Eylül 2020 | Fav10 Ayın Trendleri

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060
Ayın En Çok Görüntülenen Konuları

Ayın En Çok Mesaj Yazılan Konuları

Ayın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları
1@Angelica - Deniz Tural'dan Bir Başarı Daha!@Angelica18
2@Dosi - En Favori Üye 2020 Başlıyor!@Dosi18
3@Dosi - Forumdan Resimler@Dosi17
4@Dosi - Fav10, En Favori Erkek Oyuncusunu Seçti! İşte Kazanan@Dosi15
5@Sherlock - İrem Sak Fotoğrafları@Sherlock15
6@Dosi - Aras Bulut İynemli vs Haluk Bilginer | En Favori Erkek Oyuncu | Büyük Final! (Videoları İzleyin)@Dosi14
7@Dosi - Dizi Sektörünün Başarılı Yorumcusu ve Forumun Emektar Üyesi denizz19'dan Bir Başarı Daha!@Dosi14
8@Aserat - Haftanın En Çok İzlenen Dizileri | 7-13 Eylül 2020@Aserat12
9@Tolstoyevski - Yemeğe Sinek Konduğunda Tam Olarak Ne Olur? İşte Cevabı...@Tolstoyevski12
10@Tolstoyevski - Kicktipp (Tahmin Yarışması) | Genel Yorum & Sohbet Konusu@Tolstoyevski12
11@The_Erinch - Atari Salonları..... Bir Jetonun Dünyalara Bedel Olduğu Dönemler.......@The_Erinch12
12@The_Erinch - Biri Pembe Dizi mi Dedi ???@The_Erinch12
13@Tolstoyevski - Forumdan Resimler@Tolstoyevski12
14@Dosi - 'Yasak Elma'nın Yeni Sezon Afişi Yayınlandı! | FOX@Dosi11
15@The_Erinch - Hayvanlar Aleminin "EN " ini Hepbirlikte Belirlemeye Var mısınız???@The_Erinch11
16@Tolstoyevski - Düşük Bütçesine Rağmen Gişede Büyük Başarı Kazanan Filmler@Tolstoyevski11
17@Bully - Doğum Günün Kutlu Olsun Çiğdem@Bully11
18@Sherlock - 8 Eylül 2020 Salı Reyting Sonuçları@Sherlock11
19@Yiğitt - Ali Sürmeli Beyin Kanaması Geçirdi@Yiğitt10
20@Dosi - Haluk Bilginer vs Çetin Tekindor | En Favori Erkek Oyuncu | Yarı Final@Dosi10

Vay be Dizi yorum konusuna kafa tutmuşum :A :A
Tüm gruplara damga vurmuşum :A Ekim ayında sakinleşeceğim için iyi bir kapanış olmuş :Z

@Angelica son gün reaksiyonda ortak oldun bana :A haftaya haftalıkta açık ara zirveye koncaksın. Şansına 30 Eylül olunca sonraki reaksiyonlar işlemedi.
@denizz19 'dan iyi prim yaptın :A

Aaa @kerem o sinek konusu burada listeye girmiş :A @Tolstoyevski

Tüm gruplara damga vurmuşum :A Ekim ayında sakinleşeceğim için iyi bir kapanış olmuş :Z

@Angelica son gün reaksiyonda ortak oldun bana :A haftaya haftalıkta açık ara zirveye koncaksın. Şansına 30 Eylül olunca sonraki reaksiyonlar işlemedi.

:A İlk ve son olur buda zaten

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Okurken midem bulandı, yorum bile yazamadım ama ilginç bir konu olsa gerek ki trendlere girmiş. Devamını bekliyoruz. :A

• Güldürdün
Okurken midem bulandı, yorum bile yazamadım ama ilginç bir konu olsa gerek ki trendlere girmiş. Devamını bekliyoruz. :A
O konudaki linklere bak en aşağıda. Orda farklı konular var. Onlara odaklan olmadı :A
Yada direk teknoloji bölümüne geç başlıklardan girersin ilginç konulara. Baya ilgi gördüler.

Sinek konusu bende başta çekindim ama sandığım kadar iğrenç çıkmadı :A

O konudaki linklere bak en aşağıda. Orda farklı konular var. Onlara odaklan olmadı :A
Yada direk teknoloji bölümüne geç başlıklardan girersin ilginç konulara. Baya ilgi gördüler.

Hiçbir şeye yetişemiyorum, özel mesajlar, etıketler, konular derken ne yapacağımı şaşırdım. :A

• Güldürdün

Atiye'nin Kırmızı Oda'yı geçememesi üzdü. :A

@Tolstoyevski'yi sinek konusu için kutluyorum. Breaking Bad'in sinek bölümüne yakın efsanevi bir başarı hikayesine dönüştü. :A

@Dosi @Aserat ve @Emre Ozansoy'a da listeye bol bol konu sokmayı başardıkları için tebrikler. :D
Sineklerle aramızda özel bir sinerji var, iyi anlaşıyoruz doğrusu.. :A

fEuf4zQux419pK9U-637263591911758460.jpg

Anket konusu damga vurmuş, tebrikler @Dosi :bhr:

Ayın son günü açtığım 'Kimsesizler' konusunun listeye 8. sıradan girmesi şaşırttı. FOX, Sen Çal Kapımı'nın reklam arasında verdikçe foruma ziyaretçi gelmişti. :A
uvyOiE.jpg

• Beğendim