biraz anlarım saol sende yap analızleri saolasınEvet bundan sonra daha iyi yap analizlerini
biraz anlarım saol sende yap analızleri saolasınEvet bundan sonra daha iyi yap analizlerini
Ben bunu biliyordum1. sezonu finalisti olduğu için öyle bir hakkı vardı. Kullanmak istedi. Aynı zamanda bu yarışmanın finalistleri de benzer avantajlar kazanacak bir sonraki sezon için
Hırsızlık demeyelim, esinlenmek diyelim.Ben aslında tahminlerde biraz daha yükseltiyorum analizim önemli beni Hırsızlık yapmayın
Ya sen esinleneceksen ben hakiki Tahminleri vereyim Twitter'da kazanın bazen eğlencesine takılıyorum tahminlerde. Fanlar coşuyor diyeHırsızlık demeyelim, esinlenmek diyelim.
Açıklaman için teşekkürler 😊1. sezonu finalisti olduğu için öyle bir hakkı vardı. Kullanmak istedi. Aynı zamanda bu yarışmanın finalistleri de benzer avantajlar kazanacak bir sonraki sezon için
biraz anlarım saol sende yap analızleri saolasın
Gerçek tahminleri vermediğini biliyorum zaten. Menajerimi Ara'ya dün reklam aralarında bakayım dedim, pek bir şey anlamadım. Twitter'da da olumlu yorumlar görünce yükseleceğini düşündüm ve senin tahminlerine bakayım dedim.Ya sen esinleneceksen ben hakiki Tahminleri vereyim Twitter'da kazanın bazen eğlencesine takılıyorum tahminlerde. Fanlar coşuyor diye
Bugün bi sorun var bende Yanlışlıkla alıntılıyorumBen bunu biliyordum
Ben aslında tahminlerde biraz daha yükseltiyorum analizim önemli beni Hırsızlık yapmayın
Rica ederim, her zamanAçıklaman için teşekkürler 😊
Yani, niye söyleyeyim böyle böyle yaptım diye.Hadi ordan hırsızlık yapsak açık açık söylermiyiz dimi @Emre Ozansoy
bende tek tek gönderem valla haftaya guzel olurBen toptan gönderdim haftaya tek tek göndercem
Yani, niye söyleyeyim böyle böyle yaptım diye.
Toptan tahmin yapmayı pek sevmiyorum abla ya. En azından Twitter'da yapılan yorumları görmek gerek bir.Dimi yanii ama ben toptan yaptığım için önceki ratinglere bakarak tahmin ettim
senın 18 puan baya iyievet o bizi etiketleyecek ve ilk sayfaya puanlarımızı ekleyecek onu takip et sen
Hayrettin hayrettin, kontrolü kaybettin.Bugün bi sorun var bende Yanlışlıkla alıntılıyorum
Bu arada gruplardan toplam 8 değil de 12 kişi çıkması daha mantıklı olacak gibi çeyrek final için. Ona bir düzenleme yapmam gerekecek @12.Adam
Ha haaa Yanlış hesaplamışım, finale 4, yarı finale 8 kişi kalmalı normaldeHayrettin hayrettin, kontrolü kaybettin.
İyi ki hatırlatmışım.Ha haaa Yanlış hesaplamışım, finale 4, yarı finale 8 kişi kalmalı normalde
Olur böyle vakalar, @12.Adam yakalar.