Hazem
Favori Üye
Ben bunu izledim ama hiç beğenmedim. Genelde izlediğim biridir ama bu gerçek hayattan uyarlanan bir iş ve hastalar gerçek. Onları ti ye alması ve ruh doktoru Binnur Kaya'nın gereksiz burun göndermesi saçma olmuş.Bunu da izleyin.
Orası öyle tabi ama yinede güldürdü.Ben bunu izledim ama hiç beğenmedim. Genelde izlediğim biridir ama bu gerçek hayattan uyarlanan bir iş ve hastalar gerçek. Onları ti ye alması ve ruh doktoru Binnur Kaya'nın gereksiz burun göndermesi saçma olmuş.
Makyaj bile nasıl bir iğrençlik olduğunun göstergesi. Diğer videoyu gündüz izlemiştim ama buna vaktimi harcayamam.Bunu da izleyin.
Evet işin real kısmını bırakırsak komik olmuş. 😁Orası öyle tabi ama yinede güldürdü.
O bölümün son 15 dakikası eksik yüklenmiş. Ayrı sahne olarak koymuşlardı onu da izlemen lazım.2. BÖLÜM
Güzel bölümdü yine, Alya'nın hikayesini epey merak ettim. Tuhaf ve farklı bir açılış oldu. Mehmet'in hikayesine daha fazla giriş yaptık, çocukluğunda gördüğü şiddetin yansıması... Bölümde en çok merak ettiğim isim Meliha'nın hikayesiydi, yine en çok dikkatimi çeken hikaye oldu. Meliha'nın yaşadıklarına ne yorum yapılabilir ki? Her şeyde ''yok artık'' tepkisi verdim.
Tuna'nın doğum günü partisini bekledim o kadar, niye yayınlamadılar orayı da pat geçtiler? Ayşe de giymemiş elbiseyi...
Ben de acaba TV'de verildi de nete mi yüklemediler diye düşünmüştüm. Neden böyle anlamsız bir şey yapmışlar?O bölümün son 15 dakikası eksik yüklenmiş. Ayrı sahne olarak koymuşlardı onu da izlemen lazım.
Konuk oyuncu diyor jenerikte.@Aserat jeneriği görmedim bölümü de tam izleyemedim bizimkiler bugün Babil ağırlıklı gittiler. Tansel Öngel konuk mu devamlı karakter mi belli mi? Ona göre düzenleyeceğim konuyu.
Diğer adamı da unuttum o da mı konuk?Konuk oyuncu diyor jenerikte.