Sadece yeşil modlara
Sadece yeşil modlara
Baktım da dediğim gibi bende daha önce de vardı diye hatırlıyorum... Ki ben bir şeyi böyle net hatırlıyorsam o vardır yani... (Yine kendini ve hafızasını övdü Egones... )Ortağımın yalan borcu mu var ? bak SS'ye @Tolstoyevski
Egon dedin de efkarlandım şimdi... hey gibi inatçı ihtiyar ne adamdı... @SherlockBaktım da dediğim gibi bende daha önce de vardı diye hatırlıyorum... Ki ben bir şeyi böyle net hatırlıyorsam o vardır yani... (Yine kendini ve hafızasını övdü Egones... )
Ahahhaha ben Egon demedim Egones dedim... Ama tabi sen onu Egon olarak algılayıp işleri farklı noktalara çekmiş olabilirsin... Bunlar ihtimali olmayan şeyler değil sonuçta, şartları düşününce... Değişik bir ihtiyardı, sinir bozucu ama bir o kadar da ilgi çekici...Egon dedin de efkarlandım şimdi... hey gibi inatçı ihtiyar ne adamdı... @Sherlock
Dosya ekle bende yıllardır var yeni bir şey değil ki... (forum yenilendikten sonra yani)
Ortağımın yalan borcu mu var ? bak SS'ye @Tolstoyevski
Kod yazarken arkaplan rengi sağolsun, renktaşlık dayanışması olmuş olabilir işte aramızda.. @Dosi @MEnesSanırım sadece rengi yeşil olan, seçilmiş kişilerde var. @Tolstoyevski ekip büyüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 91931
Ele geçirdik ve planlarımız doğrultusunda hareket etmeye devam edeceğiz...Kod yazarken arkaplan rengi sağolsun, renktaşlık dayanışması olmuş olabilir işte aramızda.. @Dosi @MEnes
Ekli dosyayı görüntüle 91932
Bana bak @Tolstoyevski ile foruma darbe mi yapacaksınız?Ele geçirdik ve planlarımız doğrultusunda hareket etmeye devam edeceğiz...
Yaptık bile haberin yok mu, şuan forum kimin elinde sanıyorsun... Geçmiş, şuan, gelecek... Kimin kontrolünde sanıyorsun... @TolstoyevskiBana bak @Tolstoyevski ile foruma darbe mi yapacaksınız?
2 gün önce @bazinga ile foto yükleme mezvusu ile alakalı yazışmıştık ve özel mesaj kutusunda foto yükleme seçeneğinin olmadığını belirtmiştim ve hop bugün o seçeneğin geldiğini farkettiim
Bizde zaten hızlıresim olmuyor ve büyük bir eksiklikti. Darısı profilin başına.
Bilmeyenlere bildireyim, artık özel mesaj kutusunda da foto atabilirsiniz kısa yoldan
Ekli dosyayı görüntüle 91856
@Tolstoyevski @xdragxx @Sherlock @MasacRE @MEnes @The_Erinch @Bully @serhatt @Emre Ozansoy @Özgür @Aserat @Angelica @Turkuazz @STARAN @slhttnmtl @alperuz @doan56 @dreamy @xemrexxx @Gerekli24 @12.Adam
Foruma girme /forumdan çıkmama yasağı var mı? @TolstoyevskiYaptık bile haberin yok mu, şuan forum kimin elinde sanıyorsun... Geçmiş, şuan, gelecek... Kimin kontrolünde sanıyorsun... @Tolstoyevski
Ya 1 farkla kazanırız ya da berabere biter diye düşünüyordum. Gönlümden geçeni işaretledim
Ben oy kullanmamışım. Bu bir totem midir?
Ben burada oy kullanamadım maç başlamıştı. Yoksa 0 olmazdı orası
Hayır biz bu oyunu bozuyoruz ve kapıyı sen değil biz kapatıyoruz... @MEnesSaat farkımızdan dolayı, bunu sık sık göreceğim anlaşılan
Forumun kapılarını bu gece ben kapatıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 94640
Bu daha çok forumun kapısını yeni gün için açmak olmuşHayır biz bu oyunu bozuyoruz ve kapıyı sen değil biz kapatıyoruz... @MEnes
Ekli dosyayı görüntüle 94642
Edit: 05.50 güncellemesi...
Ekli dosyayı görüntüle 94643