Beter olsun kenafir. @Aserat
Gördüm hepsine atmış resmen. Bana da olmamış attı.Geceden beri kaç tane sinir bozucu yedik
@Sherlock 'un programını bile baltalamaya çalıştı konuda
Keyif alıyorum onun bu hallerindenGördüm hepsine atmış resmen. Bana da olmamış attı.
Al benden de o kadar. Zaten her gün düzenli olarak çatlıyor böyle.Keyif alıyorum onun bu hallerinden
Onu da tedavi edeceğiz merak etmeyin. @AseratBeter olsun kenafir. @Aserat
Hahaha harika olmuş bu fotoğraf Sherlock beyciğim... Şimdi yine olmamış ya da sinir bozucu atar.
😱 bunuda atıyor aradaHahaha harika olmuş bu fotoğraf Sherlock beyciğim... Şimdi yine olmamış ya da sinir bozucu atar.
Meğer ne çok olmamış saklamışsın içinde... @AseratHahaha harika olmuş bu fotoğraf Sherlock beyciğim... Şimdi yine olmamış ya da sinir bozucu atar.
Gerçekleri duyunca şaşırıp kalıyor genelde ondandır.😱 bunuda atıyor arada
Güzel yakalamışsın. Takıntı konusuna kimse yazmamıştı sanırım yazayım artık bunu. @Dosi
Aleyna görseli değişmiş sanki
Hayırlısı olsun herkese.@xdragxx ve @Tolstoyevski 'den sonra kanalımızın logo ve çoğu programlarının afiş mimarı olan @Sherlock 'u program yapımcısı olarak kanalımıza transfer ettik Kendisinin sunumu ile üyelerin bize yansıyan 'takıntılarını' siz seyircilerimiz ile birlikte ele aldığımız kaliteli ve eğlenceli programın ilk bölümü olan ' Tolstoyevski'nin Takıntıları' ismi ile karşınıza çıktı.
Kanalımızdaki hiç bir programın yayınlanması için belirli bir gün ve saati yoktur. Sunucuların özgürlüğü, programların kaliteli oluşu ve seyircilerimize eğlenceli ve zengin içerik sunmak en büyük önceliğimiz.
Yeni projeler ile yine karşınızda olacağız 🤗
@Özgür @MEnes @Sherlock @Turkuazz @Dosi @Tolstoyevski @xdragxx @EnveR @denizz19 @Yiğitt @Maskeli Fedai @Aserat @Angelica @Billy Kane @pompy @denizz19 @emreemreu @dreamy @mesmeso61 @tolgab @Felon @offensive @armandos @EmreCan @The_Erinch @12.Adam @Emre Ozansoy @-potterhead- @ömer karataş @MayısKralı @Gerekli24 @Veteran @pompy
@hayret bi şey @Zeyno45 @Doğan @kerem @phoebebuffay @slhttnmtl @STARAN @Alos @conino
Bu kadar akılalmaz ve mesnetsiz iddialar görmedim hayatımda. 😱
Hayırlı olsun... Yeni projelerini de bekliyoruz...@xdragxx ve @Tolstoyevski 'den sonra kanalımızın logo ve çoğu programlarının afiş mimarı olan @Sherlock 'u program yapımcısı olarak kanalımıza transfer ettik Kendisinin sunumu ile üyelerin bize yansıyan 'takıntılarını' siz seyircilerimiz ile birlikte ele aldığımız kaliteli ve eğlenceli programın ilk bölümü olan ' Tolstoyevski'nin Takıntıları' ismi ile karşınıza çıktı.
Kanalımızdaki hiç bir programın yayınlanması için belirli bir gün ve saati yoktur. Sunucuların özgürlüğü, programların kaliteli oluşu ve seyircilerimize eğlenceli ve zengin içerik sunmak en büyük önceliğimiz.
Yeni projeler ile yine karşınızda olacağız 🤗
@Özgür @MEnes @Sherlock @Turkuazz @Dosi @Tolstoyevski @xdragxx @EnveR @denizz19 @Yiğitt @Maskeli Fedai @Aserat @Angelica @Billy Kane @pompy @denizz19 @emreemreu @dreamy @mesmeso61 @tolgab @Felon @offensive @armandos @EmreCan @The_Erinch @12.Adam @Emre Ozansoy @-potterhead- @ömer karataş @MayısKralı @Gerekli24 @Veteran @pompy
@hayret bi şey @Zeyno45 @Doğan @kerem @phoebebuffay @slhttnmtl @STARAN @Alos @conino
İkimizi de doğruladı. Demiştim ya gerçekleri duyunca öyle yapıyor diye.
Şşşşşt çaktırma, BABA böyle daha iyi durdu gibi geldi.Aleyna görseli değişmiş sanki