Olabilir aslındaÖnümüzdeki hafta da reytingler açıklanacak mı? Sadece bilgi mahiyetinde mi?
Olabilir aslındaÖnümüzdeki hafta da reytingler açıklanacak mı? Sadece bilgi mahiyetinde mi?
Hayrettin,hayrettin konuyu çok mutlu ettin.Olabilir aslında
@Sherlock madem unutacaktın en başta unutsaydın da şuan elendiği için üzülenler devam etseydiGrup aşaması 2. gün sonuçları belli oldu.
Güne 66 puanla @Yiğitt damgasını vururken onu 58 puan alan @Gerekli24 takip etti.
Toplam puanlarda @STARAN (112 PUAN) bayrağı önde taşıyor.
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz genel anlamda tahminlerde çoğunluğu ters köşeye düşürdü.
@12.Adam ve @Sherlock tahminlerini yapmayarak maalesef 2. gün -10 puan aldılar.
Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @12.Adam @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @denizz19 @Sherlock
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97
66 puan mı. 😱 Hey maşallah canım. @YiğittGrup aşaması 2. gün sonuçları belli oldu.
Güne 66 puanla @Yiğitt damgasını vururken onu 58 puan alan @Gerekli24 takip etti.
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz genel anlamda tahminlerde çoğunluğu ters köşeye düşürdü.
Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @12.Adam @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @denizz19 @Sherlock
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97
Bu hafta çok riskli bir hafta, yeni sezona başlayan, yeni başlayan ve daha yeni başlayalı bir kaç bölüm olmuş çok dizi var. Tahmin etmesi zor Ne çok yeni dedim amaGrupta en yüksek puan alan benim, ama daha 5 gün var. Ne olacağı belli değil, son gün sonuncu da olabilirim.
Pazartesi Uyanış, dün EDHO, bugün Sadakatsiz ve Kuruluş zorlayacak. Zaten yeni işleri bilenler direkt çıkar gruptan. Puanlarını yüksek yapmışsın.Bu hafta çok riskli bir hafta, yeni sezona başlayan, yeni başlayan ve daha yeni başlayalı bir kaç bölüm olmuş çok dizi var. Tahmin etmesi zor Ne çok yeni dedim ama
Grup aşaması 2. gün sonuçları belli oldu.
Unuttuğumdan değil ya fırsat olmadı.@Sherlock madem unutacaktın en başta unutsaydın da şuan elendiği için üzülenler devam etseydi
Bu kadar unutkanlık başa bela 😡
Yahu bir kaç dakika.Unuttuğumdan değil ya fırsat olmadı.
Geriden gelip şampiyon olacağım. (Olamadı, küme düştü. )Yahu bir kaç dakika.
Git hemen şimdi bu akşam için salla - puan alacağına belki 2-3 puan alsan da kâr olur
Ama iyi tahmin için biraz konsantre şart yani sen de haklısın
Zor olan yüksek oluyorPazartesi Uyanış, dün EDHO, bugün Sadakatsiz ve Kuruluş zorlayacak. Zaten yeni işleri bilenler direkt çıkar gruptan. Puanlarını yüksek yapmışsın.
Teşekkürler, bekliyoruz tahminleriniBu arada şimdiye kadar bu aşama için yorum yapamamıştım. Aynı grupta yer aldığım ve bana fark atan @Gerekli24 ve @Aserat'ı, onların dışında da diğer gruplarda yer alan, yüksek puanlar alıp şov yapan herkesi tebrik ederim. 👏🏻
@hayret bi şey senin de eline sağlık. Kalan günler için tahminlerimi yollayacağım diye umuyorum...
Kuruluş'un sezon finali reytingleri gelir mi? Fikir edinmek adına. Dün yaptığın gibi.Zor olan yüksek oluyor
Teşekkürler, bekliyoruz tahminlerini
Gelecek gelecek, hepsine gelecek inşallahKuruluş'un sezon finali reytingleri gelir mi? Fikir edinmek adına. Dün yaptığın gibi.
Çok geç olmazsa sevinirim. Zor bir tahmin bizleri bekliyor çünkü.Gelecek gelecek, hepsine gelecek inşallah