Zey TV Cevapsız Sorular- 5.Bölüm Konuğu xdragxx (Özel Bölüm)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@xdragxx daha düne kadar övdüğün Emre Belözoğlu'na niye tavır aldın?

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
@xdragxx daha düne kadar övdüğün Emre Belözoğlu'na niye tavır aldın?
Emre'yi pek öven biri değilim aslında :A Kendisini hiçbir zaman FB efsanesi olarak görmedim ama kariyeri Türk futbolunun efsanesi yapar dedim :A
Bu basiretsiz ve vasıfsız hocada ısrar etmesi de bardağı taşıran son damla oldu.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Emre'yi pek öven biri değilim aslında :A Kendisini hiçbir zaman FB efsanesi olarak görmedim ama kariyeri Türk futbolunun efsanesi yapar dedim :A
Bu basiretsiz ve vasıfsız hocada ısrar etmesi de bardağı taşıran son damla oldu.
Seni kızdıracak açıklamalar geldi galiba?
Şuan ki teknik direktör kovulmalı bence...

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Klasik top 4 görselini bu konuda da yapayım :A
IMG_20201215_152819.jpg

Son gün kıyaslama yaparım :A @xdragxx @Sherlock @Tolstoyevski
Funny (15).jpg

Hocam yine klasikleşmiş sorumu sormaya geldim. :A Forum üyelerinden bir 11 kuracaksın (kadın/erkek ayrımı yok, tamamen serbestsin), bu isimler kimler olur, hangi dizilişle oynarsın, teknik direktör ve bir tane de tribün lideri olarak kimi/kimleri seçersin? :A @xdragxx

Aynı sorunun, tribün liderinin çıkarılmış halini Fenerbahçe için sorayım bir de. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 96433

Hocam yine klasikleşmiş sorumu sormaya geldim. :A Forum üyelerinden bir 11 kuracaksın (kadın/erkek ayrımı yok, tamamen serbestsin), bu isimler kimler olur, hangi dizilişle oynarsın, teknik direktör ve bir tane de tribün lideri olarak kimi/kimleri seçersin? :A @xdragxx

Aynı sorunun, tribün liderinin çıkarılmış halini Fenerbahçe için sorayım bir de. :A
Pompy
Maskeli Fedai Sherlock Tolsto xdragxx
12.adam Menes
mesmeso61 Gerekli 24 The Erich
Dosi

TD: Ozan Tribün Lideri: İyi reklam yapacağı için Emre Ozansoy :A

Fenerbahçe

Altay
Nazım Serdar Tisserand Caner
Gustavo Ozan
Pelkas Sosa Perotti
Samatta

Teknik direktör: Daum

Pompy
Maskeli Fedai Sherlock Tolsto xdragxx
12.adam Menes
mesmeso61 Gerekli 24 The Erich
Dosi

TD: Ozan Tribün Lideri: İyi reklam yapacağı için Emre Ozansoy :A

Fenerbahçe

Altay
Nazım Serdar Tisserand Caner
Gustavo Ozan
Pelkas Sosa Perotti
Samatta

Teknik direktör: Daum
Defans hattına bak, top geçer adam geçmez... :A Teknik direktör tercihi oldukça mantıklı ama @pompy reis olur belki demiştim hocam, reisin teknik direktörlük maceraları ünlü oldu baya son zamanlarda malum. :A

Fenerbahçe için gelmiş-geçmiş manasında demiştim hocam, senin özelinde tabii. :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Defans hattına bak, top geçer adam geçmez... :A Teknik direktör tercihi oldukça mantıklı ama @pompy reis olur belki demiştim hocam, reisin teknik direktörlük maceraları ünlü oldu baya son zamanlarda malum. :A

Fenerbahçe için gelmiş-geçmiş manasında demiştim hocam, senin özelinde tabii. :A
Ozan'la pompy değişebilir o zaman :A

İzlediklerimden yapayım o zaman :A

Rüştü
GG Lugano Kjaer Carlos
Appiah Aurelio
Anelka Alex Tuncay
PvH

Td: 13-14 Ersun Yanal

YAŞ KAÇ N İŞ YAPARSIN..BENIM HAKIMDA N DUŞUNUYON..İYİ ARKASŞSIN SENDE
Yaş 25 şu anda hali hazırda bir işim yok.
Sen de iyi arkadaşsın forumun son zamanlardaki en aktif üyelerinden bir tanesisin. Futbolla pek aran yok bu sebeple pek konuşma şansımız olmadı .A

• Güldürdün
Reactions: Doğan
Yaş 25 şu anda hali hazırda bir işim yok.
Sen de iyi arkadaşsın forumun son zamanlardaki en aktif üyelerinden bir tanesisin. Futbolla pek aran yok bu sebeple pek konuşma şansımız olmadı .A
AYNEN futbola ilgilenmiyorum.benım ilgi alanım yerli diziler ..bi tek TÜRKIYE MAÇLARIYLA İLGİLENİRİM..:A.AYNEN SON ZAMANLARDA BAYA AKTIF OLUYOR SAOL TESEKURLER..ESKİ DİZİLERİ ÇOK SEVERİM

• Beğendim
Reactions: xdragxx
@xdragxx bugün ve yarın durgun dönemde olabilirim ama sonrası soru bombalamasına başlarım :A

• Güldürdün
Reactions: Doğan
Ben yavaştan üyeleri fişeklerim sen merak etme :A
Yalnız @MEnes 'e güveniyordum ama o da soru ile gelene kadar kepenkleri kapatırız :A
Haklısın buraları boşladım, güya bir şeyler yapacaktım Aykut yoldaşımız için. :A Bugün zorlayıcı bir soru ile gelebilirim diye düşünmekteyim... :A @xdragxx

• Güldürdün
  • Sinir Bozucu
Reactions: Dosi and xdragxx
Haklısın buraları boşladım, güya bir şeyler yapacaktım Aykut yoldaşımız için. :A Bugün zorlayıcı bir soru ile gelebilirim diye düşünmekteyim... :A @xdragxx
Sen bitmişsin adaşım... Zorlayıcı soru falan yok yok, sanmıyorum çıkmaz senden... :A

Gelmişken Aykut hocama soru sorayım bari, elimiz boş gelmiş olmayalım. :A Hocam forum üyeliğin boyunca en keyif aldığın dönemi sorayım bari, malum eski bir üyesin en nihayetinde. :A @xdragxx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...