Emre Ozansoy
Moderatör
Survivor konusunda bayağı çatıştık emre
Aynen abla.
Survivor konusunda bayağı çatıştık emre
Kanalımızın tanıtım videosu, asistanlıktan Kanal müdür yardımcılığına terfi eden @Tolstoyevski tarfından yapıldı
Buyrunuz
@xdragxx @Sherlock @MasacRE @MEnes @Emre Ozansoy @eskici @Angelica @The_Erinch @Turkuazz @Bully @Maskeli Fedai @STARAN @12.Adam @Gerekli24 @slhttnmtl @alperuz @Özgür @Aserat @Zeyno45 @denizz19 @xemrexxx
Çok teşekkür ederim işte @Dosi den beklediğim övgü buydu o da sana nasip olduGözlerime inanamıyorum @Tolstoyevski böyle şeyler yapıyormuydun yaa sen bayıldım valla harika olmuş özellikle Diss savaşları kısmı muhteşem 👏👏
Çok teşekkür ederim işte @Dosi den beklediğim övgü buydu o da sana nasip oldu
Ortalığı bozdunGözlerime inanamıyorum @Tolstoyevski böyle şeyler yapıyormuydun yaa sen bayıldım valla harika olmuş özellikle Diss savaşları kısmı muhteşem 👏👏
Mükemmel dedik ya daha ne diyeyim?Çok teşekkür ederim işte @Dosi den beklediğim övgü buydu o da sana nasip oldu
Leyla ile Mecnun'a ses etmezdimNormalde ilk düşünülen ve yapılan videoda Avrupa Yakası ve Aşkı Memnu yerine Kurtlar Vadisi ve Leyla ile Mecnun vardı, ama sonra öylesinin çok benlik olacağı ve @Dosi den taş gelme ihtimali olacağını bildiğim için bu haline çevirdim, keza Dark ya da Godfather’i da eklemedim kanal işi disiplin ve objektiflik genel müdürlük mevzusuyla.
0.23-0.33 idi..
Ortalığı bozdun
Mükemmel dedik ya daha ne diyeyim?
Ben zaten yavaş yavaş öğrendiğini biliyordum
Yapmıştım ama yetmemişBen ne yaptım ayol beğendim yorumumu yaptım sende yapaydın ya
Kanalımızın tanıtım videosu, asistanlıktan Kanal müdür yardımcılığına terfi eden @Tolstoyevski tarfından yapıldı
Buyrunuz
@xdragxx @Sherlock @MasacRE @MEnes @Emre Ozansoy @eskici @Angelica @The_Erinch @Turkuazz @Bully @Maskeli Fedai @STARAN @12.Adam @Gerekli24 @slhttnmtl @alperuz @Özgür @Aserat @Zeyno45 @denizz19 @xemrexxx
Şan şöhret hit para bunlar beni değiştirebilir. KorkuyorumÇok iyi olmuş @Tolstoyevski, eline ve emeğine sağlık. Ortağım @Dosi de iyice Acun Ilıcalı oldu, bu tanıtım bunun ispatı niteliğinde olmuş.
Şan şöhret hit para bunlar beni değiştirebilir. Korkuyorum
@Tolstoyevski sayesinde haftalık reaksiyonda yine zirvede olacağım gibi, Aylığı bile granti etmiş olabilirim
Telefona bak, antika sırf ordan kabetti.
Telefona bak, antika sırf ordan kabetti.
Yok yok, Emre ile çok havalı avatarım. Transferler yapıp durduk
Keyifler yerinde nerdeyse
Nerden buldun şip şak
Nerden buldun şip şak
Acun anlıyor bu işlerden
Güzel olmuş eline sağlık yoldaşım. @TolstoyevskiKanalımızın tanıtım videosu, asistanlıktan Kanal müdür yardımcılığına terfi eden @Tolstoyevski tarfından yapıldı
Buyrunuz
Hiç beklemiyordum böyle bir şey ve duygulandım... Gerekli basın açıklamasını yarın yapacağım o yüzden... Bu büyük sorumluluk ve kanalı medya patronluğuna taşımak adına büyük bir vazife olacak...Duygulandık...Kanal projeleri haricinde başka alanlara yoğunlaştığım için kanalımla bu ara fazla ilgilenemiyorum ve aylardır önce stajer sonra yardımcım olarak kanalımda çalışan @Tolstoyevski herzaman Genel müdür olmak istiyordu ama kendisi bundan sonra Zey TV 🍒 kanalının yeni ortağıdır.
Kanal kazancının %20si onun olacaktır.
Programa yeni programlar alımı ile o ilgilenecektir.
Kamuoyuna bildirilir