Zey TV Cevapsız Sorular- 5.Bölüm Konuğu xdragxx (Özel Bölüm)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen bitmişsin adaşım... Zorlayıcı soru falan yok yok, sanmıyorum çıkmaz senden... :A

Gelmişken Aykut hocama soru sorayım bari, elimiz boş gelmiş olmayalım. :A Hocam forum üyeliğin boyunca en keyif aldığın dönemi sorayım bari, malum eski bir üyesin en nihayetinde. :A @xdragxx
Heh şöyle forumla alakalı gelin az :A

Siz kızacaksınız belki ama 2011-2013 dönemi benim için ayrı bir dönem. Tabii bunda yaşımızın da verdiği durum var. Özellikle 2012-2013 yıllarında en favori üye, FF survivor şampiyonlukları falan baya sevindirmişti şimdi olsa o kadar sevinmem sadece tebessüm ederim mesela :A Bir de o dönem yoğunluk da üst düzeydi zaten forumun en parlak olduğu dönemler de kesinlikle o dönemlerdi artık sosyal medya başka bir boyuta geldiği için forum kültürleri yok olmaya yüz tuttu zaten. O zamanlar günde kaç şikayetle ilgilenirdik inan bilmiyorum özellikle KV vs Beren tartışmaları hiç bitmezdi :A Keşke siz de o dönemde aktif olsaydınız hocam :A

Benim sonraki dönemim 2015-2017 diyebilirim ve şimdiki dönem var. 2015-2017 dönemi benim için yok gibi bir şey bir ara yöneticilik yaptım yine ama hiçbir şey hatırlamıyorum mesela. O dönem benim için forumun en zayıf dönemiydi kimsenin yanlış anlamasını istemem ama sevmediğim bir dönemdi genel olarak. Konular, tartışmalar beni hiç içine çekmiyordu :A
2020 dönemi bu sebeple en çok eğlendiğim ve forum için yeni arkadaşlar edindiğim 2.dönemdir.

Siz kızacaksınız belki ama 2011-2013 dönemi benim için ayrı bir dönem. Tabii bunda yaşımızın da verdiği durum var. Özellikle 2012-2013 yıllarında en favori üye, FF survivor şampiyonlukları falan baya sevindirmişti şimdi olsa o kadar sevinmem sadece tebessüm ederim mesela :A Bir de o dönem yoğunluk da üst düzeydi zaten forumun en parlak olduğu dönemler de kesinlikle o dönemlerdi artık sosyal medya başka bir boyuta geldiği için forum kültürleri yok olmaya yüz tuttu zaten. O zamanlar günde kaç şikayetle ilgilenirdik inan bilmiyorum özellikle KV vs Beren tartışmaları hiç bitmezdi :A Keşke siz de o dönemde aktif olsaydınız hocam :A

Benim sonraki dönemim 2015-2017 diyebilirim ve şimdiki dönem var. 2015-2017 dönemi benim için yok gibi bir şey bir ara yöneticilik yaptım yine ama hiçbir şey hatırlamıyorum mesela. O dönem benim için forumun en zayıf dönemiydi kimsenin yanlış anlamasını istemem ama sevmediğim bir dönemdi genel olarak. Konular, tartışmalar beni hiç içine çekmiyordu :A
2020 dönemi bu sebeple en çok eğlendiğim ve forum için yeni arkadaşlar edindiğim 2.dönemdir.
İnsanın ilk dönemi her zaman daha heyecanlı eğlenceli geçer bir kaç sene sonra bende de eski heyecan olmayabilir bir de giden arkadaşlar var tabiki

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Defans hattına bak, top geçer adam geçmez... :A Teknik direktör tercihi oldukça mantıklı ama @pompy reis olur belki demiştim hocam, reisin teknik direktörlük maceraları ünlü oldu baya son zamanlarda malum. :A

Fenerbahçe için gelmiş-geçmiş manasında demiştim hocam, senin özelinde tabii. :A
Biri uyurgezer, diğeri de iletileri okur fakat geç cevaplar. Bu ikili tandemi için kurşun da atılır, kurşun da yer her bir şeyi yer. Hücüm oyuncularını yoldaşım zaten yiyecek olarak göreceği için top kendiliğinden gol olur.Mümkünse sen tok karnına oyna diyeceğim ama seni doyuramacağımızdan eminim.Forumun Tazmanya canavarı :A

• Güldürdün
.
Pompy
Maskeli Fedai Sherlock Tolsto xdragxx
12.adam Menes
mesmeso61 Gerekli 24 The Erich
Dosi

TD: Ozan Tribün Lideri: İyi reklam yapacağı için Emre Ozansoy :A

Fenerbahçe

Altay
Nazım Serdar Tisserand Caner
Gustavo Ozan
Pelkas Sosa Perotti
Samatta

Teknik direktör: Daum
Forvetmiyim ben? :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Kalede pompy var (b)
Sherlock defans? Ve bizim takım bu
Rakip oyuncuları kaçıracağı için pompy ne yapsın? 1 tutar, 2 tutar Sonra eeeehhh der :A Senle mi uğraşıcaz rakiple mi? Der şerlok beyciğim e

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Rakip oyuncuları kaçıracağı için pompy ne yapsın? 1 tutar, 2 tutar Sonra eeeehhh der :A Senle mi uğraşıcaz rakiple mi? Der şerlok beyciğim e
@Dosi de isveç disiplini vardır @12.Adam
------

Kalede pompy var (b)
Sherlock defans? Ve bizim takım bu
bir maç sol bek oynadım ben üçüncü sınıftayken sınıf gol yemedi @Dosi
------

sen maçı kaçıncı dakikada açtın @xdragxx

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Benim etiket problemim yok ki (b)
Var var, sen beni etiketledin ve bildirim gelmedi bana.
Bu arada Proje Albümü gruplarında oyları unutma. Ben birazdan 5. Grubu açacağım ve etiket bildirimi olmadığı için alıntı ile idare edeceğim :S

Forumda gözardı ettiklerin var mı?

Hayır ise, görmezden geldiklerin var mı?

Hiç kavga ettiğine denk gelmedim, forumda eski zamanlarda şiddetli tartışma yaşadığın dönemler oldu mu?

Forumda en iyi yılın olarak eski zamandan bahsetmiştin, peki yönetim olarak kıyaslama yaparsan, en sakin dönem hangisi?
@xdragxx

• Beğendim
Forumda gözardı ettiklerin var mı?

Hayır ise, görmezden geldiklerin var mı?

Hiç kavga ettiğine denk gelmedim, forumda eski zamanlarda şiddetli tartışma yaşadığın dönemler oldu mu?

Forumda en iyi yılın olarak eski zamandan bahsetmiştin, peki yönetim olarak kıyaslama yaparsan, en sakin dönem hangisi?
@xdragxx
Yok.
Görmezden geldiğim şu an için pek yok. Ama gereksiz ego yapanlar her zaman komik geliyor :A
Pek kavga etmedim forumda. Ergenlik zamanlarımda Fks14'le tartışırdım arada sırada :A Onun dışında bazen KV tayfasının bana taktığı olurdu :A O yüzden çoğu zaman forumdaki anketlere 8-0 falan geride başlardım :A
En sakin dönem tabii ki bu dönem :A

Yok.
Görmezden geldiğim şu an için pek yok. Ama gereksiz ego yapanlar her zaman komik geliyor :A
Pek kavga etmedim forumda. Ergenlik zamanlarımda Fks14'le tartışırdım arada sırada :A Onun dışında bazen KV tayfasının bana taktığı olurdu :A O yüzden çoğu zaman forumdaki anketlere 8-0 falan geride başlardım :A
Seninle ilk muhabbet ettiğimizde sana 'kavgacı potansiyelin var' demiştim :A hâlâ aynı fikirdeyim. Ego yapanlar sana çatarsa havasını indirirsin. O potansiyelin mevcut yani, kavgacı derken onu demek istemiştim :A belirteyim dedim.

Bu arada yönetime tekrar döndüğün için memnunmusun? Biraz zor ikna ettik, az söylenmedik sana :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: xdragxx and 12.Adam
Seninle ilk muhabbet ettiğimizde sana 'kavgacı potansiyelin var' demiştim :A hâlâ aynı fikirdeyim. Ego yapanlar sana çatarsa havasını indirirsin. O potansiyelin mevcut yani, kavgacı derken onu demek istemiştim :A belirteyim dedim.

Bu arada yönetime tekrar döndüğün için memnunmusun? Biraz zor ikna ettik, az söylenmedik sana :A
Gerçek hayatta da öyle. Benimle uğraşan olmazsa hiçbir şekilde kavgayı ilk çıkaran kişi olmam :A

Güzel bir nostalji oluyor yönetim eskisi gibi ekşın içermese de :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Gerçek hayatta da öyle. Benimle uğraşan olmazsa hiçbir şekilde kavgayı ilk çıkaran kişi olmam :A

Güzel bir nostalji oluyor yönetim eskisi gibi ekşın içermese de :A
Ekşın olmaması bir başarının olduğunu gösteriyor :A huzuru sağlamak güzel :A

• Güldürdün
Yok.
Neden 8 :A KV tayfası niye taktı sana?

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...