Zey TV Kanal Kimliği ve Projeler Tanıtımı (Zey TV 🍒)

:A Gözlerime inanamıyorum @Tolstoyevski böyle şeyler yapıyormuydun yaa sen bayıldım valla harika olmuş özellikle Diss savaşları kısmı muhteşem :A👏👏

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Angelica
Normalde ilk düşünülen ve yapılan videoda Avrupa Yakası ve Aşkı Memnu yerine Kurtlar Vadisi ve Leyla ile Mecnun vardı, ama sonra öylesinin çok benlik olacağı ve @Dosi den taş gelme ihtimali olacağını bildiğim için bu haline çevirdim, keza Dark ya da Godfather’i da eklemedim kanal işi disiplin ve objektiflik genel müdürlük mevzusuyla. :A

0.23-0.33 idi.. :A

Leyla ile Mecnun'a ses etmezdim :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski

Çok iyi olmuş @Tolstoyevski, eline ve emeğine sağlık. :D Ortağım @Dosi de iyice Acun Ilıcalı oldu, bu tanıtım bunun ispatı niteliğinde olmuş. :A

Şan şöhret hit para bunlar beni değiştirebilir. Korkuyorum :A
@Tolstoyevski sayesinde haftalık reaksiyonda yine zirvede olacağım gibi, Aylığı bile granti etmiş olabilirim :A :A

Avatarını da değiştir bari, tam olarak moda gir. :A

Acun.jpg

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Kanal projeleri haricinde başka alanlara yoğunlaştığım için kanalımla bu ara fazla ilgilenemiyorum ve aylardır önce stajer sonra yardımcım olarak kanalımda çalışan @Tolstoyevski herzaman Genel müdür olmak istiyordu ama kendisi bundan sonra Zey TV 🍒 kanalının yeni ortağıdır.
Kanal kazancının %20si onun olacaktır.
Kanala yeni program alımları ile o ilgilenecektir.

Kamuoyuna bildirilir

Son düzenleme:
Kanal projeleri haricinde başka alanlara yoğunlaştığım için kanalımla bu ara fazla ilgilenemiyorum ve aylardır önce stajer sonra yardımcım olarak kanalımda çalışan @Tolstoyevski herzaman Genel müdür olmak istiyordu ama kendisi bundan sonra Zey TV 🍒 kanalının yeni ortağıdır.
Kanal kazancının %20si onun olacaktır.
Programa yeni programlar alımı ile o ilgilenecektir.

Kamuoyuna bildirilir
Hiç beklemiyordum böyle bir şey ve duygulandım... :v0: Gerekli basın açıklamasını yarın yapacağım o yüzden... Bu büyük sorumluluk ve kanalı medya patronluğuna taşımak adına büyük bir vazife olacak...Duygulandık... :bhr:

• Harika
Reactions: Dosi