşlı olarak bir ayağı çukurda uyanmak ister ki 😱
İşkembe çorbası sevilmez be... şöyle bol bol sarımsaklı, bol bol toz biber çeşnili, limonulu off.. löp löp içecektik şimdi olsa da ah ah..@Dosi @The_Erinch