Forumdan Resimler

Baktım da dediğim gibi bende daha önce de vardı diye hatırlıyorum... :A Ki ben bir şeyi böyle net hatırlıyorsam o vardır yani... :A (Yine kendini ve hafızasını övdü Egones... :A )
Egon dedin de efkarlandım şimdi... hey gibi inatçı ihtiyar ne adamdı... :A @Sherlock

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Egon dedin de efkarlandım şimdi... hey gibi inatçı ihtiyar ne adamdı... :A @Sherlock
Ahahhaha ben Egon demedim Egones dedim... :A Ama tabi sen onu Egon olarak algılayıp işleri farklı noktalara çekmiş olabilirsin... Bunlar ihtimali olmayan şeyler değil sonuçta, şartları düşününce... :A Değişik bir ihtiyardı, sinir bozucu ama bir o kadar da ilgi çekici... :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Dosya ekle bende yıllardır var yeni bir şey değil ki... :A (forum yenilendikten sonra yani)
Ortağımın yalan borcu mu var ? :A bak SS'ye @Tolstoyevski

Sanırım sadece rengi yeşil olan, seçilmiş kişilerde var. :A @Tolstoyevski ekip büyüyor. :A

Matrix.jpg

2 gün önce @bazinga ile foto yükleme mezvusu ile alakalı yazışmıştık ve özel mesaj kutusunda foto yükleme seçeneğinin olmadığını belirtmiştim ve hop bugün o seçeneğin geldiğini farkettiim :Z
Bizde zaten hızlıresim olmuyor ve büyük bir eksiklikti. Darısı profilin başına.

Bilmeyenlere bildireyim, artık özel mesaj kutusunda da foto atabilirsiniz kısa yoldan :Z
Ekli dosyayı görüntüle 91856

@Tolstoyevski @xdragxx @Sherlock @MasacRE @MEnes @The_Erinch @Bully @serhatt @Emre Ozansoy @Özgür @Aserat @Angelica @Turkuazz @STARAN @slhttnmtl @alperuz @doan56 @dreamy @xemrexxx @Gerekli24 @12.Adam

Bende de bulunmuyor böyle bir seçenek Dosi hanım...

• Üzücü
Reactions: Dosi
Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi