Değişen sol taraftaki 'Dosya Ekle' butonu gelmiş ve bu vesile ile direk galeriden atıyoruz foto. Hızlı resim bilmem ne ile uğraşmaya sonİyi de ne değişti? Kim değiştirdi?
Değiştiren Sen?
Değişen sol taraftaki 'Dosya Ekle' butonu gelmiş ve bu vesile ile direk galeriden atıyoruz foto. Hızlı resim bilmem ne ile uğraşmaya sonİyi de ne değişti? Kim değiştirdi?
Resimler yokArkadaşlar bu konudan forumla ilgili resimler paylaşabilirsiniz. Foruma ilerleyen zamanlarda gelen üyelere gösteririz.
Eski sürümden 1 fotoğraf, şimdi çekilmiştir.
Yeni sürümden 1 fotoğraf.
Tarihler 2 Mayıs 2013 Perşembe'yi gösteriyor. Forumda bazı üyelere özel komik bir görüntü ortaya çıkıyor.
OzaN'ın profilinden bir görünüm - 3 Mayıs 2013 Cuma
Haberim yok.Değişen sol taraftaki 'Dosya Ekle' butonu gelmiş ve bu vesile ile direk galeriden atıyoruz foto. Hızlı resim bilmem ne ile uğraşmaya son
Değiştiren Sen?
Senden habersiz kim değiştirdi admin aman forumu çaldırmaHaberim yok.
2 gün önce @bazinga ile foto yükleme mezvusu ile alakalı yazışmıştık ve özel mesaj kutusunda foto yükleme seçeneğinin olmadığını belirtmiştim ve hop bugün o seçeneğin geldiğini farkettiim
Bizde zaten hızlıresim olmuyor ve büyük bir eksiklikti. Darısı profilin başına.
Bilmeyenlere bildireyim, artık özel mesaj kutusunda da foto atabilirsiniz kısa yoldan
Ekli dosyayı görüntüle 91856
@Tolstoyevski @xdragxx @Sherlock @MasacRE @MEnes @The_Erinch @Bully @serhatt @Emre Ozansoy @Özgür @Aserat @Angelica @Turkuazz @STARAN @slhttnmtl @alperuz @doan56 @dreamy @xemrexxx @Gerekli24 @12.Adam
İyi de ne değişti? Kim değiştirdi?
Şimdi baktım bende de yokmuş acaba bilgisayar telefon farkı mi ya da @Dosi ne diyorBende değişen hiçbir şey yok.
Bu şahane haber için teşekkürler 😊
İyi olmuş valla
Geçen bu sorunu ben de yaşamıştım. İyi oldu bu.
Haberim yok.
Bende değişen hiçbir şey yok.
@Tolstoyevski ve ben de var 😱Şimdi baktım bende de yokmuş acaba bilgisayar telefon farkı mi ya da @Dosi ne diyor
Şimdi baktım bende de yokmuş acaba bilgisayar telefon farkı mi ya da @Dosi ne diyor
@Tolstoyevski ve ben de var 😱
Kontrol etsenize siz diğerleride. Ben mobilim? Attığım SS'de görünüyor o seçenek ve alttanda özel mesaj kutusu olduğu belli.
Ben kullanmaya başladım bile
@Tolstoyevski çok tehlikeli bana da arkadaş kıyağı yaptı galiba ilginçlikler hep onda çıkıyor en başta@bazinga yalnızca sevgili moderatörlerimize böyle bir özellik vermiş herhalde.
@Tolstoyevski ve ben de var 😱
Kontrol etsenize siz diğerleride. Ben mobilim? Attığım SS'de görünüyor o seçenek ve alttanda özel mesaj kutusu olduğu belli.
@bazinga yalnızca sevgili moderatörlerimize böyle bir özellik vermiş herhalde.
Şimdi baktım hem pc hem mobilde var, sizde de olması lazım dosya ekle kısmı?
Ekli dosyayı görüntüle 91869
O halde Bazinga duymasın ama demek ki operasyon işe yaramış sistemsel bir şeyler yaptığımız için sistem de bize kıyak çekmiş ve gizli görevimiz ödülle sonuçlanmış... @Dosi
Yok bende de
Modlara özel sadece galiba@Tolstoyevski ve ben de var 😱
Sanırım sadece yönetimde olanlarda var.@Tolstoyevski ve ben de var 😱
Dosya ekle bende yıllardır var yeni bir şey değil ki... (forum yenilendikten sonra yani)
Çok ilginç vaka. Adaşında yok, hatta nerdeyse kimsede yok gibi 😱Dosya ekle bende yıllardır var yeni bir şey değil ki... (forum yenilendikten sonra yani)
Bence siz fark etmediniz hiç ya da tarayıcı ile alakalı bir fark da olabilir bilemiyorum.Çok ilginç vaka. Adaşında yok, hatta nerdeyse kimsede yok gibi 😱
Ortağımın yalan borcu mu var ? bak SS'ye @TolstoyevskiBence siz fark etmediniz hiç ya da tarayıcı ile alakalı bir fark da olabilir bilemiyorum.