Mesela 8 eksiği yoktur fazlası vardırNeden 8KV tayfası niye taktı sana?
Aslına aralarında iyi anlaştıklarım da vardı ama zamanında başta takas olmak üzere Alemto'yla aram iyi değildi pek. Sonra düzelttik ama aramızı konuşuyorduk yani
Mesela 8 eksiği yoktur fazlası vardırNeden 8KV tayfası niye taktı sana?
Bende KV'ciyim ama yaşım itibariyle diziyi sonradan izledim.Mesela 8 eksiği yoktur fazlası vardır
Aslına aralarında iyi anlaştıklarım da vardı ama zamanında başta takas olmak üzere Alemto'yla aram iyi değildi pek. Sonra düzelttik ama aramızı konuşuyorduk yani![]()
Yanlış anlaşılmasın diziyle pek sıkıntım yokBende KV'ciyim ama yaşım itibariyle diziyi sonradan izledim.
Güzel cevap olmuş hocam, uzun ve detaylıca anlatmışsın. Biz de seninle tanıştığımız için çok mutluyuz tabii, FIFA’da sık sık yok ediliyor olsak da.Heh şöyle forumla alakalı gelin az
Siz kızacaksınız belki ama 2011-2013 dönemi benim için ayrı bir dönem. Tabii bunda yaşımızın da verdiği durum var. Özellikle 2012-2013 yıllarında en favori üye, FF survivor şampiyonlukları falan baya sevindirmişti şimdi olsa o kadar sevinmem sadece tebessüm ederim meselaBir de o dönem yoğunluk da üst düzeydi zaten forumun en parlak olduğu dönemler de kesinlikle o dönemlerdi artık sosyal medya başka bir boyuta geldiği için forum kültürleri yok olmaya yüz tuttu zaten. O zamanlar günde kaç şikayetle ilgilenirdik inan bilmiyorum özellikle KV vs Beren tartışmaları hiç bitmezdi
Keşke siz de o dönemde aktif olsaydınız hocam
Benim sonraki dönemim 2015-2017 diyebilirim ve şimdiki dönem var. 2015-2017 dönemi benim için yok gibi bir şey bir ara yöneticilik yaptım yine ama hiçbir şey hatırlamıyorum mesela. O dönem benim için forumun en zayıf dönemiydi kimsenin yanlış anlamasını istemem ama sevmediğim bir dönemdi genel olarak. Konular, tartışmalar beni hiç içine çekmiyordu
2020 dönemi bu sebeple en çok eğlendiğim ve forum için yeni arkadaşlar edindiğim 2.dönemdir.
Hocam ikisi de birbirinden beterGüzel cevap olmuş hocam, uzun ve detaylıca anlatmışsın. Biz de seninle tanıştığımız için çok mutluyuz tabii, FIFA’da sık sık yok ediliyor olsak da.
Forumdan gideceğim ama araya bir tane futbol sorusu sıkıştırayım.Şu an yaşanacakları biliyor olsan yine de Aziz Yıldırım’ın yerine Ali Koç’un gelmesini ister miydin, yoksa Aziz Yıldırım devam etsin mi isterdin?
Hocam üç dönemden bahsetmişsin. Forumdaki son, yani güncel bulunduğun döneme, geçmişteki iki döneminden kimleri getirmek isterdin? Nedenleriyle beraber tabii ki.5 hakkın olsun bunun için de.
![]()
Ben akhisar yenilgilerinde sinirlenmesem fenerbahçe kongre üyesi olacaktım belki ama bu kadar borçla ben bir şey yapamam ingilizcem kötü avrupadan sponsor bulmak lazımHocam ikisi de birbirinden beterAma Aziz Yıldırım devam etsin isterdim böylece Ersun Yanal'ın 2.dönemi hiç olmazdı ve 2021 Haziran'da Aziz Yıldırım sonrası gelecek yeni başkan direkt Ersun Yanal ile başlardı
2.dönemden kimseyi getirmezdim öyle aklımda kalan bir kişi yok çünküİlk dönemden cevaa ve Ulvi Ç getirirdim forumda en çok anlaştığım kişilerin başında bu 2 kişi geliyordu ve ikisini de severim. Kadın üyelerimizden primavera ve prncss'yi isterdim ikisiyle de az konuşmadık hem buradan hem zamanında forum için kurduğum şimdilerde unutmuş olduğum facebook hesabından. Onları ablam olarak görüyordum sağ olsun onlar da bana kardeş gibi davrandılar
Son olarak da kaan955'i isterdim az haxball atmadık onla da forumdaki en iyi arkadaşlarımdan bir tanesiydi
![]()
12.adam mı sormuş
Hayır yanlış tahmin12.adam mı sormuş
Hayır istemezdim bana göre her zaman tek admin iyi özellikle böyle küçük bir forum için.
Yine bildirim gelmedi bu arada![]()
Hocam ama kulüp ekonomik açıdan berbat gidiyordu özellikle son Aziz Yıldırım döneminde, bir dönem daha seçilse bu çok daha kötüye gitmez miydi?Hocam ikisi de birbirinden beterAma Aziz Yıldırım devam etsin isterdim böylece Ersun Yanal'ın 2.dönemi hiç olmazdı ve 2021 Haziran'da Aziz Yıldırım sonrası gelecek yeni başkan direkt Ersun Yanal ile başlardı
2.dönemden kimseyi getirmezdim öyle aklımda kalan bir kişi yok çünküİlk dönemden cevaa ve Ulvi Ç getirirdim forumda en çok anlaştığım kişilerin başında bu 2 kişi geliyordu ve ikisini de severim. Kadın üyelerimizden primavera ve prncss'yi isterdim ikisiyle de az konuşmadık hem buradan hem zamanında forum için kurduğum şimdilerde unutmuş olduğum facebook hesabından. Onları ablam olarak görüyordum sağ olsun onlar da bana kardeş gibi davrandılar
Son olarak da kaan955'i isterdim az haxball atmadık onla da forumdaki en iyi arkadaşlarımdan bir tanesiydi
![]()
Menes?Hayır yanlış tahmin
Bildirim gitmediğini biliyorum :S el alışkanlığı 😏 konun diye bakarsın dedim![]()
Hayır. Hep bizim tayfadan tahmin etmeyi bırakMenes?![]()
Gitmezdi hocam Aziz de ayıkırdı bir yerde Ali Koç da büyük devrim yapmadı benceHocam ama kulüp ekonomik açıdan berbat gidiyordu özellikle son Aziz Yıldırım döneminde, bir dönem daha seçilse bu çok daha kötüye gitmez miydi?Bu da bir soru olmuş oldu aslında.
Ayrıca şeyi sorayım bari yine futbolla alakalı, "futbolu bırakmadan keşke Fenerbahçe'de oynasa" dediğin üç isim?
Forumla alakalı da şunu sorayım; senin de dediğin gibi gün geçtikçe forum kültürü azalıyor ve forumun üye sayısı da azalıyor doğal olarak. Bir noktada forum kültürünün tamamen yok olacağını, forumun da aramızı ayrılacağını düşünüyor musun? Düşünüyorsan da ne kadar zamanı vardır bunun tabii sence?![]()
Gerekli 24. Bu da yanlışsa doğruyu söylecen zatenHayır. Hep bizim tayfadan tahmin etmeyi bırakbu üşengeçler sormaz
![]()
Yine bilemedinGitmezdi hocam Aziz de ayıkırdı bir yerde Ali Koç da büyük devrim yapmadı bence
Messi, Neymar ve Fifa'daki 3-4 senelik sempatimden dolayı kulüp efsanem Eriksen
Hocam 2025'te kepenkleri kapatırız gibi mlsf. Tabii ki inşallah böyle bir şey olmaz ama her şeyin sonu vardır.
------
Gerekli 24. Bu da yanlışsa doğruyu söylecen zaten![]()
Teşekkürler Aykutcum cevapların için. Başkada yormam sanırım seni![]()
![]()
Soru için teşekkürler
Admini etlketlesene soru sorsun sanaSoru için teşekkürler
Dediğim gibi tek admin iyidir bizim gibi bir forum için![]()
İntihar hakkında yorum yapacak bir seviyede değilim bence. Bakmayın burada arada güne puanım 0 falan diyorum ama1- İntihar bir cezalandırma, intikam yöntemi midir? İntihar kavramı hakkında ne düşünüyorsun?
2- Özel olmayan, en vicdan azabı çekmiş olduğun şeyler neler?
3- Bira mı sigara mı?
Görürse sorar ben etiket yapmamAdmini etlketlesene soru sorsun sana![]()