The_Erinch
Favori Üye
@Angelica Bu çocuk iyi değil, diyorum sana fazla kaçırdı diyeDizi izleyesim de yok artık abi ya. TV dizilerin soğudum, dijitale yöneldim.
@Angelica Bu çocuk iyi değil, diyorum sana fazla kaçırdı diyeDizi izleyesim de yok artık abi ya. TV dizilerin soğudum, dijitale yöneldim.
Yasak Elma'yı bıraktım abi gerisini sen düşün.@Angelica Bu çocuk iyi değil, diyorum sana fazla kaçırdı diye
Yasak Elma'yı bıraktım abi gerisini sen düşün.
İlk bölümlerde gördüğüm Ender yok, Yıldız ve Kerim derken iyice batırdılar.Bıraktınmı niyee
Çok başarılar
Ben sonradan açılıyorum abi arap atı gibi.. Belki 1. liğe koşarım (buna ben bile inanmıyorum)
Bunu gördüm ya seni kesin elerimYasak Elma'yı bıraktım abi gerisini sen düşün.
Tahminlerini yapmayan yada düzeltmeler yapmak isteyenler için hatırlatma mesajıdır 😃
@haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @12.Adam @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @denizz19 @Sherlock
tsekurler saol...beni etıketlemeye devamGrup aşaması 1. gün sonuçları belli oldu.
Güne 58 puanla @STARAN damgasını vururken; 50 puan alan @haluk792 de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Uyanış: Büyük Selçuklu ve Yasak Elma genel anlamda tahminlerde çoğunluğu ters köşeye düşürdü.
@Angelica ve @Sherlock tahminlerini yapmayarak maalesef haftaya -10 puanla başladılar.
Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @12.Adam @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @denizz19 @Sherlock
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97