Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu...
Tüm gruplarda TRT1'de ekranlara gelen 'Masumlar Apartmanı' zirvede yer aldı!
Sen sorasın diye.@Aserat hani en çok izlenilen üste koyuluyordu Masumlar Apartmanı niye ikinci sırada.
Geçen Yasak Elma için niye üstte falan diyordun. Öyle yargı dağıtmaya çalışma böyle mort ederim seni.Sen sorasın diye.
Geçen Yasak Elma için niye üstte falan diyordun. Öyle yargı dağıtmaya çalışma böyle mort ederim seni.
Neyse Menajerimi Ara’yı 1.sırada görebileceğin tek liste burası zaten.
Zora gelince Aserat:
Bundan sonra benim yerime Taner söyleyecek hiç kendimi yoramam bu hadsiz mesajlar için.Zora gelince Aserat:
-OK
-Yav he he
Gerçekleri yüzüne vurunca hadsiz oluyor demek. Sana had bildirmeye devam edeceğim.Bundan sonra benim yerime Taner söyleyecek hiç kendimi yoramam bu hadsiz mesajlar için.
@Aserat hani en çok izlenilen üste koyuluyordu Masumlar Apartmanı niye ikinci sırada.
Masumlar Apartmanı
Menajerimi Ara
Kaliteli dizi günü Hekimoğlu izleyeceğim uygun olursam. Umarım Menajerimi Ara da Baraj da artar. Baraj sevmiyorum pek ama Fox bugüne güçlü dizi koymasın o yüzden devam etmesinden yanayım Masumlar Apartmanı zaten iyi.
Menajerimi Ara
Masumlar Apartmanı
Hekimoğlu
İzlediğim diziler ful bir güne birikmiş.
Tabii ki Masumlar Apartmanı
Feris Queen'den Masumlar Apartmanı ekibine mesaj var.
Bi bakıyoruz kaybettiğimiz seyirciler geri dönüyormuşFeris Queen'den Masumlar Apartmanı ekibine mesaj var.