Heh şöyle forumla alakalı gelin azSen bitmişsin adaşım... Zorlayıcı soru falan yok yok, sanmıyorum çıkmaz senden...
Gelmişken Aykut hocama soru sorayım bari, elimiz boş gelmiş olmayalım.Hocam forum üyeliğin boyunca en keyif aldığın dönemi sorayım bari, malum eski bir üyesin en nihayetinde.
@xdragxx
Siz kızacaksınız belki ama 2011-2013 dönemi benim için ayrı bir dönem. Tabii bunda yaşımızın da verdiği durum var. Özellikle 2012-2013 yıllarında en favori üye, FF survivor şampiyonlukları falan baya sevindirmişti şimdi olsa o kadar sevinmem sadece tebessüm ederim mesela
Benim sonraki dönemim 2015-2017 diyebilirim ve şimdiki dönem var. 2015-2017 dönemi benim için yok gibi bir şey bir ara yöneticilik yaptım yine ama hiçbir şey hatırlamıyorum mesela. O dönem benim için forumun en zayıf dönemiydi kimsenin yanlış anlamasını istemem ama sevmediğim bir dönemdi genel olarak. Konular, tartışmalar beni hiç içine çekmiyordu
2020 dönemi bu sebeple en çok eğlendiğim ve forum için yeni arkadaşlar edindiğim 2.dönemdir.