'Bay Yanlış' Final Yapıyor! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,747
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Ea4VgoWWoAEt1Zn

FOX'un yaz dizisi 'Bay Yanlış' final yapıyor!

Yapımcılığını Faruk Turgut'un, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer'in, senaristliğni Aslı ve Banu Zengin'in üstlendiği; Can Yaman, Özge Gürel, Fatma Toptaş, Cemre Gümeli, Gürgen Öz ve Serkay Tütüncü gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi düşük giden reytinglerden dolayı ekran macerasını sonlandırıyor.

Dizi, Cuma ügnü ekrana gelecek 14. bölümüyle izleyicilerine veda edecek.

'Bay Yanlış' final bölümüyle Cuma 20.00'de FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Beklenen haber.

Ay Yapım ve oyuncu kadrosu hatırına gerekirse farklı saatlerde yayınlanır ama hemen final yapmazlar bence.
Babil TV'de yayınlanmamalıydı hiç. Kadrosu, hikayesi çok iyi bir iş. Dijitalde büyük ses getirirdi. Saat değişikliği ile daha da batar.

Bu kadar erken olmasına çok şaşırdım, çok ani bir karar kesinlikle. 2-3 bölüm daha fazla ekranlarda kalabilirdi, yurt dışı satışları da iyi diye biliyorum.
Başlamadan yurt dışına satışlar yapılmıştı. Eğer kanalın boş bir günü olsaydı mutlaka o günde denerdi, ama boş gün olmayınca fazla uzatmak istemediler sanırım. :(

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Ea4VgoWWoAEt1Zn

FOX'un yaz dizisi 'Bay Yanlış' final yapıyor!

Yapımcılığını Faruk Turgut'un, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer'in, senaristliğni Aslı ve Banu Zengin'in üstlendiği; Can Yaman, Özge Gürel, Fatma Toptaş, Cemre Gümeli, Gürgen Öz ve Serkay Tütüncü gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi düşük giden reytinglerden dolayı ekran macerasını sonlandırıyor.

Dizi, Cuma ügnü ekrana gelecek 14. bölümüyle izleyicilerine veda edecek.

'Bay Yanlış' final bölümüyle Cuma 20.00'de FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş
Az önce instagramda gördüm :A :F

• Beğendim
Babil TV'de yayınlanmamalıydı hiç. Kadrosu, hikayesi çok iyi bir iş. Dijitalde büyük ses getirirdi. Saat değişikliği ile daha da batar.
Aynen TV yanlış tercih oldu onun için.
Saat değişikliği sırf yapım ve kadro için. Hemen kesip atmazlar bence. (umarım)

Kimsesizler'in yayınlanacağı gün belli oldu böylece. Demek ki Medyapım Baraj'ı bitirmek istemiyor.

• Beğendim
E 14’ü çekiyorlardı zaten şaktan final mi olacak. :A Ben daha bugün 17-18’de final yapar diyordum. :F Ani oldu ama sevindim final yapmasına ve Can Yaman’dan kurtulmamıza. :Z

Az önce instagramda gördüm :A :F
Bende Instagram'da görüm, açtım. :A Şaşırdım ama final kararına.
Baraj'ın da finalini alırız haftaya :A
'Baraj' kırmızı çizgim, laf ettirmem. :A Konusu saçma, klişe gelebilir ama işlenişi çok iyi ve oyuncuları. Umarım kanal arkasında durur dizinin çünkü yayınlandığı dönem 7 - 8 reytingi gören bir yapım.

• Beğendim