@xdragxx daha düne kadar övdüğün Emre Belözoğlu'na niye tavır aldın?
Emre'yi pek öven biri değilim aslında@xdragxx daha düne kadar övdüğün Emre Belözoğlu'na niye tavır aldın?
Seni kızdıracak açıklamalar geldi galiba?Emre'yi pek öven biri değilim aslındaKendisini hiçbir zaman FB efsanesi olarak görmedim ama kariyeri Türk futbolunun efsanesi yapar dedim
Bu basiretsiz ve vasıfsız hocada ısrar etmesi de bardağı taşıran son damla oldu.
Klasik top 4 görselini bu konuda da yapayım
![]()
Son gün kıyaslama yaparım@xdragxx @Sherlock @Tolstoyevski
PompyEkli dosyayı görüntüle 96433
Hocam yine klasikleşmiş sorumu sormaya geldim.Forum üyelerinden bir 11 kuracaksın (kadın/erkek ayrımı yok, tamamen serbestsin), bu isimler kimler olur, hangi dizilişle oynarsın, teknik direktör ve bir tane de tribün lideri olarak kimi/kimleri seçersin?
@xdragxx
Aynı sorunun, tribün liderinin çıkarılmış halini Fenerbahçe için sorayım bir de.![]()
Defans hattına bak, top geçer adam geçmez...Pompy
Maskeli Fedai Sherlock Tolsto xdragxx
12.adam Menes
mesmeso61 Gerekli 24 The Erich
Dosi
TD: Ozan Tribün Lideri: İyi reklam yapacağı için Emre Ozansoy
Fenerbahçe
Altay
Nazım Serdar Tisserand Caner
Gustavo Ozan
Pelkas Sosa Perotti
Samatta
Teknik direktör: Daum
Ozan'la pompy değişebilir o zamanDefans hattına bak, top geçer adam geçmez...Teknik direktör tercihi oldukça mantıklı ama @pompy reis olur belki demiştim hocam, reisin teknik direktörlük maceraları ünlü oldu baya son zamanlarda malum.
Fenerbahçe için gelmiş-geçmiş manasında demiştim hocam, senin özelinde tabii.![]()
Engin İpekoğlu’nu seçerdim benOzan'la pompy değişebilir o zaman
İzlediklerimden yapayım o zaman
Rüştü
GG Lugano Kjaer Carlos
Appiah Aurelio
Anelka Alex Tuncay
PvH
Td: 13-14 Ersun Yanal
Yetişemedik reis ona o yüzden yorum yokEngin İpekoğlu’nu seçerdim ben
Ben bodrumspordaki teknik direktörlüğünü sevdimYetişemedik reis ona o yüzden yorum yok![]()
Konuk xdragxx, ona istediğin soruyu sorabilirsin. Forum hakkknda olur, futbol olur aklına ne gelirseNE3 GİBİ YORUM YAPAM BEN BURDA
YAŞ KAÇ N İŞ YAPARSIN..BENIM HAKIMDA N DUŞUNUYON..İYİ ARKASŞSIN SENDEYetişemedik reis ona o yüzden yorum yok![]()
Yaş 25 şu anda hali hazırda bir işim yok.YAŞ KAÇ N İŞ YAPARSIN..BENIM HAKIMDA N DUŞUNUYON..İYİ ARKASŞSIN SENDE
AYNEN futbola ilgilenmiyorum.benım ilgi alanım yerli diziler ..bi tek TÜRKIYE MAÇLARIYLA İLGİLENİRİM..Yaş 25 şu anda hali hazırda bir işim yok.
Sen de iyi arkadaşsın forumun son zamanlardaki en aktif üyelerinden bir tanesisin. Futbolla pek aran yok bu sebeple pek konuşma şansımız olmadı .A
Zor soru yok hala mlsf@xdragxx bugün ve yarın durgun dönemde olabilirim ama sonrası soru bombalamasına başlarım![]()
Ben yavaştan üyeleri fişeklerim sen merak etmeZor soru yok hala mlsf![]()
Sen bitmişsin adaşım... Zorlayıcı soru falan yok yok, sanmıyorum çıkmaz senden...Haklısın buraları boşladım, güya bir şeyler yapacaktım Aykut yoldaşımız için.Bugün zorlayıcı bir soru ile gelebilirim diye düşünmekteyim...
@xdragxx