Zey TV Kanal Kimliği ve Projeler Tanıtımı (Zey TV 🍒)

Bu mesajlarınızı silebilirmisiniz? @12.Adam sabretmeden konu öncesi bulup paylaşmış :D
Kanal linki olarak paylaşacağız

@Gerekli24 Zey TV adında YouTube kanalı açtıkta ama bu kısımda az, diğer kısımlarda (haber içerikli videoları) çok kullanacağımız bir kanal olacak :D
Tmm ne olduğunu anlamaya çalışıyorum ben :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@Doğan o bahsettiğin müziği video olarak yükledim diss savaşları jeneriği olarak, 5-10 dk'ya yüklenmiş olur sanırım şu an işleniyor yazıyor. :A

@Dosi
İşleri iyice büyütüyorsun :A
Artık kanal sana emanet
iran.jpg

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Youtube'dan kazandığımız ilk para hesabına yatmış sanırım, rahatın yerinde artık bir değil iki ayran alırsın. :A
Senin ibanı yazdım. Bundan sonra sana gelir paralar. Ben kanalın kendi gelirlerinden fazlasıyla alıyorum :A kanal ortağı olarak YouTube gelirlerini alabilirsin :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Doğan
Yakında forumda büyük ses getirmiş olan bir programı başlatmayı planlıyorum. Takipte kalın :A
2020'de yayınlandığı her program ile reytinglere damga vurmuş olan Zey TV 🍒, yine aynı kalitede, daha fazla içerik ile karşınızda olacak :Z
Kanal ortağı @Tolstoyevski ile size keyifli programlar sunacağız.

Yakında forumda büyük ses getirmiş olan bir programı başlatmayı planlıyorum. Takipte kalın :A
2020'de yayınlandığı her program ile reytinglere damga vurmuş olan Zey TV 🍒, yine aynı kalitede, daha fazla içerik ile karşınızda olacak :Z
Kanal ortağı @Tolstoyevski ile size keyifli programlar sunacağız.
Bekliyoruz efenim. :Z 🍒

• Harika
Reactions: Dosi