Ayın En Çok Görüntülenen Konuları
Ayın En Çok Mesaj Yazılan Konuları
Ayın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları
Ayın En Çok Mesaj Yazılan Konuları
Ayın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları
Vay be Dizi yorum konusuna kafa tutmuşum
Tüm gruplara damga vurmuşum Ekim ayında sakinleşeceğim için iyi bir kapanış olmuş
@Angelica son gün reaksiyonda ortak oldun bana haftaya haftalıkta açık ara zirveye koncaksın. Şansına 30 Eylül olunca sonraki reaksiyonlar işlemedi.
@denizz19 'dan iyi prim yaptın
Aaa @kerem o sinek konusu burada listeye girmiş @Tolstoyevski
Haftalıkta da zirve olcaksın Pazartesi günüİlk ve son olur buda zaten
Haftalıkta da zirve olcaksın Pazartesi günü
Okurken midem bulandı, yorum bile yazamadım ama ilginç bir konu olsa gerek ki trendlere girmiş. Devamını bekliyoruz.Vay be Dizi yorum konusuna kafa tutmuşum
Tüm gruplara damga vurmuşum Ekim ayında sakinleşeceğim için iyi bir kapanış olmuş
@Angelica son gün reaksiyonda ortak oldun bana haftaya haftalıkta açık ara zirveye koncaksın. Şansına 30 Eylül olunca sonraki reaksiyonlar işlemedi.
@denizz19 'dan iyi prim yaptın
Aaa @kerem o sinek konusu burada listeye girmiş @Tolstoyevski
O konudaki linklere bak en aşağıda. Orda farklı konular var. Onlara odaklan olmadıOkurken midem bulandı, yorum bile yazamadım ama ilginç bir konu olsa gerek ki trendlere girmiş. Devamını bekliyoruz.
Hiçbir şeye yetişemiyorum, özel mesajlar, etıketler, konular derken ne yapacağımı şaşırdım.O konudaki linklere bak en aşağıda. Orda farklı konular var. Onlara odaklan olmadı
Yada direk teknoloji bölümüne geç başlıklardan girersin ilginç konulara. Baya ilgi gördüler.
Sinek konusu bende başta çekindim ama sandığım kadar iğrenç çıkmadı
O konudaki linklere bak en aşağıda. Orda farklı konular var. Onlara odaklan olmadı
Yada direk teknoloji bölümüne geç başlıklardan girersin ilginç konulara. Baya ilgi gördüler.
Sinek konusu bende başta çekindim ama sandığım kadar iğrenç çıkmadı
Sineklerle aramızda özel bir sinerji var, iyi anlaşıyoruz doğrusu..Atiye'nin Kırmızı Oda'yı geçememesi üzdü.
@Tolstoyevski'yi sinek konusu için kutluyorum. Breaking Bad'in sinek bölümüne yakın efsanevi bir başarı hikayesine dönüştü.
@Dosi @Aserat ve @Emre Ozansoy'a da listeye bol bol konu sokmayı başardıkları için tebrikler.
göz göze gelmişssinSineklerle aramızda özel bir sinerji var, iyi anlaşıyoruz doğrusu..
Anket ve etkinlikler ile ben ve @Tolstoyevski de boy göstermişiz diziler haricindeForumun kalbi diziler ve reyting...
Evet forumda sadece dizilerle olmaz Sizin sayenizde forum renk kazanıyorAnket ve etkinlikler ile ben ve @Tolstoyevski de boy göstermişiz diziler haricinde